Нови придобивки в гардероба - 39

• 83 776
  • 721
  •   1
Отговори
# 630
# 631
Да се острамя и аз  Blush :

Боти:

Скрит текст:

Шалче:

Скрит текст:

# 632

Ооооо, това го бях харесала много в страницата на All Saints, но в магазина го нямаше да го пробвам да се видя. Много хубаво!

# 633
  • София
Имат 20 % сега. Аз от сайта го поръчах, дано ми стане....

# 634
  • Belgium

Лу,нещо средно между първото и третото ,в горната част седи малко по-широко(по-обемно)но разликата не е фрапантна , а доста добре премерена....,ако имаш предложения с удоволствие ще приема,защото едва ли ще си позволя за палто някаква по-голяма сума от 300 лева...

Третото палто е на Майкъл Корс, но със сигурност ще е над 300 лева, както и палтата на Max Mara.
Аз лично много харесвам и моделите на Karen Millen (имам 2), но и те са над 500 лева.

Погледни в българските бутици Dika и Batibaleno - там понякога има добри предложения на достъпни цени.

И другият вариант е онлайн поръчка, ако не те притеснява, че няма да мериш палтото предварително.  Peace

# 635
Скрит текст:
Привет  Hug идвам да се очета с новите придобивки:

Боти G-Star Raw: Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Железни са G-star-ките. Heart Eyes
Имам едни подобни кубинки, вече са на 8г. и като ги лъсна, не им личи, че са носени, а са едни от малкото ми обувки, които много съм разхождала. Освен това са и удобни.
Честити! Grinning

Мерси, Годесче! И аз се надявам освен да са красиви и да ми служат добре  Heart Eyes

Лу - имам скорт, черничък  Hug С какво блузе да комбинирам?

Циндил -Пиндил - страхотно е  Heart Eyes

# 636

Лу,нещо средно между първото и третото ,в горната част седи малко по-широко(по-обемно)но разликата не е фрапантна , а доста добре премерена....,ако имаш предложения с удоволствие ще приема,защото едва ли ще си позволя за палто някаква по-голяма сума от 300 лева...

Третото палто е на Майкъл Корс, но със сигурност ще е над 300 лева, както и палтата на Max Mara.
Аз лично много харесвам и моделите на Karen Millen (имам 2), но и те са над 500 лева.

Погледни в българските бутици Dika и Batibaleno - там понякога има добри предложения на достъпни цени.

И другият вариант е онлайн поръчка, ако не те притеснява, че няма да мериш палтото предварително.  Peace
Пробвай и в Marc Cain.От ранга на Max Mara е

# 637
  • Варна
Циндил -Пиндил, каква елегантна красота !

Ей този полиестерен боклук, но не можах да устоя на цвета
Скрит текст:

# 638
  • София
Мерси, момичета. All saints са ми любима марка и горчиво съжалявам, че ги няма тук.

# 639
  • Sofia
   Момичета, кажете ми от кой магазин в София мога да си взема сравнително качествен чадър – мисля, че за около 20-30 лв. ще намеря нещо добро, че ми писна от тия долнопробни китайски боклуци. Laughing

Мисля да мина утре през Peek&Cloppenburg и Art 93 – дали там ще има?

Давайте идеи, моля, че ми е спешно. Hug

Благодаря предварително!  bouquet

# 640
  • Пловдив
Black cat,бях си взела дълъг чадър(ако търсиш такъв) от Jysk за има няма 5-10лв.Вече пет години не е мръднал Mr. Green В ярък жълт цвят за дъждовните дни Sunglasses

# 641
  • Sofia
   Лятна буря, благодаря, ще погледна и там, ако не успея да намеря на друго място, което ми е на път.  bouquet

# 642
  Момичета, кажете ми от кой магазин в София мога да си взема сравнително качествен чадър – мисля, че за около 20-30 лв. ще намеря нещо добро, че ми писна от тия долнопробни китайски боклуци. Laughing

Мисля да мина утре през Peek&Cloppenburg и Art 93 – дали там ще има?

Давайте идеи, моля, че ми е спешно. Hug

Благодаря предварително!  bouquet
Да има в Peek&Cloppenburg и съм доволна. Обаче е и въпрос на късмет, защото един доста скъп Пиер Карден бързо сдаде багажа.

# 643
  • София-Младост
В Арт93 има със сигурност, даже модел, който е доста компактен като се сгъне, бяха ми похвалени когато търсех и аз. Иначе в DM също продават, 8-9лв. струват, един ми издържа година време Simple Smile

# 644
  • Sofia
   Благодаря ви много, момичета! Ще проверя!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт