Лидл ::48::

• 84 145
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Някой наскоро да е взимал от мини  десертчетата тип сникърс и баунти?Интересува ме колко бройки са в един пакет,че ми трябват за почерпка.

Не тип сникърс и баунти, а другите лидълските с фъстъци, бадеми и т.н са 19 бр

# 511
Момичета, помагайте! Издирвам от последните одеала, които заредиха преди няколко седмици, трябва ми в кафяво-бежав цвят, в краен случай може и от сивото. Обиколих 4 магазина и имаше останали само червени. Обадих се на безплатния им телефон, но и ми казаха, че нямат информация къде какви цветове са останали, та мога само на вас да разчитам, няма значение в кой град е.  Hug

В новоотворения магазин в Студентски имаше сиво със сигурност и то доста бройки, ако се поровиш, може би ще има и в кафяво.

# 512
  • Пловдив
Момичета, помагайте! Издирвам от последните одеала, които заредиха преди няколко седмици, трябва ми в кафяво-бежав цвят, в краен случай може и от сивото. Обиколих 4 магазина и имаше останали само червени. Обадих се на безплатния им телефон, но и ми казаха, че нямат информация къде какви цветове са останали, та мога само на вас да разчитам, няма значение в кой град е.  Hug

В новоотворения магазин в Студентски имаше сиво със сигурност и то доста бройки, ако се поровиш, може би ще има и в кафяво.

Много ти благодаря за информацията   bouquet, ще изчакам още мнения да видим ще изкочи ли кафяво и ако не, ще грабвам от сивото  Wink

стр. 13 горе в дясно, първият цвят от посочените http://broshura.lidl.bg/5cc494f5-f1f9-40fc-9ac0-9c4a071b7482/index.html#/12.

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 10:10 от mimoce

# 513
  • София
Някой наскоро да е взимал от мини  десертчетата тип сникърс и баунти?Интересува ме колко бройки са в един пакет,че ми трябват за почерпка.

Може ли снимка на тези десертчета, моля?

# 514
Вчера видях одеало на Скобелев/Опълченска ама сиво ли беше или кафяво не помня. Иначе го и пипнах даже Simple Smile Днес пак имам път на там та ще загледам.

# 515
Пуснали са, или аз сега ги виждам  newsm78, малки шоколадчета Белром, 4 вида, 0,60 лв.
Разкошни са  Peace

Сдобихме се с грейка, ръст 134, намалена на 13 лв  Flutter

# 516
  • София
mimoce, видях такова одеало кафяво, в Лидл Младост 4, ул. Д-р Атанас Москов 18

Не беше в опаковка, а извадено и не знам дали имат други в този цвят.

# 517
  • Пловдив
mimoce, видях такова одеало кафяво, в Лидл Младост 4, ул. Д-р Атанас Москов 18

Не беше в опаковка, а извадено и не знам дали имат други в този цвят.
Kristal, кога го видя днес ли?

# 518

Само това намерих като снимка - има доста видове около 3 и нещо  - на етикета пишеше грамажа на цялата опаковка, а на самата опаковка грамажа на една бройка и после като ги изброих си отговаряха

# 519
  • София

Само това намерих като снимка - има доста видове около 3 и нещо  - на етикета пишеше грамажа на цялата опаковка, а на самата опаковка грамажа на една бройка и после като ги изброих си отговаряха
Скрит текст:

Много ти благодаря, вече ще знам какво да търся.

# 520
  • Русе
Уфф, уффф.... няма ли някой кристална топка, която да му покаже  Laughing
Търся качествено влакче, което след 2 дена да не е за боклука  Crossing Arms

И да не е спам: каква е цената на портокалите и лимоните? Портокалите стават ли за сок?

Дървено влакче от Икеа?

Да. Иначе на хубави цени и качествени - от английски и немски сайтове. Имаме и от трите вида Simple Smile.

От тези с кокоса си купува ММ, хубави са.

# 521
  • София
mimoce, видях одеалото в понеделник. Не съм сигурна дали имат бройки или е било останало единствено.

# 522
От 3 октомври, петък до 5 октомври, неделя ще има Black Weekend в Лидъл. Пише че ще има много намалени продукти
http://issuu.com/lidlbg/docs/week_40 на предпоследната и последната страница

# 523
  • София
От 3 октомври, петък до 5 октомври, неделя ще има Black Weekend в Лидъл. Пише че ще има много намалени продукти
http://issuu.com/lidlbg/docs/week_40 на предпоследната и последната страница
Ютията изглежда добре (Y)

# 524
Набелязах си  три неща - дам. пуловер, сутиена и ютията(PFAFF е реномирана марка професионални шевни машини)  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт