Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 33 003
  • 744
  •   1
Отговори
# 480
  • Canada
Да, аз съм ренегадът с въглехидратите. Щот съм "факан" ектоморф.

Хахахха, аз съм балансиран "шибан'' ектоморф.

Фрея,  Peace   Hug

# 481
  • Burgas,Bulgaria/Crawley, England
Искаш да кажеш да тренирам по-дълго време, нали така? Всъщност, постижимо е. Казвам го, защото лично при мен досадата е много чест спътник при трениране. Скуката от монотонното повтаряне на движения ми действа нервиращо. Що за човек съм, ей това се чудя. Simple Smile
За момента харесвам Шон Т, защото не ме оставя да скучая, а ме изтисква.
TDI, как мислиш, Insanity ли да започвам или да продължа с Focus, но по две тренировки дневно - както досега?

Ау, намери кой да питаш  Joy  Аз хич, ама хич не съм му фенка на Шон Т  Laughing  Боб Харпър е моя човек, Зузка - обожавам, ама Шон  Whistling
Имах предвид да правиш по-продължителни силови, в Шон няма нищо силово  Rolling Eyes  освен Гамата му, ама и тя е нещо средно... в сравнение с Боб имам предвид  Peace

Бобче, ще ме вкараш в беля  Hug

Лидси, Полар, аз като един мезоморф какво правя при вас - не знам. Ама обичам сладичко и това е. Даже в началото като започнах, се ограничавах много и от сладко и от тесто и свалях и бях с философията, че човек трябва да се ограничава, ако иска резултати... обаче отидох във Влас и скъсах синджира и айде наобратно... с 2кг отгоре се прибрах  Blush  Rolling Eyes и сега видях, че можело хем сладичко, хем да свалям  Peace В ротация е голяма работа  Peace
Затова и ви писах, че човек трябва да е в мир със себе си, да следва режим, който го удовлетворява, защото ако следва нещо насила, рано или късно се връща в изходна позиция и не е приятно. Така че първо трябва за себе си да определи кой режим ще му е най-близък до това, което обича и да си го следва. Аз направих грешка, че в началото се хвърлих в нещо, което не беше за мен  Rolling Eyes и както казах в един момент не издържах, но се радвам, че в момента съм точно на режим, на който исках да бъда  Peace

# 482
Крайности не трябва да има, но лично аз страшно се дразня от казвам им "новопокръстените" в дадена диета, режим - бил той хранителен или тренировъчен и т.н. Щото те са на принципа по-католици от папата и се държат сякаш са достигнали до някакви върховни открития, които не са хрумнали на простосмъртните  Whistling

Mr. Green Mr. Green Mr. Green Много се смях, Смоуки, ама чудно добре формулирано! Супер вярно и затова супер смешно!

Ви, ти пък чедо къде се опитваш да се вкарваш в редиците на фанатиците  Grinning Никога не съм усетила подобен нравоучително-поучителен мерак у теб! Споделяш полезна инфо!

Полар - и ти ли си от породата с рогата  Joy Много сме!

А, да... доста сте ектоморфите тук! Аз понякога се запилявам във ФБ и гледам снимки (и се опитвам да свържа визията със писанията и тренировъчните режими)... онзи ден Свети гледах - нежна, хубава... и на принципа кой каквото си няма това иска и аз сменям мускул за тънки кости и бърз метаболизъм  Mr. Green

Изварата... хммм, 3 пъти съм сваляла доста кг с извара и 1-вите пъти купувах (руска, умопотресаващо вкусна, препоръчвам; в БГ експериментирах); 3-рия път обаче ме удари шайбата на контрола и решавам, че ще правя сама... разравям нета да прочета какво и как и установявам, че отпадният продукт на изварата - суроватката - също е супер полезна и не е редно да се пилее, може дори да се прави хляб с нея, етц. И понеже съм щедра душа аз си хапнах изварата, а със суроватката напоих кучето на съседката, което гледах за няколко дни... горкото животно, такова разстройство го хвана, че не ми се вярва нещо полезно или не да се е задържало в него   Mr. Green  а аз трябваше да му събирам разстройството от улиците, та майтапът си беше за моя сметка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

PS По тукашните ширини farmer's cheese е съответствието на БГ извара (руски - творог), cottage cheese + ricotta са малко по-различни.

# 483
АПGrinning кучеразредител.

Оказва се, че ако се концентрираме върху заобикалящата ни среда, а не върху себе си, тренировките са по-ефективни. Ето статия.

# 484
Добро утро!!!
Да се похваля, че след вчерашния разбиващ откъм тренировки ден днес почти нямам мускулна треска  Peace
Днес ми дойде и пропускам тренировки /бях си решила да почивам/, както и класа по йога, но пък имам бая да чистя.  Tired
Извара никога не съм харесвала, а буквално я намразих, докато следвах хр. режим на Л. Иванов преди години.  Sick То там само на извара се искаше от мен да живея. Откакто открих тази на Добрев, обаче, както и руската стана намираема на бг пазара, вече не съм толкова крайна  Laughing
Ето, даже след малко ще си доям бъркоча от авокадо с извара, останал от вчера.  Peace

PS По тукашните ширини farmer's cheese е съответствието на БГ извара (руски - творог), cottage cheese + ricotta са малко по-различни.

Агентке, баш така си е. Не са със знак на равенство, определено.  Peace

# 485
Добро утро,

искам да кажа, че много уважавам всяка една от вас. ТДИ и Любчето въпреки, че не сте на моето мислене за хранене ви си възхищавам страшно много. Вив я чуввствм супер близка - трябва да се видим  :p Мерито еее лошата кака в добрия смисъл. Супер ти се кефя. Бобчето е моя идол, поклон за нея. И всичкиии другиии и нови и стари - евала момичета!!!

Вив, да от таз тренировка имам мускулна и сега вече е бая, с 4-орки я правих.

Днес ще съм само на колело, че ме боли дупарата и всичкоооо

Hug

# 486
Момичета, с огромен интерес ви чета, не се отчитам, защото от четвъртък карам "само"на йога.
Вчера се събудих без болки.  Grinning Ще продължавам с принудителната почивка, чакат ме три дни хот йога и им се радвам предварително, топличкото ще ми помогне още повече. Навежданията назад са ми проблем, усещам къде е гафа, но до понеделник ще съм пушка.
Сърбят ме ръчичките за пудовката и гиричките.

Добре дошли на Данито и Daisy Slava!

# 487
Тили-може ли обобщено да напишеш в какво се състои хранителния план на Любо? Praynig Искам да си поръчам нови тренировки при него, но се чудя дали да са комбинирани с режим този път. Thinking Ориентирай ме горе-долу към какво хранене се придържа,моля ( има ли посочени грамажи, колко хранения са на ден, може ли да се правят замени и т.н.). Благодаря предварително.  bouquet

# 488
Agent, като прочетох за кучо се сетих, че тук е написано (предупреждавам критично) за възможните странични ефекти на суроватъчния протеин.

# 489
  • София
Момичета,  Hug Hug Hug
Смоуки, за теб специално  hug

Сега се мятам на някое хийтче, после ще се отчитам.

# 490
Rammer Jammer, писах на лични.  Peace

# 491
  • София
Виждам, че се завъртяла някаква интрига , кой какви акъли давал   Crazy Ама момичета всички сте страхотни, и особено тези, който са по отдавна в темата сте много полезни със съветите, който давате на хора като мен, които още не са се ориентирали в средата. Много е хубаво, че има различни мнения за хранителните режими, така ние новите се учим и пробваме различни неща докато решим какъв да е нашия режим  Hug
Аз нямам много с какво да се отчета, правя си някакви хаотични импровизирани тренировки, но от другата седмица се мятам на БР. За мое щастие съм почнала леко да слабея, кантара отчита кило-две надолу и паласките (които не бяха кой знае какво) са се поизчистили.

# 492
Deziderata,
каква е тази хот йога, която правиш? Какво натоварва, как се прави? Йога опитвах, но тя по-скоро беше медитационна с релакс ефект - "легни, усети си тялото, всяяяяка частица от него"  Simple Smile Румяна имаше видео с поза "кобра" и "ембрион", май така бяха  Thinking

# 493
  • Пловдив
Здравейте!
Пепи, няма интрига, просто така момичетата си се палим, когато стане въпрос за хране. Ако някой беше сложил и една шоколадова торта на масата, ехеее, съвсем щяхме да се развихрим полезна ли е, вредна ли е, или по средата, докато някой хитруш я хапне. Вив, ти пък си толкова сладка, и така мило говориш за опита си, че човек не му се иска въобщеее да поставя думите ти под някакво съмнение, или насмешка. Всички, които споделят собствен опит, са много полезни. Аз лично се дразня единствено и само, ако ми се сложи линк към някакви писания на някакъв незнаен герой , който твърди нещо си, в подкрепа на някаква безумна теза. В този смисъл много ми хареса линка н Фея за ГМО. Така или иначе на мен също ми се струва безумие това подскачане по темата, ама ... всеки си знае.
Дейзи Слава, да кажа аз за Шон  Grinning Ако искаш изчистване, Шон е човека. Правила съм и Т25, и Инсенити, сега правя Асайлъм, и мога да кажа, че Т25 е супер ефективна. Смятам, че дава много лийн /стегнат ли е на бг/, изчистен, но с очертани мускули изглед на тялото. И има и силови тренировки, и втория, и третия месец. Аз като тяло бях най-добре при Т25. Ако имаш повече време обаче, няма смисъл да правиш Т25 два пъти, прави си Инсенити. Наистина е лудост и трябва всеки, който е здрав, де, да се предизвика с това. Но там няма как да получиш мускули и обем, само очертани , особено коремните мускули. Ако искаш обем и видими мускули, пробвай Р90Х. Там пък според мен е най-готината фитнес схема, която човек може да ползва постоянно - горна част силова, долна кардио, горна силова, йога, долна силова и гръб, функционално кардио цяло тяло. ТА това сочи моя собствен опит. За съжаление съм ендоморф и не мога да си изкарам целогодишно по схемата на Тони, иначе бих, за това включвам и Шон програми. А тази сега не ми се свършва, сигурно ще си я карам до след НГ. Simple Smile
Отчитам Гейм дей, макар да бях спала само 5-6 часа, пак ми беше кеф и се справих, но ... май се контузих нещо - менисус или коляно, не знам кво е точно  newsm78 На бягането 5 мили по трудния баир /планински катерач на една ръка на земята/ колената не ги позиционирах правилно, гледах, че странно ми се движат, ама ... веднага ме заболя, пууу. Дано ми мине, че не мога без колена да Шонствам.
Пепи, браво за резултатите!
Теди, и на теб огромен поклон за мотивацията и тренировките!
Тили, да кажеш как е минало при треньора, нещо интересно, нова мода?
Викито пак зачезна  bouquet
Лек и усмихнат ден!!!

# 494
  • София
Аз влизам да се отчета с тоя хийт, http://www.fitnessblender.com/v/workout-detail/Bodyweight-Only-F … Blender-Blend/jr/ с който се прецаках, защото хич не ми хареса  Tired
Първата част - добре, бива, но втората, пълна скръб, слабо та слабо, да бях си спряла по-добре.
Имам някаква мускулна треска на задно бедро и затова и не продължих, не искам да се натоварвам, за да не я задълбоча. Но мисля, че тази тренировка не е за степен на трудност 4, а по-скоро 3.

Любче, какво направи ти с това коляно сега?  ooooh! Вземи си Волтарен форте, страшно ми помогна, буквално за три дни голяното ми вече беше ок. Може и Диклак, даже още по-добре. И двете са с диклофенак, но Диклака е по-силен. Дано се оправиш бързо миличка  Hug

Общи условия

Активация на акаунт