Нови придобивки в гардероба - 39

• 84 012
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Якето е от Манго.   Grinning

# 286
Момичета, знам че вие може да помогнете  Simple Smile
Къде може да се намери такава чанта?

bouquet

# 287
# 288
  • София
Neria ти същата като форма и цвят ли търсиш или само по форма?

http://shop.mango.com/BG/p0/women/accessories/bags/double-compar … ;ts=1413225768369

Също ми се струва,че някъде по Витошка или Патриарха,ако си от София,мернах аналогичен модел.

# 289
# 290
  • Пловдив
Neria, такава черна съм виждала на пазара в Димотровград  Peace

# 291
  • София
Темата не е точно за това,но да попитам все пак,мога и да намеря отговор на въпроса ми.
Имате ли впечатления от качеството на обувки/боти Campione?Харесах техен модел боти,стоят страхотно на краката ми и съм почти готова да рискувам и да ги купя.В магазина /Punto/ твърдят,че са италиански,но в Нета не откривам нищичко за тях и това малко ме притеснява.

# 292
  • Там, където ме обичат
Темата не е точно за това,но да попитам все пак,мога и да намеря отговор на въпроса ми.
Имате ли впечатления от качеството на обувки/боти Campione?Харесах техен модел боти,стоят страхотно на краката ми и съм почти готова да рискувам и да ги купя.В магазина /Punto/ твърдят,че са италиански,но в Нета не откривам нищичко за тях и това малко ме притеснява.
Миналата зима и аз харесах едни ботуши в Пунто, една кофа пари.  Laughing
Казаха, че са италиански и аз се доверих. На касата обаче, като ги слагаха в кутията, обърнах внимание, че няма никъде информация за производителя - нито етикет на ботуша, нито на кутията. Ами, отказах се.
Купих си други ботуши, от друг магазин.  Peace

# 293
пуловер:
Скрит текст:
блуза:
Скрит текст:
отзад:
Скрит текст:
боти:
Скрит текст:
пръстен:
Скрит текст:

# 294
Благодаря момичета, но всъщност търся такава чанта заради цвета.
Ако може и формата да е същата ще е повече от добре, но дори и да е леко различна няма проблем.
Трябва ми жълта чанта за през рамо. Като че ли бях виждала преди, но сега никъде не откривам  Sad

# 295
  • София
 foxysilver благодаря! PeaceМного са ми легнали на сърцето тези боти и ми бяха удобни на първа проба.
Затова да попитам отново отзиви за обувки/боти Campione?Някой носил ли е такива?
Neria ако си от София погледни в магазина за чанти,който се намира на Солунска,като тръгнеш от Славейков към Витошка в началото от дясната страна.Тесен и дълъг навътре.Има доста чанти.Може да намериш и твоята там .  Grinning

# 296
Neria   ето една подобна чанта дано ти свърши работа, гледам че и тя е за през рамо https://bag.bg/damska-chanta-winston-wt007

# 297
  • Бургас
Ако може и формата да е същата ще е повече от добре, но дори и да е леко различна няма проблем.
Трябва ми жълта чанта за през рамо. Като че ли бях виждала преди, но сега никъде не откривам  Sad

Тази ,която си показала едно към едно я продават в един магазин в Бургас, мисля че беше 80 лв някъде  Simple Smile

# 298
  • Пловдив
Трябва ми жълта чанта за през рамо. Като че ли бях виждала преди, но сега никъде не откривам  Sad

Погледни в магазини като Паоло Ботичели и Тенденз...обикновено има разнообразие от модели и цветове.

# 299
Благодяра ви момичета!
Ще проверя навсякъде, където предлагате  Hug

Общи условия

Активация на акаунт