Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~95

• 44 260
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Кралице казваш, че Елиф изглежда доста добре за дъщеря на човек работещ на полето....Нормално е...Нали е младо момиче, чистичко спретнато, ама с шарени рокли - на цветя...Съпругата на Кахраман виж как се облича....Богатска снаха....

# 677
Atıl-Ulaş İnaç kardeşler ..мисля са сценаристите, Мамче..двама братя! newsm78 newsm78 newsm78

# 678
# 679
# 680

"Млечният път"

# 681
# 682
# 683
# 684

Лека, до утре... Hug

# 685
Мерси за инфото Кралице  Hug

# 686
Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi

тук

Статията е подобна на тази, която е сложила Дилаханъм но има малко повече подробности. От тук научих името на режисьора, затова я слагам - да ми е под ръка.....

# 687

erkanpetekkaya Bu saatte çalışıyoruz .çok şükür bir işimiz var .sevgiler sizlere iyi geceler  39min

Добре се забавляват  newsm74 newsm74 newsm74

erkanpetekkaya Fotografları sildim herkes haddini bilgisini insanlıgını aşan konuşmalar yapmaya başladı .kalınız saglıcakla  14min

# 688
Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’dan Dostluk Pozu
Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya dostluğu parmak ısırtıyor.
30 Eylül 2014 Salı, 01:45

тук

Доста добре се разбирали двамата водещи играчи....

Не можах да довърша темата.
Скрит текст:
Утре/днес като се върна от гробища ще продължа, надявам се до вечерта да я направя...Лека нощ  Hug

# 689

Добро утро, мили момичета, приятен и спорен ден.

От все сърце желая на всички ви и на хората около вас крепко здраве и благополучие.

Скрит текст:
Откупила съм литургия за утре - сряда - голям празник - Покров Биогородичен за здраве и дълголетие.  Много ви моля, което момиче не съм питала за малкото му име по кръщелното свидетелство или лична карта да ми се обади на "лични", за да вписвам  истинските ви имена.  Мелинчето - знам, Джолева, Злати, Светалчето,  и не се сещам за другите.  Пиша по 12 имена. Моля ви, благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт