Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 32 999
  • 744
  •   1
Отговори
# 495
Аз още нямам с какво да ви се отчета, но след 16 ч. ще правя Спийд 3.0, че съседите сигурно и без това вече ме мразят с това думкане отгоре им.

Първо да кажа, че направих сладкиша на Барбича, за който много благодаря, превъзходен е!  Hug  Аз го сметнах да е Зонов, сложих му фурми, от мен си добавих кокосови стърготини и вместо картофено нишесте сложих царевично и станаааа  Heart Eyes Деля го на 12 парчета и фитнеспал сметна, че едно е 130 калории.
Извара си правех преди, но хич не е рентабилно и се отказах. Иначе почерпих веднъж кучето със суроватка, тя много сладко си я изпи, но после да не ви говоря  ooooh! Горкото ми животинче! Също така месих и хляб и погачи с нея и ставаха страхотни, така че ако си правите домашни тестени вкусотии, не пренебрагвайте цвика.
Сега съм си харесала една Дюканска рецепта за "сирене" - извара се пасира с малко мляко и сол, добавя се разтворен желатин, сипва се в кутия и се слага във хладилника. Получавало се нещо като моцарела, може би още днес ще пробвам.
Любче, ти ме заинтригува онзи ден с Асайлъма и се разрових и видях, че има и втора част, защо не подпукаш нея? Дано скоро ти мине болежката  Hug

# 496
Тили, да кажеш как е минало при треньора, нещо интересно, нова мода?

Интересно- нищо. Много пот и зор.  Mr. Green
Уредите ме впечатлиха. Ама това нормално, предполагам.  Mr. Green

Оправяй се бързо!!!  Hug

# 497
Аз съм лошата бе, не разбрахте ли от толкова коментиране кой къде скачал и как реагирал на новите Wink

# 498
  • Пловдив
Дели, знам, имам я, Вив любезно ми я представи.  Само че още ми е кеф първата и не ми е омръзнала,  а и не ми е станала лесна, хахаха.та мисля да я направя 2 пъти после 2 част, после хибрида между двете. И ако не стана Мис фитнес тогава,  няма никога да е  hahaha. Мерси за болежките,  ако не умирам, не спирам да тренирам, но ще се намажа утре, ако ме боли още. Hug
Мери   bouquet

# 499
Deziderata,
каква е тази хот йога, която правиш? Какво натоварва, как се прави? Йога опитвах, но тя по-скоро беше медитационна с релакс ефект - "легни, усети си тялото, всяяяяка частица от него"  Simple Smile Румяна имаше видео с поза "кобра" и "ембрион", май така бяха  Thinking

Дейзи Слава, Хот йогата се провежда в помещение с температура между 38 и 42 градуса. Бикрам йога е хот йога с определен брой  и ред асани, а в хот йогата можеш да правиш различни секвенции.
Аз не ходя на Бикрам, но съм решила да пробвам от любопитство.

На "моята" Хот йога започвам с Мъртва поза за  няколко минути, където се наблюдава дишането, леко раздвижване и следват пози в стоеж- около 10-12, защото са много важни и ключови за правилното изпълнение на останалите. Следва цикъл навеждащи напред, където силно участват коремните мускули, странична извивка, кратък фокус върху таза, 2-3 навеждащи назад, според зависи и накрая инверсии (Свещ-Рало- Карна Пидасана с противоложна поза Риба). Финалът е 10мин Мъртва поза.  
Това в много общи линии, понякога има пози за баланс (Врана, Странична Врана), или отварящи гръдния кош (Крава).

Люба, след поста ти искам да пробвам всичко! И Инсанити, и Асайлъм, и въобще всичко от-до.  Grinning
Ще си завърша чинно Боди Револушъна след като съм го започнала, и тогава ще избера нещо друго.
Аз искам да сваля мазнинииии, много са ми, а като съм на по-малко от 20гр въглехидрат на ден ставам зла като оса. Търся съотношенията в които да свалям и да съм поносима за околните. И разбира се, искам мускулна маса.  Flutter

Измериха ме с цял сантиметър по-висока в кабинета на педиатъра, май съм 157см.  Grinning Или съм пораснала.  Joy

Много обичам извара, тукашната е гладичка и прекрасна, тварог и казват.
Любима рецепта ми е Лодки с извара и яйца: Извара и яйца се смесват (на око го карам), червени камби се разрязват на половина, пълниш "лодките" със сместа, поръсваш със каквото ти душа иска )чесън, чубрица, орегано) и печеш на фурна. Приказни стават!   chef
Понякога предпичам камбите и после ги пълня, защото ги вадя след като сместа изглежда пухкава. Иначе ако чакам да са леко препечени крайчетата на чушките, сместа се е сплескала. Пак на вкус са страхотни, но първите са с по-хубав вид.

# 500
Като заговорихме за извара - каква е разликата между обикновената и кашкавалената? Моя човек вчера ми е купил полуомезмаслена кашкавалена извара и повече ми харесва от тази, която ми купуваше преди това. Хапнах си днес 100гр. ей така, с чушка, съвсем различен вкус.

# 501
Давайте насам рецепти, всичко записвам аз  Mr. Green
Dezi, това звучи чудно, ще се пробва  Hug

Вчера бях толкова ангажирана, че дори не успях да намеря време да отчета. И по-добре, като гледам, че е било ден на страсти  Grinning
Отчитам се вчерашно с TapouT XT_D12 Legs & Back, 40мин. в опит да дам шанс и на другите тренировки от програмата. Е, не съм във луд възторг. Идваше ми повече кардиото, отколкото да се набляга на добре балансирани движения, от които да се извлече максимална полза. И ако е същата, която коментира Мери, не мисля че тренирах точно крака и гръб  Joy

Отивам да си купувам извара, тук поне е прекрасна и на добра цена  Grinning

А толкова добре да ми звучи Хот йога, бих искала да опитам  Heart Eyes Вместо това имам планина за гладене и ще тренирам кратко днес  Cry

# 502
Рейн, Люба вчера обясни вкратце за кашкавалената извара. Аз такава тук няма как да намеря. Crossing Arms

Другото интересно е, че кашкавалената извара(която се прави от остатъка при производство на кашкавал) е с по - пълноценни белтъци от тази от мляко, тъй като при нея казеина (който е много трудно усвоим белтък)е отишъл в кашкавала, а за Изварата са останали албумин и Глобулин.
Преди да съм забравила, днес започвам уоркаут 7 от БР. Прегледах го снощи, за да съм подготвена и открих упражнения от шреда ниво 2 в него. Това го казвам, за който се питаше дали шред или БР. Все още по средата на БР съм на мнение, че шредът е по-високото ниво.

# 503
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Давайте насам рецепти, всичко записвам аз  Mr. Green

Би, аз вчера правих супа от карфиол и картофи - много бързо и лесно става - сваряваш ги поотделно, после ги оцеждаш, пасираш и вариш отново в прясно мляко, като можеш да добавиш и сирене. Става чудничко!

На Дези лодките и аз ще ги пробвам. Дези, щом не пускаш В, намали мазнините  Peace Води си дневник в някой сайт и забележи в кои храни, които консумираш има най-много М, после потърси алтернативи на тези продукти, в които М ще са по-малко  Peace

Аз още не съм тренирала, вчера правих един комлкекс на Юли, днес пак  Peace Мисля да му добавя малко раменна преса от стойка на ръце и като цяло да поупражнявам още стойка на ръце  Peace

# 504
D_ana пропуснала съм  Crazy
И аз другата седмица съм на уоркаут 7, днес, за щастие, правя за последен път 5, че с тия ластици  Laughing

# 505
Привет Hug
Аз тези дни съм по интервюта, търся работа, а дано нещо излезе Praynig
Отчитам предимно каране на вело пред тв-то Laughing
Ау тези лодки с извара ми харесаха, утре ще си ги направя Peace
Би ти коя извара купуваш?

# 506
Привет!
За днес отчитам крака и корем, в гигантски сетове, 4 серии всеки, по 8-10 повторения всяко упражнение, с плио движения между сетовете. Ама как го обясних, ако някой успее да ме разбере , трябва да черпя. Mr. Green Доволна съм, изморих се добре.
И аз вчера правих извара, получи се.
Агент, много ме разсмя със съседското куче, горкото животинче. Чудих се дали ще подейства по същия начин на моя дребос ( на 3 г), не куче, а дете.  Mr. Green ,че имаме проблем, и само това май не съм пробвала.
Не знам дали милите думи бяха за мен  Mr. Green, но всъштност трудно качвам мускул, а дори и малко да се отпусна-лесно качвам мазнинки и излизам от форма.  Mr. Green Миналия ден ММ ми вика " Ти защо изобщо се пънеш с тези тежести като никога няма да станеш с така изразени мускули като " твоите фитнес идоли" !" Някак си ми стана обидно, но така или иначе аз си продължавам с тежестите, а времето ще покаже.  Mr. Green
Лек ден!

# 507
Любче   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes тука съм, но не тренирам и съм излязла от всякакви режими. Нещо я закъсах с яденето яката. Спряла съм всякакви протеини, витамини и т.н.Карам на по една препечена филийка на ден и лягам в 18 вечер за нощен сън понеже много ми се повръща вечер. Не знам какво става с мен (бременна не съм). Всичко ми е наред (ходих на доктор, всички кръвни перфектни излязоха, барабар с витамините от които по принцип все имам дефицити. Тая година и дефицити нямам). Нямам болежки никъде, но ей тва повдигане вечер не знам от какво е. Другия месец, ще ходя на видеозон, да видим дали някоя киста не ми я прави тая мизерия. И така. Чудя се събота и неделя дали да не се пробвам да направя нещо. Ще видим как ще се чувствам. Ей много ме е яд значи, всичко което с толкова труд и тренировки постигнах, ми отива на вятъра с това не ядене и не трениране. Но това да е най-лошото.

Между другото и на Юли писах в понеделник, но не ми е отговорил още. Използвах формата за контакти в сайта му. Видях че има и е-мейл даден, но него не съм използвала. То сега не съм ни за Юли, ни за тренировки. Но ще ми е любопитно да чуя мнението и съветите, които би ми дал.

Скорошно подобряване на коляното ти желая Praynig Hug.

# 508
  • Canada
Вики, да се оправяш, слънце! Поне някакви плодово-зеленчукови сокове си прави и по-добре не тренирай, докато не се нормализират нещата!  Hug

# 509
Момичета, как сте? Тренирахте ли вече днес? Мен цял ден ме боли корема, а имам да правя Румияна и много се чудя. Вчера ми беше почивен, ще видим За днес. Исках да ви питам понеже сега е сезона на тиквата, вие как я ядете? И изобщо хапвате ли си тиква?

Общи условия

Активация на акаунт