Лидл ::48::

• 84 155
  • 749
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Днес ходих до Лидл за долнища за момчета, обиколих няколко магазина, но са останали само най - малкия размер... Някой виждал ли е някъде от по - големите и има ли смисъл да търся някъде въобще... За София питам Sad Обиколих всички магазини и молове и навсякъде са му широчки, а тези в Лидл ми изглеждат по - теснички и ок, но 92-96 е малко ... Ех, защо не отидох още вчера...

# 496
И аз пазарувах като за 7 стикита... #Crazy

Взех две момчешки долнища, от обувките кафевите, чорапи и суитчер...

На ботушите много им се чудих...Но в четвъртък за дамските гумени няма май да се чудя хич, мисля да си взема..за дъжд и за киша.. Peace

И тюркоазен чадър искам аз....нищо че имам подобен розов от ДМ.. Mr. Green

# 497
Има ли тема вече за размяна на стикита от Lidl?
Вече имаме повтарящи се, а щерката иска да ги събере всичките...
Ето кои имаме: https://copy.com/WozOqg4WhOg3M0GC. Предложения за размяна- на лични

# 498
За втори път взимаме потничета и съм доволна,малкият е слабичък и му стоят по тялото Wink

# 499
И аз съм много доволна от потниците. Дъщеря ми не е слаба, с нормално телосложение е, но доста висока, 110-116 са и перфектни.

# 500
  • София
Здравейте! Аз да похваля момичешките клинчета и роклички! Йогурта и на мен ми хареса. Децата не обичат никакви парченца в млякото.

# 501
Момичета, какво е положението в Пловдив? Има ли размери за шестгодишни? За потничетата питам специално?  bouquet

# 502
  • Sofia
Някой знае ли къде качват рекламите, има сега за авокадото в нюйоркски бар, по z-rock я слушах.

# 503
Аз мога да кажа, че в Русе вчера от долнищата за момчета имаше много 86-92см размер, както и по-големи 98-104см и следващ размер, но за пореден път забелязвам, че междинния размер 92-96см го няма, нито една бройка.
За брашното в Лидл - хубав хляб става в хлебопекарна с тип 650, по-добре втасва и е по-вкусен. С тип 500 не става добре тестото в машината при мен. Не меся на ръка. Софищ мел - не винаги е добра партидата - личен опит също.
И преди сме го обсъждали - такъв номер изобщо не съществува при лидълските дрешки.  Peace

Аз не само при лидълските, ами май и при другите не съм виждала..напр. в Н & М. Само 86, 92, 98 и т.н. съм виждала, но 92/96 никъде не съм. Обикновено са през 6.

# 504
  • Варна
Някой наскоро да е взимал от мини  десертчетата тип сникърс и баунти?Интересува ме колко бройки са в един пакет,че ми трябват за почерпка.

# 505
  • Варна
Някой ако си вземе чадъра утре - да пише един ред става ли Simple Smile  Peace
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=11999

Защо утре, нали са от четвъртък? Аз съм се наточила.

Във вашите Лидъли имаше ли вчера картофи по 0,35 лв? Специално ходихме - няма. Питахме служителите - няма. Защо са на брошура? Ще ги има ли?  Rolling Eyes

Имам чадъра от втората снимка, купуван преди 2 години. Много съм доволна, голям и стабилен е и не се обръща при вятър. Определено си заслужава покупката  Peace

# 506
  • София
Някой наскоро да е взимал от мини  десертчетата тип сникърс и баунти?Интересува ме колко бройки са в един пакет,че ми трябват за почерпка.
сега отворих едно пакетче, имаше 14 бр "баунти", дали всичките са по толкова не знам, 350 гр пише на опаковката, т.е. ако другите десертчета нещо им тежи повече  пълнежа, може и да са по-малко бройки.

# 507
  • Варна
Благодаря ти!  bouquet

# 508
  • Варна
еднакви бройки са сникърс и баунти

# 509
  • Пловдив
Момичета, помагайте! Издирвам от последните одеала, които заредиха преди няколко седмици, трябва ми в кафяво-бежав цвят, в краен случай може и от сивото. Обиколих 4 магазина и имаше останали само червени. Обадих се на безплатния им телефон, но и ми казаха, че нямат информация къде какви цветове са останали, та мога само на вас да разчитам, няма значение в кой град е.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт