Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да помогна на новородени котенца, които намерих?
Как да попреча на котката си да отваря хладилника?
Как да се справя с преяждането на котката ми?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да помогна на новородени котенца, които намерих?
Ако сте намерили новородени котенца без майка, важно е да ги поддържате топли, да им осигурите подходяща заместителна храна за котенца и да се свържете с местни организации за защита на животните за съвет и помощ. Необходимо е да ги храните на всеки 2-3 часа и да стимулирате изпразването им с влажна кърпа.
-
Как да попреча на котката си да отваря хладилника?
-
Как да се справя с преяждането на котката ми?
-
Кога е подходящото време за кастрация на котка?
-
Какви са препоръките за кастрация на котки?
. Хапе, драска, бие се. Но никога, никога, никога не съм си представяла да изхвърля някой от тях
Като дойдат вечер, да се гушнат в мен и се разтапям. Да не говорим, че съм ги взела от много малки и ще умрат на улицата. Взела съм ги животните от тая улица, те са забравили как да оцелеят там, е няма да ги върна. Не искам и не разбирам хората, които го правят. Когато някой си вземе животно, е хубаво да претегли всички плюсове и минуси и чак тогава, съвсем съзнателно да реши иска ли го, или напротив. Не да го вземе и после да се вайка, че видиш ли, прави бели. Еми прави. Но дава толкова любов и спокойствие, че всяка беля си струва.
Момичетата по- нагоре са прави- вземете си рибки
Нямам идея, иначе, ще му режа ноктите, ако ми одраска детето вероятно. Но няма да го изхвърля на улицата. Аз съм го развалила, т.е., отнела съм му всичките инстинкти за самосъхранение, взела съм го бебе и съм му принасяла всичко, мислите ли, че ще оцелее животинката на улицата? Ще го сгази кола, ще го сдави куче... Кой ми дава право да го оставя да умре по този начин? Просто не може да се мисли така. Пак това си е мое мнение.

Хора, аз ли криво чета или...