Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 32 937
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Спрямо този клип кардиото което правя от БР е пълна скука  Laughing
Със сигурност! Laughing

# 91
Вие как си почиствате стъклените бутилки, за тези, които ползват такива?

Малко затоплен оцет (без да чупиш бутилката с много топло  Crazy), нямаш си и напредстава как изчиства всичко! Стопли си го в някакъв съд отделно или налей топла вода и добави оцет. Остави да подейства 5 мин. С това се чистят перфектно всякакви остатъци от чай, кафе, мазнини.

# 92
PUMP IT UP - пълната тренировка от видеото на Eric Prydz - Call on me.
И не дай си Боже майка ми и баща ми видят какво видео следвам ....  Joy

greendream, къде шпионстваш ти така?  Wink
P90x е доста дълга програма, поне първата част - тренировките са над 40 мин, ако не се лъжа и до час има. Май P90x3 беше по 25-30 минути. Може и нея да пробваш. Може да пробваш Джаки, Боб Харпър е трудничък, но с по-леки тежести и твое темпо смятам, че ще ти се понрави, ако искаш силови тренировки и да не ти се говори на български Simple Smile

Доста от момичетата следват и Body Revolution на Джилиян, може и нея да погледнеш. Линкове на първа страница. Има парола и име по-горе в същия пост.

Фитнес блендърите също може да опиташ.

Варианти много Simple Smile

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 19:39 от Merry.

# 93
започвам да гледам  Hug Само се чудя дали да ги правя в къщи или в джим  newsm78
Супер сте! Надявам се и аз да стана толкова яка като вас   bouquet

# 94
  • В полите на Пирин планина
Отчитам PIYO Sweat.

Спрямо този клип кардиото което правя от БР е пълна скука  Laughing
Със сигурност! Laughing

Mr. Green Тези спортистки ме "убиха"  Wink

# 95
Отчитам Les Mills Combat - Upper Body Blow Out - 25 минуткен. Много ми Ареса  Crazy

# 96
Отчитам 3 кръга х10
лицеви
набиране на маса
раменни опори
коремна преса + повдигане на крака
Добавих и 2х 20 ренегатско гребане, х10 с гири: бицепс, трицепс и рамо.

Храната ми - много добре, обяд: чисто месо на скара + салата, вечеря: риба на фурна + салата. Една круша и синя слива
Скрит текст:
с червей  Mr. Green

# 97
Здравейте! Аз пак нищо не отчитам.
Виждам заформили сте дискусия за вит Д и калция. Та да си кажа . Моите нива на калций са нормални, но имам камъни в бъбреците. Имам липса на витамин Д. За това пия само витамит Д3
 ( Сънивит). Изписано ми е от ендокринолог. Не ми понася, споменавала съм го вече. Така че не пийте витамин Д безразборно - не е безопасен. Един от страничните му ефекти е именно бъбречните проблеми.
Друго странно нещо исках да споделя. Напоследък , знаете, че не съм редовна с тренировките , заради работа и ред неволи. С храната също не съм примерна. Странното е че за това време съм смъкнала от обиколките. Нямам обяснение.

# 98
karinita, при мен стресът моментално повлиява килограмите, както беше в началото на това лято. И често се шегувам,че нервите са най-бързата диета.

# 99
Кари, защото мускулите и тялото леееееко се отпуска. Спокооойно! Не такова отпускане!  Mr. Green Просто след всекидневното пълнене на мускулите с кръв, е нормално мерките да са едни, а като си дадеш няколко дни почивка и да се чувстваш маааалко по-слаба. Аз съм казвала и преди - след почивен ден си харесвам краката повече, защото не са напомпени. След йога също Wink Така че е хубаво да си давате почивни дни! Рестартирате машината и може да започнете да се помпите отново. Е, такова обяснение не бях давала!  Joy

# 100
  • Пловдив
Ми щото ти си машина, Мер,,за това обясненията са машиноподобни Hug
И аз мисля,че е нормално, когато не работят мускулите, са по-малки по обем. Не е добре за дълго време обаче. Жив пример , макар и краен, но е показателен, са хора с мускулна дистрофия-много лошо заболяване, ами те са кожа и кокал, просто мускулите ги няма. Също и спортистки, които спрат да тренират, много отслабват/това в случай,че не плюскат като свинчета, де/.

# 101
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Така че е хубаво да си давате почивни дни! Рестартирате машината и може да започнете да се помпите отново. Е, такова обяснение не бях давала!  Joy

Е, това е приказка! Слушайте кака си Мери, няма да сбъркате!  Hug

Някой питаше за моделската тренировка за дупе в предната тема, не знам дали някой отговори, ето я: https://www.youtube.com/watch?v=FMzupeClpBI

За водата - аз пия всякаква, чешмяна, минерална, бебешка  Blush  В този ред на мисли се зачудих- на бебетата бъбреците нали не им функционират на 100% преди 1-вата год. + че пият преварена вода, дали има нещо общо?  Thinking Освен това след преваряне каната става цялата в котлен камък, който и аз чистя с ябълков оцет. Стъклени шишета мия в миялната, като и аз оставям отворени да се изпари хубаво влагата.  Peace

За силови тренировки - аз бих препоръчала бб-тийм, има подредени по групи, програми ако искате, всичко обяснено, че и клипчета към упражненията.  Peace 

Отчета - тренирам си, ходя и на езда, днес е първия ден в който ми дойде и не налетях на шоколада, който имам, само защото си знам, че утре е денят. Ей, това психиката на човек е голяма работа!

# 102
За днес отчитам гърди, рамо и трицепс. С яденето съм "желЕзна". Twisted Evil Да видим до кога. Mr. Green Много съм се надъхала тези дни. Нямам търпение сутрин да стана да тренирам.
Лека вечер!

# 103
  • Stavanger,Norway/ Varna
Леле, немога да ви изчета, много писане.

За водата- пия чешмяна- тук е много хубава.

Днес съм много доволна от деня. Времето от една седмица е страхотно просто, чак ме е страх какво ни чака после за компенсация.
 Имах почивен ден, наспах се доволно и се метнах в една горичка до нас. Избягах 1 км по страшен баир, едва не се пребих и направо умрях.
Рийбука ми, не стават за планинско бягане определено.
След това на една панорамна поляна с пейка и маса за грил, направих моето си предизвикателство. Времето ми беше 16“45 мин. Можех и по- бързо ако не се бях изцедила с тоз баир и намалянето на силовите напоследък си каза думата и лицевите опори много ме озориха. Завърших със серии български напади и глутеус мост с един крак на пейката.
 После се разходих из гората и от там тичах 2 км да взема голямата от училище. Там спрях за 5 мин докато я кача на колелото и й взема раницата и тичах след нея и колелото още 2 км с раница на гърба  Crazy Доволно се раздвижих. Но забелязах, че от страх да не си напрегна коляното пак, явно избъртам при стъпване и доста натоварих задно бедро, чак се схвана  Shocked. Може и от липса на магнезий да е, ще пия един курс за всеки случай.

# 104
Аз два дена нито желание за тренировки, нито време имах, но днес се прибрах с нагласата да си направя шреда. Отчитам и скромните 7км вървене, но поне по-рано ни пуснаха и успях да се прибера пешком.  Mr. Green И да си похваля бедрата, поне днес много ми харесаха  Laughing. Оформили са се едни хубави мускули и за пръв път не ми изглеждаха толкова големи.

Аз от скоро пия по толкова много вода, но предимно трапезна и минерална си позволявам. Чешмяна избягвам, че не ми е много вкусна  Laughing.
greendream, добре дошла.   bouquet Браво за навъртяните км Simple Smile На първа страница, както са казали момичетата има доста линкове към тренировки. Предполагам все нещо ще ти допадне, най-добре, ако имаш възможност да прегледаш няколко.  Peace
Barbabeau, хахах, мацките много се раздават Simple Smile Страшни са, аз ако се метна така ММ ще се шашне какво става.  Mr. Green
А отсега да заявя и ще разчитам на вас да ме подсетите  Laughing, когато завърша с шреда смятам да пусна една снимка преди/след. Аз виждам голяма промяна, надявам се да не изглежда толкова голяма само през моите очи  Laughing.
Бобче, страшна тренировка си си спретнала. Дано коляното не се обади повече. Praynig Аз като те чета с тези твои тренировки, направо се учудвам на силата и издръжливостта, която имаш. Браво на теб!

Последна редакция: ср, 17 сеп 2014, 23:40 от besyto

Общи условия

Активация на акаунт