Лидл ::48::

• 84 274
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
.Лидлските не са хубави,само тези от билла ми допадаха,марка клевър.
Това за памперсите ли се отнася? Аз също харесвам памперсите клевер на Билла, но мисля, че малкото се избива от тях и искам да сменя, а не ми се дават много пари за памперси. Иначе с баткото изкарахме с тях до края и не намерих никаква разлика с тези на Pampers например
Еднократни пелени нескъпи има в DM - Babylove, пакет 82 бройки е около 28 лв.

+1

Много одеалаима на Скобелев, вкл. и няколко кафяви. Видях лилавите боти на една приятелка - страхотни са, нищо чудно че ботите са свършили до 8.30 ч.

# 586
  • на Мелмак
Имаше питане за кантар - аз си взех преди месец - електронен , засега съм доволна има разни настройки за членовете на семейството  Laughing.
Мисля , че е точен , но и да не е - не е фатално , нали ?  Peace
Всеки ден се меря  Crazy

# 587
  • Sofia, Bulgaria
Здравейте ,  чета ви от много време , но до сега не се бях включвала. Искам да кажа относно гумените ботуши . Не успях снощи  да вляза иначе щях още снощи да споделя. Късният след обяд ботуши имаше  в магазина на ул. Хан Кубрат 67   Имаше и черни 37 два чифта както и 2 чифта 38 в черен цвят. Надявам се да съм била полезна Simple Smile

# 588
  • софия
Споделям, че онзи ден купих шоколад Bellarom, който беше опитан Sick Изобщо не съм очаквала. Яйцата вече ги преглеждам като взема кутийка, защото съм виждала как баби прехвърлят яйца от кутийка Л в кутийка М. Купувала съм и с някое счупено.
За шоколада дори не ми е хрумнало, че някой ще мине, ще си го поизвади, отчупи и ще го върне обратно. Изхвърлих го. Кой знае кой с какви мазни, гнусни пръстчета е ровил. Вече и него ще проверявам.

# 589
Скрит текст:
Споделям, че онзи ден купих шоколад Bellarom, който беше опитан Sick Изобщо не съм очаквала. Яйцата вече ги преглеждам като взема кутийка, защото съм виждала как баби прехвърлят яйца от кутийка Л в кутийка М. Купувала съм и с някое счупено.
За шоколада дори не ми е хрумнало, че някой ще мине, ще си го поизвади, отчупи и ще го върне обратно. Изхвърлих го. Кой знае кой с какви мазни, гнусни пръстчета е ровил. Вече и него ще проверявам.
Това ме изуми  Shocked

В Лидъл нали имаше стафиди в постоянния асортимент?

# 590
  • Пловдив
Е,ай стига....и такива ли простаци има  ooooh! Shocked

# 591
Ботите свършиха още рано сутринта. Аз си купих такива с цвят капучино. Черни нямаше, останали бяха само десетина чифта общо  - лилави и кафени. Това в 7.50 сутринта.

# 592
Днес отивам в 8:30 и си купувам маруля и пресен лук, който пишеше, че е намален на 9 ст.  Shocked Плащам на касата и поглеждам бележката- пише, че е по 49 ст. На въпроса ми защо, продавачата отговори, че това било от вчера, но момчето не било стигнало до лука, за да смени цената  #2gunfire  Ами да действат по-бързо. Нали уж отиват по-рано на работа. МОмичето предложи да ми върне парите, но не ми се занимаваше за 1лв. Следващия път обаче няма да им се размине.

# 593
Е, по закон трябва да продадат на по-ниската цена...пък после да си оправят причините  Tired
Аз съм виждала отворен натурален сок, явно пито от него, и съм чела тук из форума за облизано масло  Sick

# 594
  • София
Облизано масло? Това по какво се познава newsm78
Иначе гадно е така  отпито, нахапано...дума да няма. Sick

# 595
  • София
Ох, много гнусно ми стана. Така се бях отвратила от прословутия 1 метър шоколад, който видях в Кауфланд отворен отгоре и то не един, а всички налични.

Днес май ще си пробвам новия чадър.

# 596
  • София
Е, по закон трябва да продадат на по-ниската цена...пък после да си оправят причините  Tired
Аз съм виждала отворен натурален сок, явно пито от него, и съм чела тук из форума за облизано масло  Sick
Иначе гадно е така  отпито, нахапано...дума да няма. Sick
Ако е същата история, която съм чела тук и аз, беше нещо от сорта че, една изискана дама е отворила маслото, загребала е малко с нокът, опитала го е и после го е оставила, явно защото не е одобрила вкуса  Sick

# 597
Днес отивам в 8:30 и си купувам маруля и пресен лук, който пишеше, че е намален на 9 ст.  Shocked Плащам на касата и поглеждам бележката- пише, че е по 49 ст. На въпроса ми защо, продавачата отговори, че това било от вчера, но момчето не било стигнало до лука, за да смени цената  #2gunfire  Ами да действат по-бързо. Нали уж отиват по-рано на работа. МОмичето предложи да ми върне парите, но не ми се занимаваше за 1лв. Следващия път обаче няма да им се размине.

Извинявай, обаче наистина не разбирам - предложили са да ти върнат парите, отказала си - най-вероятно са ти се и извинили, какво повече очакваш? Допусната е човешка грешка - крайно НЕ фатална, следващият път какво - данъчните ли ще им пратиш за 1лв?

# 598
  • Пловдив
Е, по закон трябва да продадат на по-ниската цена...пък после да си оправят причините  Tired
Аз съм виждала отворен натурален сок, явно пито от него, и съм чела тук из форума за облизано масло  Sick
Иначе гадно е така  отпито, нахапано...дума да няма. Sick
Ако е същата история, която съм чела тук и аз, беше нещо от сорта че, една изискана дама е отворила маслото, загребала е малко с нокът, опитала го е и после го е оставила, явно защото не е одобрила вкуса  Sick

Пфуууууу, отврат...

Някой да се е възползвал вече от разпродажбата?

# 599
  • Пловдив
Къде,каква разпродажба  newsm78 Я,я кажи...

Общи условия

Активация на акаунт