Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как да приготвя пълнени тиквички?
Как да приготвя тиквички във фурната?
Как да направя крем от масло и кондензирано мляко?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как да приготвя пълнени тиквички?
За да приготвите пълнени тиквички, първо ги нарежете по дължина и извадете семената. След това смесете нарязаните орехи, сиренето и яйцата заедно и напълнете вътрешността на тиквичките. По желание поръсете с настърган кашкавал отгоре и добавете чубрица за вкус. Накрая поставете пълнените тиквички във фурната, за да се изпекат.
-
Как да приготвя тиквички във фурната?
-
Как да направя крем от масло и кондензирано мляко?
-
Как да направя бъркан пица?
-
Как да направя пърленки?

№ 1 е бат` Бонго
Мъже! Тия насоки и аз си ги имам щот не знам кво имаше вътре, а ми хареса. Ама имаше ли сирене или нямаше, или е било извара... или пък е било съвсем друго само съм сигурна че имаше в плънката орехи и нямаше месо. А пък като по принцип не обичам сварени и печени тиквички не ми се правят безброй експерименти, които да отидат в кофата, та затова питам за изпитана и вкусна рецепта. С гугъла не намерих нищо, което да ми заприлича.
човек като не е правил нищо подобно и изобщо принципа не му е ясен 
.