Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 32 970
  • 744
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
TDI, защо сега така? Да не би аз нещо да те засегнах, без изобщо да съм го искала?  newsm78 Написаното от мен беше просто споделяне на нещо лично за мен - какво съм си изградила като изходна позиция за поглед над нещата...
Скрит текст:
Понеже преди всичко виждах в черно-бяло, мислех си, че има само една истина и че някой я знае цялата и че ако разбера кой точно я знае и го следвам, ще стана каквато искам...Та доста време загубих, докато ми светне, че никой не е по-прав от другия, че моят случай си е мой случай и че няма пътеводна светлина, освен тази в мен....Ех, ама съм патетична на моменти, отплеснах се пак.... Crazy И че ми е по-полезно и по-енергоспетяващо да вземам каквото ми допадне, отколкото да отричам, докато уж намеря какво да утвърдя....
Лидс, кефиш, да знаеш! Peace
Момичета, аз не успявам да изчета всичко, че имахме разни семейни неприятности напоследък (свекър ми почина), а и други неща ми се струпаха, обаче, честно, не виждам защо някои взехте да се правите на обидени. Тонът в тази тема винаги е бил добър, не съм забелязала да има лични нападки и заяждане! Недейте така, моля ви! Темата е прекрасна и мотивираща заради всяка една от вас! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Точно защото тук всеки е с различна цел, движи се по различна програма, има различен начин на хранене. И аз лично от всеки съм научила по нещо полезно. Красотата е в пъстротата! (не можах да не завърша патетично, ей  Joy).
Poral, 2 мнения няма - упражняването на корема под една или друга форма е също толкова важно, колкото и упражняването на всяка част от тялото. Въпросът е, че само с коремни преси не става; че в някои случаи даже те са непрепоръчителни (като в моя, заради проблемите с кръста и диастазата) и че като се тренира корем, трябва да се тренират и мускулите на гърба, за да не се създават дисбаланси. Peace

# 631
Lidsy,
Скрит текст:
аз пък как тъй да не помня  Thinking уж от там всичко е запаметено по презумпция...
Ама какво да правя, оребрена съм се родила  Grinning днес голям спам, голямо нещо от моя страна. Но тъй и не тренирах, яденето много зле, едно парче домашна баница и пилешко с картофи на фурна за целия ден.
yulinga, моите съболезнования.

# 632
Аа, Лидзи, сигурна ли си, че са ребрата?
Щото при мен не са:
Скрит текст:
A тая снимка е от преди 2 години, сега тоя страничен мускул си личи маааалко повече.

Коляно в коляно си го представете от поза за напад, но задния крак е изпънат и правите интензивно движение към предното коляно (или просто напред сякаш ще се засилвате да бягате, но не точно), връщате и отново към коляното и т.н.

# 633
Край, искам и аз такъв мускул  Crossing Arms

# 634
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Така, първо храненето си е важно по принцип, има хора, които трудно свалят корем, други бедра и т.н. Не може да ме убедите, че с клек ще изкарам преса, нали това се има предвид под това да тренирам голяма мускулна група, пък после ще сваля от корема...
После Румяна сама си противоречи между заглавие и съдържание - аз искам заглавието да отговаря на текста - не може да ми пишеш, че с коремни преси корем не се прави и после в текста, ама то не било точно така... и изобщо аз ви казах - за Румяна мнението ми се е променило коренно, но както и да е. Мен ако питате - платете на Бобче, тя първо, че има по-добро тяло от Румяна, второ, че ще ви измисли по-яки тренировки от нея  Peace
Юлинга, точно това е - че тук има една пътеводна светлина  Tired Аз мисля, че съм се показала като достатъчно толерантна   Stop

# 635
За днес кръгова тренировка с плио движения,корем,крака със собствено тегло, 40 мин, 4 кръга. И утре почивкаааа. Mr. Green
Мери, прекрасно коремче!   bouquet
Юлинга,бързо да отминават лошите неща!  Hug
Приятна неделя на всички!

# 636
.....................

Последна редакция: нд, 28 сеп 2014, 14:46 от Lidsy

# 637
  • Пловдив
TDI,  Hug аз лично не тренирам с Румяна, нито следвам неин хранителен режим....Всъщност Румяна не ме интересува чак толкова, че да взема да й чопля всяка дума и да се възмущавам/възхищавам какво казала, какво написала, къде сгрешила... Всеки пише каквото сметне за добре и правилно. С едно ще съм съгласна, с друго може и да не съм - не си го слагам на сърце...Това не важи само за отношението ми към Румяна, а по принцип към всички, които пишат в интернет пространството. А и както казах, не смятам, че нещата са само черно-бели.  Peace Уважавам Румяна заради това, което прави, и толкова! От нея съм научила доста неща. Съвсем нормално е не всичко, което казва, да ми изглежда правилно или подходящо за мен.
Лидс, на мен така ми изглежда като да е като в случая на Мери - мускул... newsm78

# 638
А така, TDI, според мен всеки трябва да говори искрено иначе мненията се обезсмислят.
Скрит текст:
На мен също ми се промени малко мнението по повод нещо написано в друга тема за нея, но ще проуча до колкото мога по-добре въпроса за да си създам адекватно мнение.

Въпрос за бульона от кокали, как го консумирате? Намирам го за ужасен на вкус самостоятелно  Sick

П.С. Лидси, да ти имам проблемите, честно  Grinning

# 639
TDI, много често Румяна пише статии, за да обърне внимание на клиентите, които й пишат и затова какво я питат и го е казвала много пъти. Аз имам братовчедка, която е доста пълничка и когато се сети правеше коремни преси. Ами извинявай, ама става дума точно затова. Повече няма да казвам нищо, защото точно пък теб не искам да засягам и да ми се сърдиш...
А и приеми, че заглавията, където и да било (интернет, вестници, онлайн новинарски сайтове) са направени така, че да те привлекат по някакъв начин, а не да ти кажат нещо кратко, точно и ясно и да не прочетеш статията. Макар че за мен това заглавие си точно на място, но както и да е.

Лидзи, честит ти нов мускул  Laughing

# 640
  • Canada
Лидзи, аз съм щедра душа, да ти дам някой кг?  Mr. Green

Barbabeau, Polar bear  Hug разбрах ви, благодаря. Коляно в коляно (поне така чувам като казва във видеото) е офф това не мога да го обясня - на 3-тата минута е https://www.youtube.com/watch?v=bIvqGs_05Lg#t=231 но все пак това ми е за разгрявка и наистина може и за това да не усещам натоварване точно там, има логика  Simple Smile

Аха, разбрах. Голямо пъшкане бре, малко музика няма да е излишна. Не усещаш натоварване защото не го товариш пряко. Пробвай с поза лодка Simple Smile

Юлинга, права си. Аз съм написала същото, ако не ме лъже паметта. Аз диастаза нямам, но проблеми с кръста и гърба да, тъй че можем да обменяме информация, ако искаш. Моите съболезнования! Peace  Hug

ТДИ, статията е написана в стил разтягане на локуми, но някой е  по-навътре в нещата ще му стане веднага ясно какво казва Румяна. Говори за общ енергоразход като средство за чистене, а не че не трябва да правиш коремни преси. Момичетата също се опитаха да ти обяснят. Върни се и прочети внимателно.

# 641
Ама той не е красив  Cry

# 642
  • Canada
Е дай поне снимка да видим за какво иде реч Simple Smile

# 643
Лидзи, покажи го на някое разбиращо момче, ще ти завиди на мускулчето Wink Да знаеш, че трудно излиза по принцип  Peace сестра ми реве за мойто, aма не си го давам Grinning

Полар, има снимка по-нагоре:

# 644
  • Canada
Абе, Лидс, не са ребра това отстрани, душо! Точно мускул си е. Може и още Simple Smile Тренирай корема!

Общи условия

Активация на акаунт