Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 33 015
  • 744
  •   1
Отговори
# 420
Мерида, защо не наблегнеш на растителни белтъчини тогава?
Фея-дай източници. Blush  Hug

Ето, макар и да не съм Фея. Дано съм била полезна.

https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/s480x4 … 5&oe=54892B5A

# 421
  • Stavanger,Norway/ Varna
D_ana удря- цената на 400 г котидж тук е като на кило свинско и доста се замислям дали да си дам парите за пържоли за цялото семейство или кутийка котидж, която не ми и стига за целия ден  Crazy

Аз пък, понеже хич ме няма в химията съм се чудила винаги, как млякото, което си е въглехидратно (виглените са му повече от протеините), като му сложиш лимон и го пресечеш и става на извара, при която протеина е в повече. Сигурно тоз лимон прави нещо, ама пак немога да го проумея. Някой да ме светне, че да почна и аз да си правя извара. Само това ме спира, че няма да има достатъчно протеин.  Rolling Eyes

Иначе изварата я ядях всякак- в салата с елда и зеленчуци, в пиперка натикана, подправена с канела и плод, само така, забъркана с яйца, към месо също, с домати и маслини. Абее варианти милион. Аз купувах най-често Бор Чвор- много ми се хареса и една насипна от Карфур.

Ох много ми е трудно да се наритам за тренировка в почивен ден, само се размотавам и ми се спи и мързи, но след малко се мятам.

# 422
Мерида, защо не наблегнеш на растителни белтъчини тогава?
Фея-дай източници. Blush  Hug

Ето, макар и да не съм Фея. Дано съм била полезна.

https://scontent-b-lhr.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/s480x4 … 5&oe=54892B5A

Тили-благодаря.  bouquet Картофите определено няма да включвам,че после няма да мога да се спра.
Но ядки и броколи са добра идея. Peace

# 423
Rip't Up отчитам за днес. От пирамидалната вчера имам мускулна треска на цяло тяло, но най-брутална на задно бедро и дупе.

Много ми се дояде извара покрай вас, отивам да си купувам след малко. Бобче, къде я намираше тази на Бор Чвор, аз даже не се сещам да съм виждала  newsm78 Чудя се между Олимпус и Маджаров иначе. Първата ми е съмнително вкусна и май ще се спра на Маджаров засега, ако не намеря наблизо на Бор Чвор.

Започнах да си въвеждам храненето в myfitnesspal от вчера. Ами то голяма забава било, особено много се зарадвах като видях, че има и много неща от нашия пазар.

# 424
Бобче според my fitness pal в киселото мляко (2%) има равно количество В и протеини Rolling Eyes

Аз защо не мога да открия тази "питка" със съотношението Б/М/П в my fitness pal? Може ли инфо къде да я търся?

# 425
Мери, нали се сещаш, че коментара ти относно Пайо Дренч няма да остане незабелязан от кака ти  Mr. Green Ей сега ще я  метна  Heart Eyes
Пусто да му се не види, мъжа ми открил турски магазин баш до сами училището на децата ... купил ми пишмание  Crazy и ми обясни къде точно се намира ... имало всичко, всичко ...  ooooh!   Whistling Гледам да не мисля за това  Laughing
Момичета, моля, обяснете как точно ще се тренира с Руми и нейното предизвикателство?
Четох за някакви 5-минутки, но честно казано не се задълбочих и не разбрах.
Да видиш как се чувствам, когато сестра ми ще си идва от Турция или ми прати багаж по някого ... само сушени плодове, пишмание, локум, едни други фъстъци с няква обвивка  Joy като изплезено куче чакам деня!  Joy

Румяна ще снима тренировките по 5 минути, като ти ще може да си ги комбинираш така, както си искаш и колкото време имаш. Тоест имаш право на избор, времето от теб зависи Simple Smile

И не подминавай Дренча така с лека ръка! Фъстъка щом я предложи да я пробвам, а и аз я подминах без да ми мигне окото първия път, ама ... тц, недей  Mr. Green

ТиЛи, как ще отидеш при фитнес инструктора след вече направена тренировка с Румяна, ти си мазохист  Crazy

Barbabeau, благодаря за рецептата за сладката извара  Crazy
Имам от тия лепящите цветни бележки на лаптопа и да видите екрана ми на какво мяза! Половината е покрит с рецепти от тук  Joy

# 426
Raindance..., говорех за прясното мляко, доколкото разбрах от него правят изварата момичетата.
Бор чвор купувах от едно квартално магазинче, като салам опакована. На Маджаров също не е лоша.

# 427
  • Пловдив
Много емоции при мен, много случвания, дано скоро поразредят, че.... #Crazy
Успях между всичко останало обаче да се завърна към тренировките. Вчера долна част от PiYo-то - супер скована се чувствах, все едно, че някой ми е монтирал зле ставите... Crazy
Днес за гонене на стреса 23 километра колоездене, чудесно ми дойде. Храненето ми е изключително изчистено, семпло, но и малко минималистично  и трябва да се поправя, обаче нещо нямам апетит тези дни.... Confused
Не съм чела кой какво, така че само това засега от мен. И спортен и усмихнат ден, момичета! Heart Eyes

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 14:45 от yulinga

# 428
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Така, пак ви четох малко набързо, че малкото го чакам всеки момент да се събуди, та:

Вивче, не че без сирене, ям сирене, но ям котидж и рикота, на мен лично и повече ми харесват на вкус. Саламуреното ми идва много солено.

Полар, аз какъв съвет да дам - не знам, тя Бобчето много добре е обобщила нещата - избирате или мазно или въглехидрати и карате напред. Аз лично не се чувствам ощетена, не ми се налага да правя избор - сладко или дупе, честно ви го казвам. И кисело мляко ям, че и по 1 кофичка, но от 0.1%, но аз и него си ядях и преди това. Най-омразното ми нещо в целия ми живот е битата сметана, от тук нататък можете да си направите извода колко съм на "ти" с мазнините. Ядях ги навремето, щото си мислех, че така трябва, ама то не трябвало... и за 2 месеца изгубих форма, но пък сега си я възвърнах... Не ям ядки, не ям авокадо, не ям мазно като цяло. Това, че не си слагам зехтин на салатата, или че не ям саламурено сирене - ама хич не ми дреме  Laughing аз мазни меса по принцип не обичам, какво остава... колбасите, които мноооого рядко ако ми се прияде, ама много рядко, в повечето случаи изобщо не се сещам, както и за ядките - мога и да не се сетя цяла година за тях. Бях започнала да ги ям, щото в режимите по сайтовете нали пише "следобедна закуска - шепа сурови ядки"  Crazy Днешната ми следобедна закуска е 1 банан с 1 киви, кое е по-вкусно, а?а?а?  Laughing
Като бях основно на растителна храна, отново бях намалила мазнините, ако видиш в книгата на Боб колко са ограничени.... и пак са в комбинация с протеини. Та когато започнах със свалянето, пак бях ограничила мазнините и хем си знаех, че за мен работи и на - да ме пита човек защо във Влас се хранех толкова мазно, че ако ви пусна снимка, преди-след няма да ме познаете... ама сега пак изчистих корема, релефа се върна, пак съм си аз - както на снимките, които последно ви показвах, че и по-добре. Обещавам скоро да направя една разбивка - прасец, бицепс, гръб, дупе (никога не съм показвала, но вече и аз си го харесвам) да видите. За храненето има и нещо друго - аз не искам да ставам слаба, аз искам да ставам здрава във всички смисли на думата, искам релеф  Mr. Green По мое мнение, пък като гледам и на специалистите -  за да имаш сили за една стабилна тежка тренировка си трЕбе въглехидратче.... И докато сме си на думата, записах се и аз в строежа на пирамидата в залата на Юли  Mr. Green
Та, така всеки трябва да се чувства добре и да е доволен от избора си, иначе каквато и диета да правите, ако се чувствате ограничени и "прецакани" няма да станат нещата.

И да кажа, че съм напълно съгласна с поста на Лидси. Като дойде човек да пита нещо - той иска мнение, аз казах защо не я харесвам Парова - не обяснява техника на изпълнение, на нея самата й липсва такава, цените й са високи. Какво толкова е станало, че тръгнаха някои да напускат темата, пък не знам какво си... Това е моето мнение, разбира се всеки е свободен да има каквото си мнение иска, изобщо нямам желание да налагам моето. За мен тази треньорка е рецепта за контузия, ако човека, който пита реши да се съобрази с моето мнение - ОК, 1-ва страница е пълна с алтернативи, никой не  е казал да не тренира РДД, ама не може да ме питате, пък после да се сърдите от отговора... сега вече и аз се изнервих

Последна редакция: ср, 24 сеп 2014, 15:49 от TDI

# 429
Набързо отчитам 7 км тичане на гладно (6 часа след закуската), нещо не ми е ден днес, зор ми дойдоха  Rolling Eyes, след това силова с гирите в къщи основно за дупе и корем.

Отивам да ям, че започнах да вия  Laughing

TDI ако ми труснат банан (хич не ги обичам) киви и купичка кашу, хич няма да се замиля, ами ще метна кашуто одма. Ама аз си обичам мазничко.  LaughingЕй, как ми се прияде препечено беконче, да хрупка така   chef

# 430
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
TDI ако ми труснат банан (хич не ги обичам) киви и купичка кашу, хич няма да се замиля, ами ще метна кашуто одма. Ама аз си обичам мазничко.  LaughingЕй, как ми се прияде препечено беконче, да хрупка така   chef

Аз затова казах, че диетата трябва да е съобразена с индивидуалните предпочитания. Затова и обикновено диетите публикувани по сайтовете се провалят, поне при мен... как сега ще ям аз еди какво си, като не мен ми се яде друго  Laughing

# 431
  • София
По въпросите с вкуса, нали знаете  Hug Hug Hug
И аз умирам за ядки, бекончета, пържолки с хрупкава мазнинка отстрани, таханчета  Wink
Добре, че всеки може да избира  Heart Eyes

Аз не съм от най-нисковъглехидратните. Минимум половин кило плодове ям на ден, ако не броя динята. Там е страшно вече. Но въглехидратите ми не са по-малко от 100 гр на ден, всеки ден.

# 432
Крайности не трябва да има, но лично аз страшно се дразня от казвам им "новопокръстените" в дадена диета, режим - бил той хранителен или тренировъчен и т.н. Щото те са на принципа по-католици от папата и се държат сякаш са достигнали до някакви върховни открития, които не са хрумнали на простосмъртните  Whistling

# 433
  • Canada
ТДИ, дадох теб за пример, понеже търсиш алтернативи, т.е. кое работи. За няколко месеца мина от НВД, през ротация, до по-либерален хранителен режим. Въобще, не те е страх да експериментираш и да наблюдаваш резултати. Освен това въглехидрат за теб не е мръсна дума.Признавам си, пристрастна съм Wink

Аз пък бих изяла и банана и кивито и кашуто и ще питам за още  Joy
Like_Smoke, аз също се дразня от такива хора, но аз им казвам ''просветители"

# 434
Не мога само да чета и да тренирам - от днес и ще пиша!  Simple Smile

Не съм нова в тренировките, но виж, за диетите - да. Дълги години бях веяна скумрия, 45 кг/174см.. зор да напълнея, зор и ядене -  65. Тресях се като желе. Хайде обратно с режим и тренировки надолу. Като обиколки стопих доста, още имам местенца за дооправяне, мускул за качване, като цяло изглеждам здрава и нормална жена. Стегнах се и се харесвам, но имам проблем: при мен отслабването първо и най-явно се вижда в лицето, а чертите ми са остри. Бузите ми изглеждат хлътнали и да бях по-стара, съща Баба Яга бих го докарала Sad А съм на 25г.
В момента използвам една от платените програми на Румяна, като все повече се улавям, че не ям достатъчно като количесто и честота.

Чудя се да увелича ли протеина от месо, за да качвам мускул и да стопирам горенето на мазнини (имам да дооправям долна част на корема и ръце) или да стопя мазнините с още режимно хранене и тогава да започна да работя за мускули? За съжаление общата ми култура не достига що се отнася до хранене, мускули, па-па, което виждате и самите вие, а суетата ме кара да се гледам в огледалото по-често от нужното. Чудя се започна ли с повече месо дали ще заприличам на човек в лицето отново и какво да предприема.

Ще се радвам да се срещаме в темата.

Общи условия

Активация на акаунт