Лидл ::48::

• 84 274
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Хубави ли са лидълските памперси?
Ако питаш за Тожур номер 3 и 4 бяха супер, номер 5 пропускаха яко, поне при моето дете. И двата вида съм ползвала. Тези в малките опаковки са супер тънки, по-често съм вземала от стандартните, които са в големите пакети. Има и някакви Софтино или подобно, не съм вземала от тях.

# 571
Здравейте! Някой виждал ли е в  Пловдив от  електрическите  четки за  зъби? Във вторник  ходих до  магазините в  Кичука и Кършака, но ги нямаше....

# 572
Какво ще кажете за сауната за лице от новия каталог?
Заслужава ли си?
И аз това щях да питам!

# 573
Здравейте! Искам да попитам какво ви е мнението за макароните от френската седмица. Мисля, че съм ги виждала и в предишната френска седмица Simple Smile

# 574
  • София
Хубави ли са лидълските памперси? Следя темата, ама нещо ми се губят коментарите. Май бяха повече от един вид или се лъжа. newsm78
Toujours са хубави, мисля, че 3-ка съм взимала. Горе-долу като Pampers са за мен, но без гел и аромат. Тънките на Toujours ни пропускаха, но и като размер бяха уголемени, та може и за това да е било.
Cien - едни малки пакети, не са хубави! Много твърди!

# 575
Здравейте! Някой виждал ли е в  Пловдив от  електрическите  четки за  зъби? Във вторник  ходих до  магазините в  Кичука и Кършака, но ги нямаше....
И в Тракия нямаше.

# 576
Аз разгледах малката брошура в магазина,най-вероятно е да купя на детето два или три чорапогащника.Момичешките блузи с дълъг ръкав не са лоши,но ще ги пропусна.Днес на Пещерско шосе четки не видях,просто огледах всички нехранителни стоки.Лидлските не са хубави,само тези от билла ми допадаха,марка клевър.

# 577
Май никъде не са пускали от електрическите  четки за  зъби. Поне не и в  Пловдив...

# 578
В Пазарджик имаше, аз си купих  Peace.

# 579
.Лидлските не са хубави,само тези от билла ми допадаха,марка клевър.
Това за памперсите ли се отнася? Аз също харесвам памперсите клевер на Билла, но мисля, че малкото се избива от тях и искам да сменя, а не ми се дават много пари за памперси. Иначе с баткото изкарахме с тях до края и не намерих никаква разлика с тези на Pampers например

# 580
  • Пловдив

Аз го купих през януари тази година, дамаската на моя е различна, даже тази сега е доста по-хубава. От тогава почти постоянно спя на него, защото малкото ми дете не иска да спи само. За нас от матрак за гости стана на матрак за мама  Mr. Green Затова винаги съм казвала, че за мен беше една от най-успешните ми покупки, защото преди си спях направо на пода.

Много е удобен, но трябва да имаш предвид, че сляга - аз го ползвам постоянно и където ми е най-тежката част от тялото (разбирай Д-то  Embarassed) е слегнал. Въпреки това е удобен. Спя на него и през зимата и не ми е било студено.

Хубавото е, че се сгъва и можеш да го прибираш като не ти трябва. Може да се ползва и като кресло.

Според мен си заслужава парите.

dudu, благодаря за подробното обяснение. Почти съм решила да го купя, но исках да чуя и мнение на ползващи матрака. До сега не е било да има некачествена покупка от Лидл.  bouquet

# 581
Отидох вечерта за черни гумени боти но нямаше  Confused

# 582
  • София
Нямаше..... Tired

# 583
Нямаше..... Tired

И жилетка сива размер М ,нямаше.  Sad Утре ще отида до други магазини да проверя.

# 584
.Лидлските не са хубави,само тези от билла ми допадаха,марка клевър.
Това за памперсите ли се отнася? Аз също харесвам памперсите клевер на Билла, но мисля, че малкото се избива от тях и искам да сменя, а не ми се дават много пари за памперси. Иначе с баткото изкарахме с тях до края и не намерих никаква разлика с тези на Pampers например
Еднократни пелени нескъпи има в DM - Babylove, пакет 82 бройки е около 28 лв.

Общи условия

Активация на акаунт