Любители на Котки Тема 88

• 47 862
  • 765
  •   1
Отговори
# 180
Отдавна не съм пускала снимки, това е Малчи. Сега е в ужас, защото много, ама много го е страх от малките котета и като ги види, бяга в галоп.

Двамата с батко, поредна любовна снимка

А това е новото попълнение - Моли, на 2 месеца.

# 181
  • София
дебна я много за конците...засега няма проблем. Струва ми се че са я зашили що годе добре, с биоразградими конци е, та поне няма да ходим да ги махат.

Я пак питайте! За крастата и за резорбируемите конци!!!
И моята я шият с такива, ама ги махат, защото се резорбират чак след месец. Peace

Бре, хора, от къде ги вадите тези сладури? Wink Hug Heart Eyes

# 182
Две женски кученца кастрирахме преди няколко месеца,но и там не махахме конци.
Такива бонбони сте показали...направо ми подсладиха деня и току идвам да ги гледам.
Ей сега ще напъна и моя Черньо да позира.Какво ми е застискал очите на снимка,та да не се види  коте ли е кълбо ли е...ама ха!! Naughty

# 183
Такива сладки котаци сте показали, че ми иде да си взема нова малка топчица.

Моята лудетина вчера ме захапа жестоко за ръката. Интересно е, че посяга само на мен.

# 184
  • София
Такива сладки котаци сте показали, че ми иде да си взема нова малка топчица.

Моята лудетина вчера ме захапа жестоко за ръката. Интересно е, че посяга само на мен.

Захапи я и ти Wink, та да види! hahaha
Сега, извън шегата: моя приятелка хапе котката си за ухото като направи беля. Твърди, че вършело работа. На мен не ми се е налагало-за сега. Peace

# 185
Сега, извън шегата: моя приятелка хапе котката си за ухото като направи беля. Твърди, че вършело работа. На мен не ми се е налагало-за сега. Peace
Оо,правила съм го.Изцъкли се в недоумение и за кратко спря терора.
Сега почне ли да ме хапе,знам,че му се играе.Имам си една ръкавица,преди стара кожена,а сега топлоустойчива,от тези,с които пипаме горещи съдове.Надявам я и се мятаме в игри и битки до пълна умора на кота.Иначе не мога да си покажа ръцете пред хората,драни,червени...

# 186
  • София
Скрит текст:
Оо,правила съм го.Изцъкли се в недоумение и за кратко спря терора.
Сега почне ли да ме хапе,знам,че му се играе.Имам си една ръкавица,преди стара кожена,а сега топлоустойчива,от тези,с които пипаме горещи съдове.Надявам я и се мятаме в игри и битки до пълна умора на кота.
Иначе не мога да си покажа ръцете пред хората,драни,червени...
Ще трябва да му покажеш, че не ти харесва това. Моята реагира на игнор, в друго помещение.

# 187
Игнорирах я, затварям я в друга стая, но не се научи. Това с налитането ми е проблем още като я взех. Имам рана на единия пръст, майка ми като я видя и каза, че е била за шев.

Играя си с нея активно, не е като да съм я оставила така. Явно си е до характер. Mr. Green

Имаме си две нови места, на които седим с часове. Тоалетната чиния и мивката в кухнята. Стои и се взира с голям интерес.  bowuu

# 188
Колко много сладури сте показали, Леа и Моли искам да ги открадна и да ги мачкам, мачкам, мачкам Heart Eyes

Това с хапането на ушите и аз го знам, даже скоро ще започна да го прилагам, защото едва ходи още, но се очертава разбойник. Само дебне да съзре физиономията на ММ в близост, мята се с двете лапи напред и се залепва за бузата му в цял ръст, сигурно му боде брадата, ма търпи hahaha Много е смешен като не ни вижда наоколко, сяда, ококорва се и гледа глупаво с едни големи очи, сякаш се мъчи да си спомни какво се прави в такива случаи - май ще го кръстим Ити, като извънземното Grinning

# 189
Ей сега ще напъна и моя Черньо да позира.Какво ми е застискал очите на снимка,та да не се види  коте ли е кълбо ли е...ама ха!! Naughty
Joy

# 190
Абсолютно съм склонна да приема, че характерът на котката е определящ за поведението й с други котки, животни, хора и пр.

При Мъртимър се получи, за съжаление, хронична диария. Сега, явно за дълго време, ако не завинаги, минава само и единствено на лечебна храна и има 30-дневен курс с пробиотици, отделно изкара пет дни на Диа Дог&Кет. Много неприятно, защото той свикна да яде и домашно приготвена храна, от която дори се запича, но само един път хранене с пауча на Nutraline за малки котета, смесен с домашната храна, доведе до невероятни проблеми. Микробиологията не показа нищо притеснително и причината, която се повтаря, показа, че храната не понася на моето коте.

# 191
Oх, това с храната наистина е много неприятно. Rolling Eyes

Как така се хапят ушите?  Crazy Аз не знам как да и захапя ухото, но ще пробвам. Тя ще ме издере през това време.  Mr. Green Laughing

# 192
  • Варна
И аз се зачудих как бих могла да успея да ухапя котешко ухо!  Joy
Нямате ли си вестник за сплашване под ръка?  hahaha
Касита, много неприятно! След определения срок на диетична храна, може би пак ще е възможно захранване полека, по хапка, от домашната храна. Разбунтувал му се организмът срещу въпросния пауч.

# 193
  • София
Момичета, това с хапането на котешки уши хич не е толкова странно...особено когато мацито те извади извън нерви  Laughing  С големия ми котарак се биехме като малки деца (той на под годинка, аз на 15) и един ден не издържах...то не беше хапане, едно извиване на гърба, злоба бре, все едно бях мишка...и тогава го сръфах. Леле как ме изгледа...и после най-пренебрежително си замина в другата стая. Само където много космато....той е сибирец...ама нищо де, по-добре отколкото да го напляскам по дупето  Laughing

п.п За ушната краста на Мейзи : Слагах Дексорил капки доста време,убихме паразитите , но доки нищо не ми каза за промивки, а само ,че сами ще си изчезнат остатъчните грозни черни работи. Ама не. Сега друго доки от същата клиника ми каза,че трябва да ги промиваме, вторник милата ще е на приключение.
Която между другото преди малко направи цялата кухня в хляб. Имах две черни мини багети...е бяха багети, преди да станат на трохи. Бяха в хартиен плик, завързан найлонов плик...и пак ги и изровила. Май взе да и минава стреса от кастрацията  Joy

# 194
  • София
Kaси, не те разбрах. Embarassed
От едно ядене от пауч на Нутралайн,  Мъртимър е получил хронична диария. newsm78
И МБ не показва нищо?

Общи условия

Активация на акаунт