Любители на Котки Тема 88

• 46 949
  • 765
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Стефи, а ти писа ли им на варненки? Обикновено намират начин да изпратят котето. Пишат в страницата, че се търси транспорт и доброволци, пътуващи по това направление помагат да се пренесе животинката. Но преди това организациите поставят един куп условия, за да те одобрят. Имай го предвид.  Hug

Майа, голяма е, разумна е, разбира всичко това, но въпреки това много ѝ е мъчно. Ще се оправи! Благодаря ти!  Hug

Мира, Късметка е разкошна!   Heart Eyes

# 706
Аз ѝ писах на момичето преди няколко дни като видях. Не ми е отговорила. Дали пък не се е намерил някой там? Просто защото е такъв... едва ли някой много ще му се радва. А не е грозен. Рижав, има и чертички. И мисля, че тия конци по окото все ще се махнат някой ден.

Малко плахо ми е...
Транспорта, Мира Иванова, от първия линк какво... да разбирам, че е не повече от 30 лева ли?

# 707
Стискам палци за Ити и в момента плача. Стана ми мъчно, горкото животинче.
Дара е при мен от пет месеца и два пъти пада от по-високо. И двата пъти повръщаше, изкарах си акъла, а за всичко, което се случва на Ити... Просто да се поболееш от притеснение.

Съжалявам и за мъничето, което не е оцеляло. 

# 708
Ясно, мерси. А сменили кучешките зъби вече?
Мъртичко е роден в диапазона 1 април 1 май от седмица вече има окончателно сменени кучешки зъби, което ще рече, че е около 6 месечен. Тежи 4 кг. без малко.
Така дойде при нас на около два месеца и половина
И три месеца по-късно

# 709
  • Варна
Защо ме търсиш, в линка го виждам 60-70лв., ама що реших, че си в София  Thinking

Кас, не знам дали е сменила зъби, като крокодил е, мен ме хапе където ме докопа... Само сутрин като се будим се държи като котка  Crazy

# 710
Я, кажете повече за тая смяна на зъби. Дара ще почне шести месец.
Мира, май двете ни котани си приличат не само визуално, но и по нрав.  Ние с лазера имаме коренна промяна в поведението.
Дара я обезпаразитихме на 60 дни някъде, док и даде само една трета хапче.
Едва преди две седмици и съмнението с глиста и даде цяли хапче.  Вчера дадохме пак.

# 711
Не, аз съм в Пловдив, Мира Иванова. Дали би издържало пътуване?

Таня, е какви условия? Никога не съм чувала. Аз, знаеш, имала съм котарак 9 години, но просто навремето си го взех от улицата. Тръгнах си от работа, пъхнах го в якето и го замъкнах вкъщи. Не съм предполагала, че някъде има условия. Не се бях замисляла.

# 712
Следете ги за смяната на кучешките зъби, защото често израстват и постоянните, а млечните не падат сами, което налага вадене. Случвало се рядко, но било добре да се поглежда в устата на котката.

Уф, аз, нали Мъртока е мъж, съм се побъркала с това определяне на възрастта.  ooooh! Приела съм, че е роден на 15 април, когато са родени котетата на една позната, и които имат гарабит като неговия, но все пак ... Много голям ми се вижда.  Thinking По зъби и други там разни неща ветеринарите съдят, че е около 6 месечен, но знам ли.

# 713
  • Варна
Опитах да и погледна в устата ама сега са вечерните факсове и ме изяде  ooooh! После като се кротяса да спи ще я прегледам  box

Благодаря ти, Кас   bouquet

# 714
И аз ще погледна после, че след кратка дрямка, следва мощно тичане и скачане.
Дори не знаех, че сменят зъби.

# 715
Сменят, разбира се!  Simple Smile  Мъртичко имаше двойни- млечни и постоянни за близо две седмици. Аха, да играят клещите и временните паднаха.

# 716
Признавам си без бой, няма какво да крия. Научих нещо ново.
Дара премина изцяло на готвена храна, гранули получи вчера за награда, докато я сушах със сешоара.

# 717
Здравейте,
Заслужавам си карането.Проверявам през деня,като ни няма,прозорците са нон-стоп отворени.
Аз почти не пуша,но моят половин си е комин.Сега му казах да пуши само на прозореца и да го прави основно навън.
Горкото ми дете Sad Чувтсвам се ужасно виновна.

# 718
  • София
Таня, е какви условия? Никога не съм чувала. Аз, знаеш, имала съм котарак 9 години, но просто навремето си го взех от улицата. Тръгнах си от работа, пъхнах го в якето и го замъкнах вкъщи. Не съм предполагала, че някъде има условия. Не се бях замисляла.

Не си спомням точно какъв е случая на котенцето с едно оченце. Ако е на някоя жена, която го е спасила, може и да няма договори. Но ако е поето от някоя организация, то те си имат условия, при които одобряват осиновителите. Изпращат въпросници, договори. Let's adopt (в София са) имаха дори включена точка в договора по отношение на храната, с която трябва да се храни. Стейси е по-запозната и може би ще се включи с подробности.

# 719
30лв е транспорта с куриерска фирма за животно под 10кг

Общи условия

Активация на акаунт