Есенни багри в РУСЕ

• 46 907
  • 725
  •   1
Отговори
# 690
  • русе
привет,мами      мисля да се запишем с дъщеря ми на зумба -но незнам в коя група,ако има някоя дама по-вече информация ,моля да ме насочи  Hug

# 691
отговарям за боядисването на коса-категорично за галка-2, в  салон 4 до Вазов- много претупана работа, придружена с допълнителни разговори, клюки, коментари.....е може и в коса и стил, там обаче е скъпо..... но рискът от окепазяване е сведен до минимум

Благодаря и на теб за включването   bouquet, със сигурност ще отида в Галка 2  Simple Smile
А относно Коса и стил миналата година ходих веднъж и макар, че показах на снимки какъв цвят искам, не успяха да се справят  Tired, а лично Диана забърква боята.
Голяма надежда имам този път да стане това, което искам  Praynig, щом толкова ги хвалите тези момичета. След 2 седмици ще пиша как е минало.  Flutter

# 692
Добро утро!  Heart Eyes
Чести празник на всички бивши и настоящи студенти!   bouquet
Скрит текст:

# 693
Честит 8-ми Декември!

# 694
  • Русе
Намръзнахме тази вечер, намокрихме се добре но дочакахме запалването на елхата и зарята. От програмата бях разочарована, но поне на децата им хареса накрая зарята и заради усмивките на лицата им си струваше зъзненето и сушенето после Simple Smile

# 695
Момичета,

мой приятел подарява стандартно детско дървено легло с външни габарити - 169/78/височина99см; матрак/дюшек: 70/140см.

Който го пожелае, да ми пише на ЛС!  Офертата е валидна една седмица.  Naughty

# 696
  • София
Топло чайче  Grinning

# 697
Честит празник и от мен!

Гледах снимки от запалването на елхата - много кофти с тоя дъжд Sad
Очаквах голямата да запалят, а те - малката.

# 698
Добро утро.

Сто пъти е ставало на въпрос, но като не ми е трябвало та не съм запомнила  Crazy . Кажете добър УНГ за дете, върти ми се Лечев нещо.

# 699
  • Русе
Добро утро.

Сто пъти е ставало на въпрос, но като не ми е трябвало та не съм запомнила  Crazy . Кажете добър УНГ за дете, върти ми се Лечев нещо.
Лечев и Наков са най-често спряганите, втория на частен кабинет, обаче. Peace

# 700
...  Кажете добър УНГ за дете...
Няма такъв в града ни за съжаление
И Лечев, и Наков ги хвялят много, но аз не съм доволна.
Ходили сме и при Калъчева - тя пък съвсем нищо не разбира
Само тази не сме посещавали още - ако някой има отзиви за нея - да пише

А съм толкова категорична, че няма свестен доктор по простата причина, че водя обикновено и 2те деца -имат малка разлика и почти винаги боледуват заедно. АДСКИ МНОГО се дразня, че ВИНАГИ, ама абсолютно винаги, и на двамата им назначават едно и също лечение. Що за специалисти са това - при положение , че малкия е с хронично уголемени сливици, а при големия проблема много бързо "слиза надолу", към дробчетата - всички лекари ги слагат под общ знаменател - и ги лекуват с едно си също - на принципа проба-грешка. Назначават антибиотици на сляпо, нито един път никой не е пуснал изследване на носен/гърлен секрет. За мен това не са специалисти - това е личното ми мнение.

И все пак- ако трябва да се избира между двамата - Лечев! (при Наков прегледа беше точно по 30 секунди на дете - погледна само в гърлото, при положение, че ясно му казах, че големия оплаква от болки в ушите)
При Лечев поне прегледа е по-обстоен - гледа гърло, нос, уши, опипа лимфни възли

# 701
# 702

Само тази не сме посещавали още - ако някой има отзиви за нея - да пише

тъкмо за нея четох сега имаше обява в Гработо  Crazy имало е прегледи на половин цена и отдолу има доста добри коментари и като отношение и като техника.  http://grabo.bg/places/kabinet-ung-d-r-silviia-georgieva

На мен за първи път ми се налага сега такъв преглед и не искам да разчитам на личната. Детето е болно с хрема и кашлица от няколко дни, обаче забелязах, че слухът му е малко намален и се притесних. Четох, че може да е от хремата, от късата  Евстахиевата тръба, от инфекция в ухото (въпреки че не се оплаква от болка) , ушите да са заглъхнали и т.н. и искам да отидем на специалист за да съм спокойна.

Мярнах да се спряга и Мустаков  newsm78

# 703
Оф, това ми е много познато... Първо с едното дете редувахме Наков и Мустаков - останах много разочарована и от двамата (особено Наков - мисля, че парите там са водещи...), после Лечев - смесени чувства...
С малкото започнахме с Калъчева (вече стоим далеч от нея), после Данев и Рохас. Сякаш последния е най-читав.
Относно Георгиева (сравнително млада, наскоро завършила и без опит), ходихме и при нея (точно през Грабо), но нашия проблем е сериозен и тя много не беше запозната, затова и не ни помогна много.

Абсолютно съм съгласна с adi_rz:
...  Кажете добър УНГ за дете...
Няма такъв в града ни за съжаление
Всички въртят сучат и все до антибиотик го докарват - застраховат се, но нищо не лекуват, и след месец-два пак си при тях. Бях започнала да мисля, че го правят нарочно (нали и те трябва да ядат...).
В София - проф. Попова - това е лекарката за мен!

# 704
  • Русе
Зълва ми от 2-3 години ходи по лекари и всичките УНГ ги е обиколила. Лечев и е роднина и той не и помогна. Рохас и беше препоръчан от ЛЛ като много добър. Ами не успял да и направи пункция на синузит. Каза, че умряла от болки, ръчкал, ръчкал и казал, че не може да се справи. На другия ден Мустаков за секунди успял. Като лежа в отделението, каза, че е най-доволна от Наков.
Та така, проблема и не е решен все още, въпреки, че и на операция във Варна ходи.

Общи условия

Активация на акаунт