Любители на Котки Тема 88

• 47 909
  • 765
  •   1
Отговори
# 135
  • София
MayyaI , много мила муцунка има Чарла.  Heart Eyes Heart Eyes

По-мила от тази на Маци? Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Скрит текст:
До сега се чудех защо снимките излизат размазано. Оказва се, че обективът трябвало да се чисти... hahaha

# 136
# 137
Да се запишем и ние в новата тема.

Страхотни нови попълнения!

Съжалявам за котенцето, което вече го няма.

Пред нас в градинката има изхвърлени две котенца. Шават напред-назад, страхливи са, оставям им храна от тази на Дара като излизам и вода им наливам. Няма къде да ги прибера. Мъчно ми е за тях. Но поне се намериха двечките. Чувах преди седмица, че едното мяучи далече, а другото под нас.

Отделно се опитваме да спасим едно кученце пред салона на приятелка. Блъснато е, сложихме го в кашон, дадохме му храна, купихме му одеало, дано оживее.

Данъка от мен:

# 138
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
MayyaI , много мила муцунка има Чарла.  Heart Eyes Heart Eyes

По-мила от тази на Маци? Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy

Скрит текст:
До сега се чудех защо снимките излизат размазано. Оказва се, че обективът трябвало да се чисти... hahaha
Е хайде сега, знаем си я приказката за моето гардже и хубостта. Laughing
И тази муцунка е много сладка. Heart Eyes Hug

Анч , и ти си покзала много сладка муцунка.  Hug

# 139
Благодаря, момичета, заведохме го сладкиша на ветеринар. Има песъчинки в бъбреците Sad Поне го хванахме навреме и няма запушване на уретрата. Благодаря на всички, които ми отговориха и ми заостриха вниманието   bouquet

# 140
  • София

Е хайде сега, знаем си я приказката за моето гардже и хубостта. Laughing
И тази муцунка е много сладка. Heart Eyes Hug

Знам я приказката. Wink Wink Wink Laughing

Да се запишем и ние в новата тема.

Данъка от мен:

Анч, мнооого сладко мяу!!! Hug Heart Eyes

# 141
Мили съфорумки, благодаря за милите думи. Нашата домашна гадинка /това е на галено/ е добре. По нищо не личи,  че миналия петък летя като за световно. Всичко й е наред в момента, до неделя имаше проблеми със слуха, от вчера е окей, яде, спи, пие водичка.
Котаранка падна от прозореца на кухнята ни, който няма комарници, разхождаше се по перваза, загуби равновесие и полетя с ляво рамо надолу. Днес пак отваряше комарниците на другите стаи, явно е летец по душа. smile3501

# 142
  • София
Моята малка глезанка утре сутринта ще я кастрират Sad и сърчицето ми се е свило от притеснение. Да не говорим,че е гладна, а доки каза след 17ч следобед да не й давам храна...
Женските котенца за колко време се възстановяват от операцията?

# 143
  • София
Мили съфорумки, благодаря за милите думи. Нашата домашна гадинка /това е на галено/ е добре. По нищо не личи,  че миналия петък летя като за световно. Всичко й е наред в момента, до неделя имаше проблеми със слуха, от вчера е окей, яде, спи, пие водичка.
Котаранка падна от прозореца на кухнята ни, който няма комарници, разхождаше се по перваза, загуби равновесие и полетя с ляво рамо надолу. Днес пак отваряше комарниците на другите стаи, явно е летец по душа. smile3501

Летец-изпитател е тя явно. Wink Sunglasses
И предишния ми котарак пада 4 пъти от 6-я етаж. Нищо му нямаше. Rolling EyesНа някой котки това явно им е хоби. hahaha

# 144
  • София
Моята малка глезанка утре сутринта ще я кастрират Sad и сърчицето ми се е свило от притеснение. Да не говорим,че е гладна, а доки каза след 17ч следобед да не й давам храна...
Женските котенца за колко време се възстановяват от операцията?

Спокойно! Hug Бързо се възстановяват. Два часа преди операцията и вода не се дава!!!
При кого ще я кастрирате?

# 145
  • Be realistic - plan for a miracle.
Serenity__bg, при всяко коте е индивидуално - моята я кастрираха сутринта, а вечерта ни мъркаше и се заиграваше с нас - нито е залитала, нито е повръщала, нито е била стресирана. Само конуса, с който я бяха накиприли, я дразнеше  Laughing

Взела си най-отговорното и добро решение за котето си!
Пожелавам й леко възстановяване Simple Smile

# 146
  • София
във вет. клиника" Свети Антим", ул. Враня 63 в София ще я кастрират. Отскоро живея тук и не съм наясно с нещата, но приятели, които са много доволни от тях ми я препоръчаха. Там си лекувахме и ушичките, много мили и начетени лекари изглеждат.
Относно решението ми да я кастрирам - големият ми котарак е кастрат, негова сестра (от съшото котило) не е и милата редовно пощурява...много се мъчи душицата. А моя пухчо е добре, само направи едно възпаление на бъбреците наскоро, но вече е на 10 години... Мисля,че доста мъка ще спестя на мъника като я кастрирам...

# 147
  • София
във вет. клиника" Свети Антим", ул. Враня 63 в София ще я кастрират. Отскоро живея тук и не съм наясно с нещата, но приятели, които са много доволни от тях ми я препоръчаха. Там си лекувахме и ушичките, много мили и начетени лекари изглеждат.

Стискам палци всичко да мине по ноти!!! Hug Heart Eyes

# 148
  • До хладилника, който обичам
Всичко ще мине добре, ще видиш. Като кастрирахме Маша, я заведохме сутринта и я взехме в края на работния им ден, тъй като ни предложиха тоя вариант. Клиниката ни беше малко далеч, та се възползвахме, хем тя беше под наблюдение така. И другите ни кастрирани котки се възстановяваха бързо, няколко часа по-късно са освестени, още малко зашеметени, нещастни и омърлушени и трябва да се пазят да не скачат от и на високо. На другия ден вече са много по-добре и поведението им е почти нормално, а след още ден само шевът на раната напомня, че е имало операция. Особено малките котки се възстановяват много бързо, дивотията в тях напира и взима връх над дискомфорта Laughing След около 3 месеца и аз ще трябва да мисля за кастрация на Даша.
Ето я Маша вечерта след операцията - основно търсеше къде да седне, легне и да не я закачаме, на следващия ден вече беше гладна и бодра.

# 149
  • София
Маша изглежда толкова сладка... моето съкровище тази сутрин беше толкова гладно и нещастно и мяукаше докато я карах към клиниката... Докторите ще звъннат като излезе от анестезията  ooooh!

ето я госпожицата, преборила едно магаре!

http://prikachi.com/images.php?images/694/7624694K.jpg

Общи условия

Активация на акаунт