Нови придобивки в гардероба - 39

• 83 806
  • 721
  •   1
Отговори
# 615
На мен кодът не ми хвана  Crossing Arms пробвах до България и до Англия

# 616
  • Belgium
Хм, кодът е от блога на една мацка, не пишеше да е с ограничение в държавите  Thinking

Допълвам се: кодът важи само за адреси в САЩ, извинявайте, че ви подведох.

Последна редакция: ср, 12 ное 2014, 22:32 от Лу

# 617
  СлънцеЛуна, много стилна рокля! Heart Eyes

Мерси Simple Smile !

Малко нови придобивки

Ботуши
Скрит текст:
Пуловер
Скрит текст:
Чата ви от време на време и сега се включвам с въпрос.
Много ми харесаха ботушките! Бихте ли казали каква марка са и от къде?

# 618
Момичета,преди години за пръв път видях палто,което издирвам и до днес,но не мога да открия никъде по магазините,за последно днес на Витошка видях една дама с такова,но естествено как да спра непозната ooooh!,много ме е яд ,че не го направих и сега ще опитам да ви опиша,ако имате предложения за онлайн :Черно прибрано палто тип кимоно,с колан,по-точно все едно халат,но с по дълбоко деколте и яката е по-голяма ,стига до раменете,предполагам може и да седи по-прибрана,материята е вълна сигурно,поне това днес изглеждаше доста скъпо,но не съм сигурна..седи прибрано , стилно и елегантно,моля ви за помощ,дано съм описала добре baby_neutralв baby_neutral

# 619
Макс Мара или тяхно копие вероятно?!

# 620
  • София
Напоследък съм на вълна пухкави пуловери и жилетки. Синият и розовият модел:

Скрит текст:

Розово палто:

Скрит текст:

# 621
Привет  Hug идвам да се очета с новите придобивки:

Боти G-Star Raw: Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Пуловер от H&M  който не намирам на сайта: Heart Eyes Heart Eyes

И два-три такива чорапогащника които много ми харесват но се чудя с какво да комбинирам  Thinking

Видях ги от тук преди време, но моля подскажете как ги носите  newsm78
Скрит текст:

# 622
Привет  Hug идвам да се очета с новите придобивки:

Боти G-Star Raw: Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Железни са G-star-ките. Heart Eyes
Имам едни подобни кубинки, вече са на 8г. и като ги лъсна, не им личи, че са носени, а са едни от малкото ми обувки, които много съм разхождала. Освен това са и удобни.
Честити! Grinning

# 623
Макс Мара или тяхно копие вероятно?!
Densi,никаква идея на кой бранд е,но определено не е често срещан модел,в никакъв случай не е нов обаче,защото преди 3 години за пръв път забелязах такова....

# 624
Точно това ти казвам, че най вероятно палтото е модел или по модел на Макс Мара. Влез в магазина на Витошка и потърси модела. Те са страшно скъпи, но можеш да шиеш евентуално.

# 625
Виж палтата на тази фирма http://www.reviewbg.com/#/?page=252&index=11, дали няма да има подобно.

# 626
Благодаря , момичета.Ще отида до Макс Мара още утре и ще докладвам Heart Eyes Hug

# 627
  • Бургас
Виж палтата на тази фирма http://www.reviewbg.com/#/?page=252&index=11, дали няма да има подобно.

Имам тренч на тази марка. Качествени са им облеклата.

# 628
  • Belgium
shokoladena_bg , нещо подобно ли търсиш?

foxy-the infant prodigy , аз котенцата ги нося с къса пола, пола молив или скорт.
И когато съм с тях те са акцентът на тоалета, за да не стане претрупано.

# 629
shokoladena_bg , нещо подобно ли търсиш?

foxy-the infant prodigy , аз котенцата ги нося с къса пола, пола молив или скорт.
И когато съм с тях те са акцентът на тоалета, за да не стане претрупано.
Лу,нещо средно между първото и третото ,в горната част седи малко по-широко(по-обемно)но разликата не е фрапантна , а доста добре премерена....,ако имаш предложения с удоволствие ще приема,защото едва ли ще си позволя за палто някаква по-голяма сума от 300 лева...

Общи условия

Активация на акаунт