Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да помогна на новородени котенца, които намерих?
Как да попреча на котката си да отваря хладилника?
Как да се справя с преяждането на котката ми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да помогна на новородени котенца, които намерих?
Ако сте намерили новородени котенца без майка, важно е да ги поддържате топли, да им осигурите подходяща заместителна храна за котенца и да се свържете с местни организации за защита на животните за съвет и помощ. Необходимо е да ги храните на всеки 2-3 часа и да стимулирате изпразването им с влажна кърпа.
-
Как да попреча на котката си да отваря хладилника?
-
Как да се справя с преяждането на котката ми?
-
Кога е подходящото време за кастрация на котка?
-
Какви са препоръките за кастрация на котки?
Страшна ми се струва белята, така като чета.
Погваме котката, а тя се скатала на края на терасата /Г - образна/ и седи, ама докато стигнала до ъгъла дето стоеше, ако до ако
Мазано ...
Как да се оближе
А кръстихте ли го или е още Котчо? 
! Сигурно настърган сапун би бил по-секси от семките. А като изпих и английската сол - установих че такава покъртителна смес не може по никой начин да премине по етапния ред, където да уговори евентуалните глисти да се изнесат доброволно. Все още не съм сигурна дали всичките ми коремни органи са налице след онова повръщане. Все пак не знам как би ми понесло рициновото масло, обаче мечка страх, мене не! Нали и на котовете им даваме профилактично, кво пречи и ние да поделим техните страдания. Ако те могат да улепят паразити в домашни условия, то кво пречи и ние да го сторим. И какъв е смисъла да морим котетата с обезпаразитяване, ако ние си ги отглеждаме глистите собственокоремно?
Пожелавам му бързо оздравяване на миличкото, дано му мине без проблеми