Есенни багри в РУСЕ

• 46 927
  • 725
  •   1
Отговори
# 660
От къде мога да купя кашони на нормални цени? Трябват ми 50-70 бр.
Ако някой има излишни повечко бройки, да ми пише.

# 661
Кашони не знам къде продават. Виждала съм хора да си вземат от големите вериги магазини, но по няколко само . Бройката ти е голяма обаче. Сега се сетих за Екопак. Може би да продават опаковки, освен да събират.

# 662
От къде мога да купя кашони на нормални цени? Трябват ми 50-70 бр.
Ако някой има излишни повечко бройки, да ми пише.
р
Кашони има във фабрика, която се намира между кожената и новата махала в дясно.

# 663
  • Русе
Ето тук в Русе произвеждат кашони http://www.unipak-bg.net/.
Намират се между мебелна фабрика Ирим и завода за бои на Екон.

# 664
  • София
Момичета, някой има ли информация за курсове/клубове по акустична китара за деца? Или пък частни уроци? newsm78

# 665
Леле, аз съм била много зле! Нито знам кожената, нито новата махала, тоз завод за бои за първи път го чувам. И Ирим къде беше...

# 666
  • Русе
Леле, аз съм била много зле! Нито знам кожената, нито новата махала, тоз завод за бои за първи път го чувам. И Ирим къде беше...
Кожената е под Сарайския мост. Новата махала да не е някъде над нея из стръмните улички? ИРИМ и ЕКОН са някъде до ДАП-а и до завод БОР Wink

# 667
О, мерси, далеко ми е. То горивото ми дотам не си струва само да проверявам цени.

# 668
Момичета, някой има ли информация за курсове/клубове по акустична китара за деца? Или пък частни уроци? newsm78

Национално училище по изкуства "Проф. В. Стоянов", преподавател Иван Кочев

# 669
  • Русе
⅞ ...and Happily Ever After, в сайта на Унипак са посочени телефони, можеш да попиташ без да се разхождаш до там.

# 670
Здравейте!
Какво мислите за ледения фестивал: http://www.briagnews.bg/index.php?p=view&id=31849
Дали ще е толкова хубаво, както го описват, или ще е отбий номер?  Thinking
И леден бар...  newsm78  
Забравих да питам - знаете ли кога ще "палят" елхата. Някъде бях прочела за 08.12., но за сега не се потвърждава на друго място тази информация.  Rolling Eyes

# 671
8.12 понеделник
17 ч.
площад пред Общината

ЗАПАЛВАНЕ СВЕТЛИНИТЕ НА КОЛЕДНАТА ЕЛХА
откриване на Коледно-новогодишния фестивал
участват: изпълнители и състави при ОбДЦКИ, актьори от ДТ „С. Огнянов”
богато светлинно и пиротехническо шоу
със специалното участие на Танцова трупа ВАКАЛИ

Ето цялата програма за „Русе Айс Фест’2014“

Искрено се надявам ледените фигури да не са като ония дървените скулпури, инсталации някакви, по време на русенските празници  Rolling Eyes

# 672
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
Искрено се надявам ледените фигури да не са като ония дървените скулпури, инсталации някакви, по време на русенските празници  Rolling Eyes
аз също  ooooh!
но то си зависи от това кои са "творците"  Wink

# 673
⅞ ...and Happily Ever After, в сайта на Унипак са посочени телефони, можеш да попиташ без да се разхождаш до там.

Дали ще те затрудни да ми напишеш телефона им, сайта изобщо не ми се отваря, седи ми черен екран.
Благодаря!

# 674
  • Русе
Заповядай:  Пласмент
082  /88 50 14

Общи условия

Активация на акаунт