Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~95

• 44 256
  • 737
  •   1
Отговори
# 690
  • Русе
Добро утро!  Hug

С това прекрасно време навън и природата зове за разходки - който може да използва това!  Simple Smile

Ани  Hug виждам и ти ще си направиш това  Peace

Сиси, Кралице, Дилаханъм, Злати  Hug

Хубав да ви е денят!  Hug

# 691
Добро утро
Днес отново денят ще бъде слънчев прекрасен и зареждащ с енергия да бъде и днешният ден за всички момичета пишещи и минаващи през темата  Peace

Сиси благодаря за приятен и положително емоционален ден

Хабера, който сложих нощес вече е във всички вестници. Това ми показва, че няма новинки, защото няма кой да им ги даде....ендемолци май ще излязат големи скръндзи.... не искат да дават пари за реклама....е какво сега вестниците да умират от глад ли  Naughty newsm47

Цвети  Hug спорен ден  Peace

# 692
Добро утро! Hug wavey

Ани HugКралице HugСиси Hug снощи до късно сте писали!Сега ви изчетох! Laughing

Сиси Hug,Цвети Hug,Ани Hug за днес! Laughing

Ани, те докато започнат сериалите и тази тема ще изпишем! Laughing

Разходка ще имам в внучката! Heart Eyes

-Днес е Международен ден на преводача!Кралице Winkчестито! smile3525

Приятен слънчев ден и от мен!     bouquet

# 693
добро утро !  Hug

Ани  Hug Кралице  Hug Сиси  Hug Cveti Hug Zlatina  Hug

Кралице Гледах тази серия  "Samanyolu"(Ozcan Deniz , Vildan Atasever) е сладък. можете да го гледате  Wink
Ozcan Deniz направи някои прекрасни филми  в която той играе, много добър актьор  Peace
се надяваме, че ще се появи красиво с Hatice Sendil, дори ако тя се вписва повече в сериен c Еркан Petekkaya.

Приятен ден!   bouquet

# 694
ДилаХанъм Hug wavey

Йозджан Д. съм го гледала в Млечния път (с Вилдан А,) и Асмалъ конак(с Нургюл.Й.)!И игр.филми също! Peace

# 695
Здравейте момичета  wavey

Скрит текст:
Ходих на гробища, да разсадя цветя, които се разсаждат есента, а цъфтят през пролетта. з часа не мога да се оправя. Нападали листа, да ги изчистя, разсадих цветята, пък нямаше на близо вода, докато свърша всичко и минаха часове. Събирах пръст от къртичини, да попълвам гроба...Изморих се и се прибрах....

Дилаханъм  Hug Злати  Hug хубав есенен ден ви пожелавам  Peace
Дилаханъм утре започва училището  smile3529 smile3523 Пожелавам ти успешна академична година и когато имаш свободно време идвай при нас. Нали знаеш че ни е много приятно, намираш нови снимки и новини.
За теб миличка

Красива роза от любимото ти зайче. В България на ученици и студенти в първи кърс им казват зайчета. Така, че и ти си едно сладко зайче  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

За партньора на Хатидже - гледала съм го само в млечния път. Но ми изглежда един сърдит, начумерен. В действителност може би не е така, а пък може да зависи и от образа в сериала.
Виждам във фейсбук, че имат предпочитание да гледат отново Еркан и Хатидже, но няма как да стане това.....
Има ново попълнение в Написано в деня на моята съдба....Актьорите вече са 10....

Dilan Çiçek Deniz

Мисля, че и по-рано бяха писали, че ще играе в сериала....

# 696
Ани благодаря ви много за красивите мисли и за това сладко зайче с роза  Hug  Heart Eyes  bouquet
Радвам се, че сте с мен и че ме подкрепят ! благодаря ви много  Hug
и ви желая повече добро здраве, щастие и най-добри мисли. Обичам те!  Heart Eyes Heart Eyes newsm51 Two Hearts

# 697
Пак профилактика и ми изчезна поста.....

Dilan Çiçek Deniz Kimdir? Resimleri - родена 1995 година. Играла е през 2013 година в 1 игрален филм. През 2014 година участва в конкурс за красота и става Мис Турция. Ще се състезава за Мис Вселена 2014 и ще предсавлява своята страна.....

# 698
Дилаханъм и ние много те обичаме миличка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes нали знаеш  Peace

Рукието продължава да  мечтае....Да не би да не приема новото партньорство на Еркан и Хатидже  Thinking newsm78

# 699
Сладури, край с работния ден.  Вече почивка.

Довечера ще имаме озет.

Нали бяха казали - 30 септември 2014 год.  Или - довечера.

# 700
Дилаханъм и ние много те обичаме миличка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes нали знаеш  Peace

Рукието продължава да  мечтае....Да не би да не приема новото партньорство на Еркан и Хатидже  Thinking newsm78

За мен Хатиджето е супер момиче.

От където и да я погледнеш - снага, талия, крака, глава, ръце - всичко в нея е изваяно.

Като от журнал е. Как няма ама нищичко няма, което да не й подхожда.

Гледам й лицето - като на Мадона, тяло като Афродита - богинята на красотата и всичко останало.

А как се въплъти в ролята на Дила ханъм!!!!   Това направо е въплъщение на една женска душа.

Не бих могла да я сравня с някоя от актрисите на Ел Ей.

Гледах Анджелина Джоли - нищо по-красиво няма от Хатиджето - може само устните й да са по-сексапилни и  търсещи любов.

Да знаете, че Хатиджето ще стигне върха на  кариерата си.

# 701

Никога не трябва да забравяме, че Хатидже Шендил е била фотомодел и "Мис Турция".

Това не е случайно.

Радвам се, че тя два сезона беше партньорка на  Еркан Петеккая, от когото научи много и много и напредна в кариерата си.
Самата тя каза в интервюто, че Еркан й е помагал в ролята й.

# 702

Съвършен любовник - ласкател....

# 703

Вижте го колко му е разширен гръдния кош и колко са широки раменните му стави, а колко е слаб в кръста и въобще в цялото тяло.

Човека си е ГЕНИЙ.

# 704

харизматични, привличащи като магнит, влюбени, щастливи.

Общи условия

Активация на акаунт