Нови придобивки в гардероба - 39

• 83 762
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
Привет  Hug идвам да се очета с новите придобивки:

Боти G-Star Raw: Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Пуловер от H&M  който не намирам на сайта: Heart Eyes Heart Eyes

И два-три такива чорапогащника които много ми харесват но се чудя с какво да комбинирам  Thinking

Видях ги от тук преди време, но моля подскажете как ги носите  newsm78
Скрит текст:

Ботите са страшни   bouquet Откъде и цена моля Simple Smile

# 646
  • Belgium

Лу - имам скорт, черничък  Hug С какво блузе да комбинирам?

foxy
, зависи колко смела искаш да си  Laughing
По-скормният вариант е с бяла изчистена блуза или пуловер, за да не натрупваш прекалено много цветове. Ако ти идва скучно - разнообразяваш с обемно цветно колие, напоследък има доста варанти по магазините и никак не са скъпи. Всъщност ти може и да си имаш такива в колекцията  Laughing

Друг вариант е отново изчистена блуза, но в по-ярък цвят според това, с което разполагаш - синьо, червено, фуксия например. Със сигурност ще си отива с червено, виждам че са пуснали и коледен модел  hahaha

# 647
  • Пловдив
Тамън говорите за тез чорапогащници, откъде от Бг мога да купя такива, трябва ми в началото на декември и алито не ме устройва?

# 648
# 649
  • Belgium
Деси, някъде ми се бяха мяркали котките из българските сайтове, ще разровя да ти пусна линк. Обаче нали знаеш, че от тук излизат по-скъпи?

Мило, много е хубава ризата  Heart Eyes

От мен няколко нещица:

палто  Heart Eyes

рокля

колие подарък към роклята

# 650
  • София
Джинси -
Скрит текст:

Кецове -
Скрит текст:

# 651
  • София
Чанта:
Скрит текст:

# 652
    Рокля    http://m.lucy.bg/image/39/35  ,черен и червен панталон от еко кожа, но не намирам снимки Whistling

Последна редакция: сб, 15 ное 2014, 16:37 от Happy2

# 653
  • София
Деси, някъде ми се бяха мяркали котките из българските сайтове, ще разровя да ти пусна линк. Обаче нали знаеш, че от тук излизат по-скъпи?

Мило, много е хубава ризата  Heart Eyes

От мен няколко нещица:

палто  Heart Eyes

рокля

колие подарък към роклята
Лу, много ми хареса палтото ти! Peace
От къде е?

# 654
Чакам тези дънки/джегингс  Rolling Eyes
Скрит текст:
и тази ризка
Скрит текст:

# 655
Скрит текст:
Привет  Hug идвам да се очета с новите придобивки:

Боти G-Star Raw: Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

Пуловер от H&M  който не намирам на сайта: Heart Eyes Heart Eyes

И два-три такива чорапогащника които много ми харесват но се чудя с какво да комбинирам  Thinking

Видях ги от тук преди време, но моля подскажете как ги носите  newsm78
Скрит текст:

Ботите са страшни   bouquet Откъде и цена моля Simple Smile

От магазин Fan Point ( Mall Bulgaria) са, цената им е 320,00 лв

Скрит текст:

Лу - имам скорт, черничък  Hug С какво блузе да комбинирам?

foxy
, зависи колко смела искаш да си  Laughing
По-скормният вариант е с бяла изчистена блуза или пуловер, за да не натрупваш прекалено много цветове. Ако ти идва скучно - разнообразяваш с обемно цветно колие, напоследък има доста варанти по магазините и никак не са скъпи. Всъщност ти може и да си имаш такива в колекцията  Laughing

Друг вариант е отново изчистена блуза, но в по-ярък цвят според това, с което разполагаш - синьо, червено, фуксия например. Със сигурност ще си отива с червено, виждам че са пуснали и коледен модел  hahaha

Лу, благодаря ти! Страхотна си! Hug

Михаела
- и дънките и кецовете са страхотни

Тия - страхотни покупки, а колието е  Heart Eyes

# 656
Тамън говорите за тез чорапогащници, откъде от Бг мога да купя такива, трябва ми в началото на декември и алито не ме устройва?
   В OLX ги има и са само 9 лв. Wink     

# 657
  • София

Момичета, преди време тук стана дума за обици, не знам как да ги нарека, но с камъни, розички, синджирчета по тях. С една дума по натруфенки Twisted Evil. Имаше няколко предложения и сега търся едно от тях. Предлагаха се във фейсбук. Нещо със Z ми се върти, но не мога да се сетя.

# 658
  • Пловдив

Момичета, преди време тук стана дума за обици, не знам как да ги нарека, но с камъни, розички, синджирчета по тях. С една дума по натруфенки Twisted Evil. Имаше няколко предложения и сега търся едно от тях. Предлагаха се във фейсбук. Нещо със Z ми се върти, но не мога да се сетя.

Аз качвах едни натруфени със розички и синджирчета и перлички, това е момичето, което ги изработва
Скрит текст:

# 659
  • Там, където ме обичат
Tърся си качествени кожени ръкавици, може ли да ми препоръчате реален магазин или марка, от която сте доволни.
В Art и  Bata не намерих модели, които да ми харесват, или са ми тесни в дланите, или къси на пръстите, абе няма угодия, иначе кожата е добра.

Общи условия

Активация на акаунт