Любители на Котки Тема 88

• 47 844
  • 765
  •   1
Отговори
# 45
  • Варна
Малко данък. Стар, обаче.  Crazy Обектите на бъдещите снимки ме очакват с нетърпение.  Mr. Green
Скрит текст:

Настръхналите пози като на Даша, са ми много забавни. Женя ги чупи все още тези стойки. Laughing
Ауу, една година домашно Стейси!  Hug
Честито и на Бела! Hug

п.п цветето за класната днес е оцеляло. Девойката се е сетила да го затвори в душ кабината.

Последна редакция: пн, 15 сеп 2014, 17:51 от Стейси Грей

# 46
Стейси, котката на втората снимка каква порода е?

# 47
  • Варна
Стейси, котката на втората снимка каква порода е?
Каси, няма определена порода. По паспорт е европейска  Simple Smile. Има по-дълъг косъм от другите две и е по-едра.

# 48
Мерси, Стейси, ето я наша Грейси:

# 49
  • Варна
Грейси е като сестричка на Женя.
Много са красиви!
Като се сетя, че някога даже разпространявах албума ѝ, някой да я вземе! Пък то ѝ било писано да е моята разкошна маца. Flutter

То май и с Магито тъй стана, ама друга е историята. Grinning

# 50
  • До хладилника, който обичам
Пък аз се сещам Женя какъв вид имаше като малка, с големи уши и стърчащи косми Simple Smile как се е загладила само!

# 51
  • София
Стейси, никой не е предполагал, че ще стане такава разкошна котка! Да, сладка беше, но като всяко малко коте. Дори беше едно такова слабичко (аз все се заглеждам в по-топчестите  Wink).

Касита, не знаех, че имаш и друго коте. Красавица е Грейси! И наистина е като сестричка на Женя.

# 52
  • Варна
Пък аз се сещам Женя какъв вид имаше като малка, с големи уши и стърчащи косми Simple Smile как се е загладила само!
Ако котката ви изглежда като бебе така:
Скрит текст:
има огромен шанс да стане красавица. Laughing

А пък по-късно, в ""пубертета"", много котета са доста смешни-с големи уши, малки глави и слаби. После идва пълната промяна. Laughing

# 53
Здравейте момичета !!!! Пухчета  Маци  сладурчета сладки !!! Като начало искам да се извиня на Таня че съм пропуснала да и благодаря за темата и за това че е толкова отзивчива добронамерена и любезна както впрочем ми се видяха всички тук ! Благодаря !!! Снощи правих някакви опити да ви покажа моите Убавци  горе долу стана с налучкване . Сега ще направя  2ри  опит да ви ги представя   Това е Макси на 1г 5м кастриран кротък плашлив добричък     а това  е Мишо 1г 3м        /кастриран голям образ стъпва бавно и тежко и с тия бузи дебел врат.... често му казваме Сър Мър    и последно да не ви досаждам повече двамата преди година като малки

Последна редакция: вт, 16 сеп 2014, 00:13 от Benita 2010

# 54
Таня, в предната тема писах как Грейси се появи у дома ( предишните й стопани я изхвърлиха в двора ни) и голямата ми мъка, че освен двор друго не мога да й предложа. Същото е и с почти ослепялата от инфекция Сали, която обещава към днешна дата да стане не само красива, но и дива, а дойде лятото у дома бебе на около месец, абсолютно дезориентирано.

# 55
  • София
Да, бях забравила за нея.  Embarassed А братчето ѝ гледат ли го съседите?

# 56
Той дори намери дом при роднини на съседката ни в столицата. Та сега е градско момче. Тези дни бил кастриран. Но не е брат на Грейси, а полу такъв от следващо след нея котило. Оставили си били Грейси и Рич (така е кръстен сега), както и майка им, но понеже заминават за чужбина и трябвало да се отърват от котките. Дали са питали някого преди да ги изхвърлят, искат ли ги, не зная, но тяхното е непростима тъпня. Хората, през които премина Рич, бяха записали номера на колата, а предвид че, действието се развива в малко населено място, колата е СО, т.е. съответства на района, номера и колата им се сторили познати, с няколко тел. разговора мистерията чии са котките, беше разгадана.
Каква е съдбата на майката на Грейси и Рич обаче, никой не знае.

# 57
Благодаря ви за милите думи и пожелания за Белла ...  Peace
Този ден май действително е поличбен ... днес разбрах, че са ме приели в магистратурата, която много исках ... явно датата е специална  Heart Eyes

Прекрасни са котките на Benita 2010, направо съм влюбена в тях  Heart Eyes  Макси каква порода е ?

# 58
Момичета,моля за съвет по-опитните от мен:
Джоузеф,3г.мъж,некастриран,улична превъзходна,изцяло домашен.Повръща от време на време,т.е.изхвърля косми,яде хубава суха храна,пастетчета,преди месец му смених тревата с обикновен ечемик.Много лаком,от всеки,който стъпи в кухнята иска храна и я получава.Особено лаком напоследък,когато стигна до 2 пастетчета Голд+суха храна на ден,а,и маслинки и месце хапва.
Преди няколко дена в разстояние на половин час повърна 2-3 пъти голямо количество храна без друго-кръв и т.н.Последният път беше чиста,бистра водица.
На следващия ден-нищо и реших,че се е разминало.
Снощи повърна веднъж,тази сутрин пак.Отново поразмекната храна.
След като повърна,веднага отиде при паничката и се разкрещя да му сипя още храна.
Вода пие,играе,спи,разхожда се по въведения от него график.Не е унил или да лежи...
Не е под стрес,не съм сменяла храна,забелязвам,че доста косми сменя напоследък.

Не е проблем да го заведа на вет,но не ми се иска да го тормозят излишно,а той е много чувствителен и паникьор.Какво бихте ме посъветвали?Благодаря предварително   bouquet

# 59
Bubbly  Hug браво и честито за магистратурата   bouquet Леко и успешно да я завършиш !!!!  А породата на Макси  не знам  newsm78  подариха ми го като беше съвсем мъничък роден в едно село на двора.   Казвали са ми че прилича на турски ван ама знам ли .... На мен ми прилича на твоята Белла  Wink 

Общи условия

Активация на акаунт