Лидл ::48::

• 84 177
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Аз гледах само долнищата - имаше 1-2 86-92 сиво, но от другите размери и цвят имаше по много. Но това в 7 часа сутринта. До следобяд не знам какво е имало.
А пък хлебопекарни имаше над 20.  Mr. Green

# 466
В Слатина имаше много много хлебопекарни също

Да си повторя мъката, ако никой не иска размяна на детски черен и зелен дънков панталон размер 122, за по-голям, то тогава ги продавам на половин цена
За тези дето бяха от 1 или 3 септември говоря, на 16 лева
Мразя olx.bg и не ми се ще да ги пускам там Tired

# 467
  • 1st floor
И аз взех от тях, ама не съм погледнала дали се свиват... ooooh! Иначе взех 140...

# 468
Ами свих се , като ги мерих преди прането бяха екстра, помислих че ще се свият ( дори не съм ги пускала в сушилнята), но си викам айде, колко да се свият, те имаха дори място отгоре да стегна малко ластиците...е сега не може да ги закопчае отгоре изобщо  Tired

# 469
  • София
А на дължина свиват ли се? Аз още не съм стигнала да ги пера.

# 470
На дължина ако са се свили, не ми е направило видимо впечатление, тоест мисля че по-скоро не, защото като ги обу му бяха добре на дължина ( както и преди това), само в ширината е проблема

# 471
  • София
ясно, мерси, значи да не се притеснявам за нашите Wink

# 472
  • гр. Пловдив
Отидохме в Лидл да вземем от долнищата, но се оказа, че има само от тъмно сините размер 86/92. Става въпрос за Пловдив. Проверих в Лидъл-Тракия и Лидл - Филипово. Ще помоля ако някой срещне от по-големите размери да драсне някой ред.  Hug

# 473
  • Варна
Някой ако си вземе чадъра утре - да пише един ред става ли Simple Smile  Peace
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=11999

Защо утре, нали са от четвъртък? Аз съм се наточила.

Във вашите Лидъли имаше ли вчера картофи по 0,35 лв? Специално ходихме - няма. Питахме служителите - няма. Защо са на брошура? Ще ги има ли?  Rolling Eyes

# 474
Моля, тези от темата,които са от Търново и събират стикита, да ми пишат  на лични.Мерси!  bouquet
Щях да пусна тема, но не виждам смисъл- няма да се юрна да пращам на някой от Варна- то ще трябва цял колет да му спретна,както и той на мен.

# 475
  • на последния етаж
И аз имам стиката за размяна - от София съм.
Мъжът ми снощи ми е купил хлебопекарна за подарък. Още не съм я пробвала, като чета последните ви коментари се чудя дали да я задържам...  newsm78

# 476
  • София
Случайно в София да сте зърнали останали кроксове за момчета? Трябват ми номер 31-22 и 33-34. Не взех навреме, сега съжалих, останали са само розови и много малки номера.

# 477
  • софия
Някой ако си вземе чадъра утре - да пише един ред става ли Simple Smile  Peace
http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=11999

Защо утре, нали са от четвъртък? Аз съм се наточила.

Във вашите Лидъли имаше ли вчера картофи по 0,35 лв? Специално ходихме - няма. Питахме служителите - няма. Защо са на брошура? Ще ги има ли?  Rolling Eyes
Аз писах по напред,не само че имаше,но бяха и много хубави.Това в София магазина до мостта на Бакърена.

# 478
Аз мога да кажа, че в Русе вчера от долнищата за момчета имаше много 86-92см размер, както и по-големи 98-104см и следващ размер, но за пореден път забелязвам, че междинния размер 92-96см го няма, нито една бройка.
За брашното в Лидл - хубав хляб става в хлебопекарна с тип 650, по-добре втасва и е по-вкусен. С тип 500 не става добре тестото в машината при мен. Не меся на ръка. Софищ мел - не винаги е добра партидата - личен опит също.

# 479
  • София
Аз мога да кажа, че в Русе вчера от долнищата за момчета имаше много 86-92см размер, както и по-големи 98-104см и следващ размер, но за пореден път забелязвам, че междинния размер 92-96см го няма, нито една бройка.
За брашното в Лидл - хубав хляб става в хлебопекарна с тип 650, по-добре втасва и е по-вкусен. С тип 500 не става добре тестото в машината при мен. Не меся на ръка. Софищ мел - не винаги е добра партидата - личен опит също.
И преди сме го обсъждали - такъв номер изобщо не съществува при лидълските дрешки.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт