Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 32 997
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, здравейте! Ох, нямам време да пиша, работа, тренировки, проблемите с мама... Обаче продължавам с интервален бодиуейт винаги когато мога. Гледам да сменям упражненията, че да не свиква тялото. Исках да споделя с вас нещо  Grinning Снощи бях на гости при приятели и мацката беше направила солени палачинки с брашно от киноа  Shocked за пръв път чух за него, мислех че винаги си е като кускусче. Но беше вкусно де... Като остане време ще попрочета повече по темата.

Обаче колената и глезените продължават да щракат въпреки разгрявката - мога да разгрявам половин час и продължават да скърцат... може би пък просто съм шумна  Thinking

# 511
Отчет: UFC Fit - Power pull.

# 512
  • Пловдив
Олелеее, Вики!!!Много гадно звучи!!А като не се знае причината и ... Страшничко. Hug Да не е от неядене бе? Ти много оскъдно се храниш по принцип, да не е това?Или притеснение и нерви също може да са причина. Уффг. Оправяй се!!!! Майната им и на мускули и на всичко Hug
Дилянка, онзи ден Джулс беше казала,че е направила тиква настъргана на котлона в масълце, с канелка и ядки.,оххй, вкус. Аз правя крем супа, също печена с орехи, някои в мляко я печат. Ии, винаги има опция за тиквеник,хахахаха. Също аз замествам картофи с нея в гювеч със зеленчуци/само аз си го ям обаче Laughing/
Светли, пробвай и кажи рвзултата, моя мъж има леканлактозна нетолерантност и това го води във ВЦ поне 4 пъти. дДъщерята също има лактозна нетолерантност,като бебв имаше адско раазстеойство от АМ, а сега пък получава запек. Та дано ти помогне!
П.С. ЛИДСИ, направооо #2gunfire с тези кратки отчети. Каква мълчаливка стана от тез ММА.,А какво стана с боди бийста?

# 513
отчет - румяна 12 мин., уоркаут 5 и 15мин. абс на Джаки

Мери успех в търсенето на работа, и аз от там минах, колко време мина докато успея да си намеря нещо свястно

Незабравка - и аз щракам, спокойно  Laughing особено лявото ми бедро, като го изпъна настрани и се чува пук - пук винаги.

Вики и на всички с болежките пожелавам скорошно оздравяване   bouquet

# 514
Дези, щом не пускаш В, намали мазнините  Peace Води си дневник в някой сайт и забележи в кои храни, които консумираш има най-много М, после потърси алтернативи на тези продукти, в които М ще са по-малко  Peace

Мерси, така ще направя. Нямах време да влизам във Фитнеспала, но ще намеря време и пак ще започна да записвам. После ще пусна линк, да ме видите какви ги върша, защото след година и половина резултат в кг е....щях да кажа 0, но не е така. -5кг съм сега, но и когато си седях на същите кг ме коментираха, че съм отслабнала....Thinking

# 515
Момичета, как сте? Тренирахте ли вече днес? Мен цял ден ме боли корема, а имам да правя Румияна и много се чудя. Вчера ми беше почивен, ще видим За днес.
Точно същото и при мен, ужас!! Вчера бях в почивка по план, днес си бях планирала тренировка с Румяна, но още не съм я направила и не знам дали изобщо ще мога да я направя Sad понеже ме боли корем. Гадни, гастритни болки, които ми се появяват, откакто се опитвам да се храня "режимно". Преди това не съм имала такива системни проблеми. Много се чудя каква може да е причината и в момента заподозрян номер едно са ми яйцата - някаква евентуална нетолерантност, но не знам... Ще ги спра за две седмици, за да видя ще се промени ли нещо. Едно по едно ще редувам и ще изключвам "подозрителни" неща, щото през ден, през два да ме боли корем е ад. И трябва да има причина.

Vici, много кофти при теб, дано не е нещо сериозно и отмине бързо!

Deliberation, радвам се, че ти е харесало. Добавката на кокос звучи като чудесна идея. Simple Smile

П.С. ЛИДСИ, направооо #2gunfire с тези кратки отчети. Каква мълчаливка стана от тез ММА.,А какво стана с боди бийста?
Лидси вярно, че малко говори, но снощи ме накара да се хиля посред нощите с "ренегад факан ектоморф". Laughing

# 516
  • София
Линдс, ще ядеш пет-пет!!!
Искам си предишната Линдс!!!  smile3512

Викче, миличката ми, вирус ми се струва да те е пипнал. Почивай си, хапвай си каквото можеш и не се ядосвай за нищо. Здравето е най-важното  Hug

# 517
Пак чета по диагонал... Разписвам се с David Lader - Total Body Workout , установявайки с удоволствие подобрения си баланс  Wink
TDI, чудничко звучи супата ти  Hug
Което ме подсеща за друга идея - броколи и карфиол, приготвени на пара или за 3-4мин. във вряла вода, и изпечени в керамична тава във фурната със заливка от 2-3 яйца и кисело мляко, малко сирене по желание, подправки на вкус.

vici75, стиснати палци за бързо възстановяване мила  Hug

# 518
Че какво пречи UFC-то на боди бийста Simple Smile Двете се допълват като тахан с мед.

# 519
Благодаря ви момичета   bouquet все се надявам да излезе нещо дребно и да подхвана трениривките пак.

# 520
  • UK
Mомичета, стискам палци всички да се чувствате добре скоро. Майната им на режимите и тренировките, оправяйте се!

Барбич, звучиш ми като човек, който има нужда от парче рикота на фурна  Wink, може да съм позабравила малко кое как е било, но не намирам разлики между тази, която съм яла готова в Италия и моето произведение.

Тиквата и аз като Любчето я правя на крем супа, а също и в една лазаня,  ама не смея да ви я казвам, че е въглехидрат яко и не е баш здравословна  Grinning.

Отчитам PiYo Buns (подпали ми бедрата, но за разлика от първия път се справих много по-добре), след това цяло тяло силова табата с пудовка и гири +5км. тичане. Изморих се доста на силовата, накрая щях да изпусна тежестите. Утре ще го карам по-спокойно.

Видях, че съм надолу и още един кг, а вече не искам да слабея - малко са ми калориите така като гледам, сега ги увеличих от 1200 на 1400 и мисля, че ми е нужен и повече въглехидрат, и повече протеин. Изтеглих си шреда на Джилиан и след PiYo мисля него да почна, смятате ли, че е подходящ за оформяне на релеф (още не съм отваряла да видя за какво става въпрос)?

Изказах се, зададох си въпросите, сега тичам да правя крем супа от моркови с кориандър и една моя измишльотина с чоризо и чушки.

Приятна вечер на всички!  Hug

# 521
  • Stavanger,Norway/ Varna
Аз днес само спах, неможах да се наритам за тренировка, голям мързел ме гони.

За калориите и аз започнах да се замислям. Приемам 1300- 1500, като по- често се въртят около 1300. Започвам да мисля, че са ми малко, но пък освен тренировките, друго движение нямам. До работа с кола, на работа на стола, сега като вали децата да взема и до магазина пак с колата  Rolling Eyes. Нещо съм в плато доста дълго  Thinking

# 522
Отчитам 20мин. долна част.

Как я правите тиквата на крем супа, рецепти може ли? Аз веднъж миналата година бях пробвала, но не ми хареса, тази пак ще пробвам. Иначе точно вчера рових за шоколадови здравословни алтернативи и попаднах на тази рецепта, мисля да я пробвам.
Скрит текст:

Необходими продуки за 1 порция :
350-400 гр. варена тиква
2 с.л. натурално какао
1/2 с.л. кокосово масло
мед по желание
орехи за декорация

Начин на приготвяне:
Пасирайте тиквата. Добавете кокосовото масло и какаото.Пасирайте отново.
Декорирайте и оставете в хладилника, за да стегне.

vici75, бързо оздравяване и от мен   bouquet Много е неприятно, когато има желание,а не става да направиш нещо.

# 523
Фрея, веднага давам рецепта за крем супа от тиква май беше на Дона Хей от 24китчън, изпробвана и беше супер (майка ми и бой френда не я одобриха, ама ги смъмрих, че няма да им навреди и я изядоха  Laughing)

Скрит текст:
Тиквата я печеш на силна фурна, като преди това си я заляла с малко зехтин и сол. Освен тиквата обаче печеш и 1-2 глави лук, който придава невероятния аромат и вкус на супата. Когато се изпече (става за около 1 час, до омекване) с лъжичка я обираш и я слагаш в блендера заедно с лука, и по рецепта с бульон, но аз нямах и долях вода - на осмотрение, зависи колко гъста искаш да ти е супата, разбъркваш да стане на крем супа и слагаш на котлона да поври малко. Подправки още ако е необходимо - сол, черен пипер, и това е. На финала се гарнира със сметана, аз нямах и сложих прясно мляко и стана чудна  Blush

# 524
Добър вечер, след трен. 5 и кардио сутринта на гладно, идвам с едно питане.

Явно имам доста чувствителна кожа, а много пот излиза от мен, специално от лицето ми, когато тренирам .. та, избила съм на супер мъничките пъпки, много ми е грозно. На вас получават ли ви се такива неща? Май не диша кожата както трябва, запушени пори, нещо от сорта. Използвам Скинорен и ексфолиант на Гарниер с въглен сутрин и вечер, ама май няма много ефект. Ще питам и козметичката, но преди това ми се искаше да видя и вашето мнение..

Общи условия

Активация на акаунт