Предложения за женско име с "Г"

• 9 621
  • 54
  •   1
Отговори
# 30
  • София - Рим и обратно
Кръстете си го Галина, хубаво име, какво като на свекървата е същото, нали все пак е кръстено на нея, защо трябва да се изчанчва.

Галина на италиански означава кокошка.

Тук е България.

Страшен аргумент  Whistling.

# 31
Сетих се ! Имам позната , която се казва Гордана

# 32
Аз знам значението на италиански и за това не искам да е точно на нея:) Но нещата си отиват към Сиана Simple Smile

# 33
Но нещата си отиват към Сиана Simple Smile

Екстра, именцето ми е любимо.
Галина ми е крайно неприятно.

# 34
Но нещата си отиват към Сиана Simple Smile
Екстра, именцето ми е любимо.
Галина ми е крайно неприятно.
+1

# 35
С "Г" за мен избора е ужасен! Но все пак аз съм за Галина! Габриела и Сияна са ми ужасно банални имена! Peace

# 36
  • Монреал
Аз съм за Галина, може и Галена. Сиана е много хубаво, но пък много модерно напоследък.

# 37
Гълъбина Габриела Гергана Геновева Грета

# 38
С доста италианци съм общувала и никой не ме е накарал да се почувствам като "кокошка"  hahaha Дори тези, пред които съм се самоиронизирала, не са ми се подигравали или въобще не са си правили труда да отбележат какво значи името ми. Да не забравяме, че чужденците не превеждат имената. Всички знаем какво значи dick, но американците продължават да си кръщават децата така.....

# 39
  • София - Рим и обратно
Всички знаем какво значи dick, но американците продължават да си кръщават децата така.....
Странно обаче италианците не си кръщават децата Галина Laughing.
Освен това те не се подиграват на никого, не им е в стила.

# 40
С доста италианци съм общувала и никой не ме е накарал да се почувствам като "кокошка"  hahaha Дори тези, пред които съм се самоиронизирала, не са ми се подигравали или въобще не са си правили труда да отбележат какво значи името ми. Да не забравяме, че чужденците не превеждат имената. Всички знаем какво значи dick, но американците продължават да си кръщават децата така.....
Напълно съм съгласна с теб, всички знаем повечето звезди с какви имена си кръстиха децата! А и в БГ има такива - Гълъбина, Вълчо, Калинка и т.н , но не ги приемаме за странни!

# 41
Сияна е много хубаво име, макар и често срещано в последните години. С Г бих избрала Грета.

# 42
На мен не ми пречи, че Сиана е разпространено, защото много ми харесва. А за "Г"-то, все още нищо не ни грабва Simple Smile Най-вероятно си остава Сийчето Simple Smile) Това е и първото име, което ни хареса, още преди да разберем пола на бебето Simple Smile Ще ви кажа крайния резултат сле месец и половина.

# 43
Ще чакаме Simple Smile.
Хайде, лекичко месец и половина и една прекрасна и здрава Сийка накрая  LaughingHeart Eyes.

Сиана ми е наистина много любимо, много.

# 44
  • Варна
Много ми харесва Сияна. От сияние.  Heart Eyes
Сиана ми звучи по-твърдо. Попаднах и на една тема в мамата:Сияна или Сиана. Grinning
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=551075.0;topicrefid=20

Общи условия

Активация на акаунт