Erkan Petekkaya & Ayça Varlıer~и екранни партньори~ Нови проекти на Еркан ~95

• 44 230
  • 737
  •   1
Отговори
# 720
           "Сиси ти си гледай сериалите..... "

ВЪРХОВНО, ФАНТАСТИЧНО,  РОМАНТИЧНО, КОСМИЧЕСКО, ИНТЕРКОСМИЧЕСКО.....

Само заради това изречение мога да ти пиша всичко, каквото пожелаеш.

Само го пожелай и мога да не спя цялата нощ.

Обичам те!!!

# 721
Сиси изобщо не се затрудних....направо си знам, че хойкаш из сериалите.

Новите актьори в Парампарча.....

# 722
Ама ти не знаеш аз какво гледах.

Нали знаеш, когато реших да превеждам от руския Дила ханъм  първите 18 серии  не ме пускаше.
Помниш ли?

И сега като го гледам на сръбски и половината не разчитам и не абарисвам   започнах да си мисля -
защо да го гледам на   сръбски като мога да го гледам на руски????

И започнах пак ходене по мъките с тези първите серии.

Ама нещо открих и с голям зор влязох в първа, втора и трета серии.

Гледах преди малко   оная черната змия, която изплаши коня и той хвърли  Дила на  камъните на  линията.

Знаеш ли сега какво открих?

Открих следното:

Коня си върви покрай линията, задава се черната змия, после коня започна да цвърти, явно се е изплашил, после змията втори път се препречи пред коня и той започна да си вдига предните крака нагоре и да цвили страховито...

След този момент дадоха влака вече е при тях, трака, трака, но коня силно изцвили и тогава Дила нададе един огромен писък - такъв висок и силен писък, че Ръза бей както си  рендосваше  дъската изтръпна при този женски писък.

Тогава той остави рендето, взе пистолета   си , зареди го,  и с бързи крачки тръгна към линията.

Знаеш ли, с онази селската риза на дърводелец, извадена от панталона му и така  анди - манди   си върви из гората.

Изведнъж вижда на камъните просната една много красива Фея - божествено създание, такова, че не може да е   рожба - плод на човешки труд, а на  една Богиня-Майка. Такова красиво създание, което той не е видял никъде по света, дори и в Америка.

Сетих ли те сега какво гледах.

Дано да ме четеш.....ама знам ли????

# 723

Alina Boz с екипа на Парампарча....

# 724
Сладури, аз писах ли ви, какво четох в едно списание руско и после в Гугълчо.

Берен Саат се е омъжила за певеца  Кенан Доулу - турчин, но отдавна живее и пее в САЩ.

Сватбата е била великолепна - в пълен блясък и разкош. Гостите са били 40 човека.  Разни имена спрягат, но аз запомних само  Къванч  Татлъту.

Тя в бяла рокля - само от дантела цялата и той с бял костюм. Сватбата е била в Ел Ей.

Берен Саат  си е поставила  за задача да покори   зрителската аудитория и в САЩ.

Това   разбрах.

# 725
Ще пускам новата тема, но след това ще включа новите актьори в Парампарчата....

# 726

Скъпа, това момиченце  Алина  Боз - нали тя е дъщеричката на  Гюлсерен.

Ще ги научим още  първата серия.

Вече няма  разминаване - ще гледаме  нашия Eркан във вихъра на страстите.

Както му прилягат любовните роли, както умее да се превъплъщава - няма грешка при него.

Само да го видим още от първата серия още от първите кадри ще  притихнем от вълнение.

# 727

Кой каквото си иска да говори, Галип Тюркер си остана  неговото върховно любовно завоевание.

Две мнения няма по въпроса.

Галиповата романтична любов е магнетична точка, около която милиони зрители  изграждат представата си  за  твореца и неговата любовна муза - Сабиха.

# 728
Да Сиси момичето предполагам, че е дъщеря на Гюлсерен, а момчето син на Джихан...При двамата сигурно ще има любов...Може би затова момичето беше под дъжда а мама я търси....Дъщерята влюбена в сина, башата в майката....любовна драма   loveuuu  loveuuu  loveuuu  loveuuu

# 729
  • Русе
Здравейте!  Hug

Ани, Сиси  Hug

А тази Алина има ли нещо общо с певеца Мурат Боз?  newsm78

Аз  Wink нали знам няколко имена  Simple Smile

# 730

Още една актриса от Парампарча може би  newsm78

# 731

Помните ли го този сюмблимен момент.  След върховните моменти на   изцялата си отдаденост един към друг.

Галип каза:  -  Сабиха, толкова много те обичам, че накрая ще напиша името ти на небето.

А Сабиха, очарована от галантност, отдаване,  извисяване и щастие му каза:

-   Хайде сега да станем и да обзаведем тази къща.

Галип каза: - Добре! Не можем все така да се търкаляме по пода.

Да си изберем мебели и  най-важното - МНОГО ГОЛЯМО ЛЕГЛО.

Спомняте ли си, мили момичета??

# 732
Още малко и ще разберем всичко.

# 733
Цвети привет  wavey

Не знам дали момичето има нещо общо с певеца, но съм чувала тази фамилия. Тя е родена в Москва, но е туркиня. Трябва да й погледна биографията там може да пише....

# 734
Цветенце, Слънчице, здравей,  как си?

Чакаме вече да ни подадат някакви трохи.

Надяваме се.  Нали знаеш - надеждата умира последна.

Общи условия

Активация на акаунт