Любители на Котки Тема 88

• 47 947
  • 765
  •   1
Отговори
# 120
Марципанче,аз не смея да те успокоявам,без да знам каква в ситуацията при вас.Но нашият случай е много подобен-юнака го прибрахме от улицата главно за да умре на спокойствие.Но ветът започна да го възстановява и сега е член на семейството с всички права и без задължения.
На въпроса:с масаж предизвиквахме пишкане,но не и акане.Може би някъде към 6-7 ден след като дойде у дома,"произведе" нещо дребно.Ние също се притеснявахме и постоянно се ровихме в пясъчето му.Не и не.А за настроението,ами те,бебчетата,повечето време спят.А и не съм му анализирала настроенията чак толкова,тъй като съм на работа и се редувахме.
Казваш,че са му дали разхлабително.Може от лекарството да не му е добре,тези лекарства се понасят тежко.Смятам,че ветовете си знаят работата.Дръж ни в течение,успех във важната дейност на котачето и спокойствие за теб! Peace

# 121
LilaC, благодаря ти, обнадежди ме! А точно след поста ми звярът се събуди по-гладен отвсякога. Папа, пишка (но нищо повече), после около час дивя и ни се глези - гушка се, катери се по нас, хапа ни, мърка като голям котак, а е такава малка въшчица - ей за това настроение говорех Crazy. После категорично отказа да се върне в кашончето да спи преди да папа втори път, но вече се е отдал на заслужена почивка.
А клиниката е добра, докторките му са готини, имам им доверие, но съм паника, много се привързах, да му се не види. Утре ще ми се пръсне сърчицето сигурно на работа, ще видим каква ще я свършат двамата мъже сами. Дано да има с какво да се похваля до вечерта Laughing

# 122
И ние гледахме толкова малки котета, прибрани от улицата. Първите 4-5 дни не можех да ги изакам. Докторът каза, че са се запекли от адаптираното мляко и предписа дуфалак за хора - една-две капки в храната или да го изближе, или налято в устата правят чудеса.

Днес най-големият ми кошмар стана реалност: надвесих се над терасата ми на 7-мия етаж и видях долу едно от котенцата си, отлетяло вече към небето, разбира се. Погребахме го под едно дърво (тигърчето с розовия нос, Тина). Не разбрах кога пораснаха до способността да се катерят като маймунки.  Cry

# 123
Бланка, ужасно съжалявам....  Sad

# 124
  • София и Морето от време на време
...Днес най-големият ми кошмар стана реалност: надвесих се над терасата ми на 7-мия етаж и видях долу едно от котенцата си, отлетяло вече към небето, разбира се. Погребахме го под едно дърво (тигърчето с розовия нос, Тина). Не разбрах кога пораснаха до способността да се катерят като маймунки.  Cry

Cry

# 125
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
...
Днес най-големият ми кошмар стана реалност: надвесих се над терасата ми на 7-мия етаж и видях долу едно от котенцата си, отлетяло вече към небето, разбира се. Погребахме го под едно дърво (тигърчето с розовия нос, Тина). Не разбрах кога пораснаха до способността да се катерят като маймунки.  Cry
Много тъжно  Cry

# 126
Момичета, имам нужда от помощ. Имам котарак на година и половина, кастрирахме го малко преди на стане на година. Никакви проблеми не сме имали с животинчето, много е гальовно, обичаме го и двамата с мъжа ми като дете Simple Smile От онзи ден се случва нещо странно - прибрахме се и на дивана имаше голямо петно напишкано, вчера се докопа до бебешката количка на малкия и се изпишка там, днес също на няколко места. Какво означава това, маркиране ли е? Нали като е кастриран не би трябвало да го прави? Най-важния въпрос е как да се справим с проблема понеже сме с бебче, което вече прави опити да пълзи и положението започва да излиза от контрол.

# 127
B l a n k a, много съжалявам ...  Cry

Здравейте Simple Smile 
Отдавна не сме се разписвали, красавицата е разгонена.   ooooh! Вашите писани споделят ли участта й ?  newsm78

Не мислим нито за кастрация, нито да й търсим мъж, предвид достолепната й възраст от 8 години ... Чудя се какво може да я поуспокои малко  #Crazy

...
Това си е естествен процес, ще се успокои, като отмине разгонването.
Възрастта не мисля, че е пречка за кастриране или пък за забременяване. Но и двете ще я успокоят за дълго време  Peace

# 128
Марияна, направете изследвания за бъбреците

# 129
Момичета, имам нужда от помощ. Имам котарак на година и половина, кастрирахме го малко преди на стане на година. Никакви проблеми не сме имали с животинчето, много е гальовно, обичаме го и двамата с мъжа ми като дете Simple Smile От онзи ден се случва нещо странно - прибрахме се и на дивана имаше голямо петно напишкано, вчера се докопа до бебешката количка на малкия и се изпишка там, днес също на няколко места. Какво означава това, маркиране ли е? Нали като е кастриран не би трябвало да го прави? Най-важния въпрос е как да се справим с проблема понеже сме с бебче, което вече прави опити да пълзи и положението започва да излиза от контрол.

Заведете го на вет! Може наистина да има някакъв бъбречен или друг здравословен проблем. Това не е маркиране, опитва се да ви каже нещо.  Peace

# 130
Най-добре го заведете на вет - може би наистина се опитва да ви подкаже нещо. А другият вариант е, че продължава да маркира въпреки кастрацията - и такива случаи има. Дано да е второто, въпреки че е неприятно Praynig

# 131
Ако е маркиране, няма да е локва, а ще е смрад без дори явна индикация къде е пуснал струйката.

Бланка, съжалявам.

# 132
Бланка  Hug Hug

Малко за разнообразие.
Този материал аз ще го рецензирам, не ти. Мой си е Wink

# 133
  • София
Blanka, приеми и моите съболезнования. Cry. Много, много страшно и тъжно е това. Cry

Mariana, естествено, че трябва да го заведете на вет. Наистина може да иска да ви каже нещо. Аз имам малко по-различен опит. Имах котарак за около година. Налагаше се да го оставяме дълги, дълги часове сам. Изведнъж започна да пикае пред нас. Shocked Това беше неговият начин на протест да каже, че не му обръщаме достатъчно внимание. #Crazy

Момичета, да ви покажа и снимката на котката на майка ми. Казва се Чарла. На 12 г. Женска, раждала, некастрирана.

# 134
MayyaI , много мила муцунка има Чарла.  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт