Кауфланд / Kaufland- тема 8

• 90 373
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
  • Sunshine state
Пикантната ми е една от любимите,много я харесвам.  Heart Eyes Изобщо у нас Дерони са на почит. И като сме на темата..каква е разликата между Кетчуп класик и доматен шампион?  newsm78 Харесваме класик-а,но днес видях и доматения шампион,та се изкуших.

# 616
Някъде назад прочетох за сушилник за дрехи.Три съм взимала от Кауфланд.Първите два бяха от тези дето се разтварят на страни-същите които в момента са на промоция.Чупеха се от "раз".Третия го взех вертикален.Прецених че пак ще простирам,но ще ми заема и по-малко място.Мога да кажа че вече е на две години.Миналия месец му се счупи едната пръчка,но вината си е моя.Напъвах да събера повече дрехи.С влагоуловител-я всичко ми съхне много по-бързо и тъпча ли тъпча дрехи. ooooh!
Днес адски се зарадвах като видях Моп-овете на промоция.Имам такъв на няколко месеца.Адски съм доволна!Преди това съм изпробвала поне 10 моп-а.Е все им се чупеше нещо.
Реших да купя и от техния нектар-ябълка 5 кутии.Много беше разграбен,пък в нас пием сокове.Преди 2,3 месеца моя като прочете каква отрова има в оригиналната Кока-Кола и въобще в газираните напитки... ooooh! И от тогава само на сокчета.Или хубав чай!
Мислех да взема свинско каре,но само като му видях тъмните петна и сланината се отказах.
Взех още толумби,Медикс за дивани,нектарчето,маслини,кренска наденица,яйца,омекотител Коклино,вода за уста Орал-Би...От пантофите за вкъщи по чифт,чипс,ядки,купички,дъската за рязане и едно бяло вино.Дъската ми изглежда хубава.

Последна редакция: вт, 11 ное 2014, 04:20 от milenka333

# 617
Да се запиша да ви следя   bouquet

# 618
  • Sunshine state
Аз пък точно от вертикалния сушилник не съм доволна-не ми е удобен за простиране и изобщо ми беше адски дискомфортно да го ползвам.  Peace
Хубави ли са пантофите? Трябва да взимам на мъжа ми някакви,че неговите се скъсаха..

# 619
Аз пък точно от вертикалния сушилник не съм доволна-не ми е удобен за простиране и изобщо ми беше адски дискомфортно да го ползвам.  Peace
Хубави ли са пантофите? Трябва да взимам на мъжа ми някакви,че неговите се скъсаха..
То и аз докато свикна да простирам на него...   Whistling
Пантофките много ми харесаха,особено дамските.Направо ми залепнаха на краката.Моя мъж постоянно къса домашни чехли...Нещо страхотно е.И за това сега му взех от този модел.Пък дано изкарат повече.

# 620
Кои пантофи, тези от 10 лв ли? Миналата година същите си купих на 5 лв от Мат Стар.

# 621
Да поваля маслините от брошурата,много са вкусни и най вече безсолни.

# 622
Loriyn ,да същите пантофки.Като прочетох коментара ти че ги има и на половин цена се сетих за вчера....Вечерта опитахме тулумбите,от промоцията...Реших да проверя фирмата.И се оказа че същите:0.500 грама струват 2 лева.И то подхванах да търся,защото ми се стори странен как е лепнат срока на годност.И още ми е странен...Все едно маркировката е изтрита, и има лепната друга съвсем невзрачна,принтирана,квадратна лепенка за срок на годност.Та мисълта ми беше:в Кауфланд са "уж" на промоция на 2.79.А в техния сайт са на 2.00 лева.Кауфланд е ясно че взима огромни количества,и става още по-ясно че и цената пада.И седя и се чудя:на патица ли се опитват да ме правят,или на някоя друга птица? newsm78 И даже на хората им писах за тази "лепенка" с годността,защото за мен е важна!
Маслините както е написала gitadam ,наистина са много вкусни! Peace

# 623
Преди много години работих във фирма, която снабдяваше Кауфланд. Доколкото си спомням, те бяха едни от най-толерантните клиенти по отношение на отстъпки и такси и връщане на стоки и пр. За промоции не искаха пари и намаление на цените и поемаха всичко за тяхна сметка. Нямаше други такива, сега не знам как е. Има и много голяма вероятност да са им пробутали стока на висока цена и със залепени фалшиви лепенки за годност, защото те просто не връщаха стока, а я бракуват. За сравнение ще ви кажа, че в Метро ни искаха по 2400лв на артикул за да влезне в промоцията + огромни намаления на цената по време на промоцията - 2 седмици + по 1 седмица преди и след това, та общо 1 месец. А за цените на билбордовете и печата на торбички, които те принуждават да плащаш дори не искам и да си спомням. Кауфланд бяха някакво мило слънчице в сравнение с останалите  Mr. Green

# 624
Действат психологически с думата "промоция" и много хора без да се замислят купуват, като си мислят че цената наистина е по-ниска. Всъщност, за самата верига може и да е по-ниска, но в К. има определени стоки, които са в пъти по-скъпи в сравнение с други места. И ако до скоро подобни стоки като чорапи, чехли, бельо бяха немско или друго европейско производство, то сега забелязвам, че на тях пиеш Made in China.

# 625
До колкото ми е известно вече не е така и в Кауфланд. Преди година имаше даже предаване на тази тема и точно в обсега беше К. Специално за плодовете и зеленчуците контролът им е мн занижен, за това и там се пробутват всякакви боклуци. За пресните сладкарски продукти- там са мн скъпи. До нас има сладкарници на две големи сладкарски вериги и цените са наполовина- толумбички, торти и пасти, които се продават и в К. Домашните потреби също са мн скъпи в К- белачки, ножове, дребни купи, канчета, касероли, дъски за рязане, канички и т.н. Дори и на промоция мн често са скъпи за качеството си.
Миналата година си спомням едни микрофибърни бърсалки за под, пак пуснати на промоция и накрая се оказа, че в кварталния магазин цената е по-ниска без да е на промоция.
Та, от едно известно време, аз не им вярвам за продукти, в чийто цена не съм сигурна каква е и на друго място.

# 626
  • Mediterraneo
Салатата Снежанка е истински отврат!

# 627
  • София
Вкусове всякакви, нооо да похваля портокалите и мандарините! В съотношение 2:4 стана 0.400 ml фреш и то вкусен! Месести са, с тънки кори и сладки!

# 628
  • София
Салатата Снежанка е истински отврат!

Останала ли е изобщо свястна готова салата  Crossing Arms

От доста време съм се отказала да взимам... То не можеш да разбереш с мляко или с какво точно мажещо се подобие е направена, да не говорим за краставиците вътре  ooooh!
Отделям малко време и си я правя както на мен и на останалите у дома им харесва  Peace

# 629
Черният дроб хубав ли е? Преди време /миналото лято /  батко беше взела на промоция и беше страхотен. Аз дроб не обичам ,но този странно ми хареса.

Общи условия

Активация на акаунт