Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 32 981
  • 744
  •   1
Отговори
# 570
Захир, започни с 6-седмичната програма за начинаещи на Румяна и после може да продължиш със следващата програма от сайта й, подредени са по трудност. Описано е много добре коя тренировка от къде започва и до къде продължава. Започваш с 1 кръг и всяка седмица добавяш по още един, разбира се, ако се чувстваш добре и можеш още. Като станат 3, може да повториш още 1-2 седмици програмата и преминаваш напред. Важното е и как го усещаш де, ако ти е много лесно  и от първия път може да направиш 2 или 3 кръга на съответната тренировка.

# 571
Диана - в понеделник   Grinning макар, че тогава ще ми е първи ден на работа, от 9 до 6, и се чудех дали да не го дръпна в неделята, вие какво ще ме посъветвате? Евентуално ако в понеделник всичко е наред продължавам с уоркаут 8, а ако не - си взимам почивен.

За този бульон тук в квартала не продават телешко в месарницата  Crossing Arms но задължително ще си купя и ще си направя, много обичам, особено с лимонче, че и мазничко  Mr. Green ммм

Отчет за днес - 12 мин. Румяна, уоркаут 6 и 10-минутна йога на Денис.

# 572
Още не съм го прегледала 8, тази вечер ме чака. Виж как се чувстваш в неделя. Аз не правих ден пауза между тренировките, защото имах принудителна пауза преди кардиото.
Аз вчера бях по часовник - изхвърчах от работа, вървях бърз ход до нас, от вратата се метнах в спортните дрехи и на постелката. Избутах 7 и бързах да се оправя, че имахме вечерно излизане.
Мисълта ми е, че според мен 7 и 8 ще са еднакво трудни, коя от тях ще правиш в понеделник сигурно няма значение. А половин час тренировка, както знаем от кака Джилиан, винаги може да се вмести в натовареното ни ежедневие. Grinning

# 573
А кокосовото как го мажете по лицето, натюр ли?  Laughing Днес дано се стегна и метна вече една тренировка, че ей го къде е понеделник, предизвикателството чука на вратата ми.  Whistling

# 574
Добър ден. С голямо щастие съобщавам, че днес не ме боли нищо съм тренирала 12 мин. аеробика + 3 кръга "дупе за милиони" Laughing на Румяна.

Suede, хайде, чакам те на стартова позиция за предизвикателството. Wink

Deliberation, и аз съм с мазна коса и ме заинтригува това, което казваш. Може ли подробности? Simple Smile Да си намажа скалпа с масло е последното нещо, което би ми хрумнало да правя, но ако това е оправията, ще мажа...

# 575
И аз щракам в коленете при клекове. Добрата новина е, че с тренировките щракането намалява и изчезва. Например Джилиан прави едни knee circles за разгрявка. Като започнах с тренировките, щраках яко. Постепенно изчезна. Същото е и при таза и разни ритници и разчеквания. А, и при раменете, но там си правя windmills за наместване. Но аз съм казвала и друг път, че съм си чукче по природа. Peace

Заканила съм се да си взема МСМ добавки за ставите, но докато го осъществя и кокаления бульон ми върши работа.

Много се заинтригувах!  Praynig Нещо не ми става много ясно  Blush от интернет какво представляват МСМ добавките. Би ли споделила коя марка ползваш и как ти се отразяват? Действат ли?  Heart Eyes

# 576
  • София
Ехоу, здравейте  Hug

Аз тази седмица съм в принудитлна почивка от домашните тренировки, само тичам, лекичко. Явно края на миналата седмица с 8 тренировки за 4 дни ми дойдоха множко  ooooh!
Тази седмица ми се води пета от БР, но я писах почивка. От понеделник ще си продължавам, дано ми е минал крака.
Последно време мога да се похваля с това, че доста се постегнах. Миналите две седмици доста заложих на изварата и бягането и видимо съм се поприбрала. Смоуки, благодаря и на теб за насоките с храненето  Hug Не ги спазвам напълно, но не съм го поставила за цел все още.

Barbabeau
, има много неща, които и мен ме изненадват, но доказано работят. Любимо ми е "за да гориш мазнини - яж мазнини"! Години наред съм си мислела, че е точно обратното, но вече се убедих.
Ягодка, опитай се да не ползваш толкова много измиваща козметика, наистина 1-2 пъти седмично е достатъчно. Ако нямаш възможност за душ непосредствено след тренировка, то поне си изплаквай лицето с вода. Солта, която изпотяваме също може да "прегори" кожата ако тя е чувствителна. Гримираш ли се, ползваш ли фон дьо тен? За мен е адски нелогично от потенето да ти се запушват порите.

# 577
  • UK
Поразрових се макло ас Simple Smile и понеже се сетих, че преди време на мен на тила ми се появи леко обривче по време на тренировка, си припомних, че е възможно да се появи такава реакция на кожата при потене.

Накратко повече инфо тук:
http://www.nhs.uk/Conditions/prickly-heat/Pages/Introduction.aspx

и тук (на български) http://ezine.bg/n11-29591-%D0%9A%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%BE_%D0%B4% … D1%80%D0%B8%D0%B2

И аз да си кажа, че с ексфолиантите (особено тези с грубите частици) трябва много да се внимава и да се ползват пестеливо. Освен че са доста агресивни, нарушават и хидробаланса на кожата, при което тя реагира със свръхпроизводство на себум.

Къпкейковете станаха прекрасни, разбъркани само с вилица Heart Eyes. Мятам се да тренирам сега. 

# 578
  • Пловдив
Здравейте!
Ей, каква интересна темаа сте захванали! Чак срам ме хваща да ви чета  Embarassed Аз съм изключително непостоянна и немърлива към кожата си. За косата единствено си купувам медицинска козметика - шампоан и маска и това е, нищо друго. А кожата не съм я мазала от 5 години  Embarassed Когато ходех на работа, се мажех всяка сутрин, сега дори нямам време да се среша, преди да излезна от нас ooooh! /ама имам време да ви чета сутрин преди тренировката, ама това е друга тема и явно въпрос на приоритети  hahaha/ Така или иначе си запазих някои неща, които споделихтеи ще ги пробвам. Също смятам, че домашно приготвеното е най-добро, ама е играчка, и се възхищавам, че си правите. Дели    bouquet, евала
Льоли, браво, много си експедитивна   chef
Лаленце много май си се раздала миналата седмица, хубаво си решила да починеш, за съжаление при тренировките е много тънка границата от това, като тренираш много да напредваш, или напротив, да имаш дегрес от претрениране. По този повод Юлето беше пуснала днес едно супер инфо във Фейса именно за тези неща. Мого  е интересно, ако искаш, Джулс, го пусни и тук, мисля, че ще е полезно   bouquet
Фъстък, и чак вторник ли щеше да ходиш на лекар? Като говориш така с недомвлъвки ми се струва ,че няма да е конвенционален  newsm78 Ох... имам мнение, ама нейсе, ще чакаме да чуем какво е станало  Hug
Аз отчитам Вертикал Плайо, 38 минути. Най-кратката и най-разбиващата тренировка от програмата. Май коляното не ми е проблем, щом дори и с Пауър джъмпс на един крак  Shocked не поддаде и не ме заболя. Иначе, странно, но забелязвам прогрес в тренировкаа, което адски ме радва. Не очаквах за толкова кратко време да има ефект, ама на, има. Остават ми две тренировки и свършва, след това ще я повторя.
Похвалвам се, че за първи път от 5 години СЪМ САМИЧКА В НАС! УРААААААА!!! Няма го мъжа ми тази вечер, няма ги и трите деца и сега седя и се чудя да се разплувам ли или да си върша работата, дето ме чака. Хихихи
Лека и усмихната вечер и уикенд!

# 579
Бах, наритах се за една тренировка за цяло тяло на Румяна, ама чудо, едвам я изкарах. Егати желето проклето.  Close Сега съм като бито куче. Утре продължавам, че се ядосах на себе си как може да съм толкова непостоянна.
Любче, аз и тук да ти кажа, че резултатите ти след Шон  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes са прекрасни. А коленете ти са убийствени.  Sunglasses И аз като стара баба да подудна на Фъстъчето, че с това шега никак не бива. Е, гледай ти аз пак да повторя, че от един профилактичен преглед се оказах с проблем. Кой да ти подозира, че зад този кратък цикъл се криело такова нещо.  Crossing Arms А си бях доволна. 3 дни, кой ти ги дава.  Mr. Green Обръщай си повече внимание, обикновено такива закъснения никога не са без причина. Още повече пък щом е прецедент. Стискам палци.  Hug
Лаленце, надценила си се май. Като завали, та винаги се сещам за вас. Как бягате в дъжда.  Laughing
И между другото, Фея май сутринта беше пуснала  едни кълнове май с яйце и заквасена сметана. Е, цял ден си мисля за тях.  smile3557 newsm77
По този случай ще метна една ципура с розмарин за вечеря. Animal Pig

# 580
О, deliberation, значи правилно си спомням, че ти си приготвяше козметика и благодаря за съвета Hug
Скрит текст:
А какво би предложила да се добави за удължаване малко на трайността на кремовете?  Wink

Отчета ми за днес е UFC - Power Pullс 2x5кг. гири, 44мин. Добра тренировка  Peace

Скрит текст:
Уф, вече две-три поредни нощи оставаме с мъжа ми да работим по един проект поне до 2,30 през ноща и съм много недоспала. През дена така или иначе не ме оставят на мира зверчетата. Мрън, мрън оплаках се  Wink
Обаче след 12 такава уста отвярям, ужас, ако не си лягам навреме ще изям света...

# 581
  • UK
Люба, ами мисля, че ти се полага да зарежеш работата и да се насладиш на празната къща, че после не се знае пак кога! Време за разплуване, а като гледам и отчетите - напълно заслужено! Sunglasses

Отчитам PiYo Strength Intervals и за капак дяволската тренировка на китаеца за abs - https://www.youtube.com/watch?v=SRB6c1cd_I4&list=PLMoiYvG8U1 … 48PhJ&index=7 , пръхтях като Сивушка от "На браздата", ама съм жива де.  Wink

За тази седмица толкоз. Уикенда само обиколки, ама в големия град на големи (туристически) разстояния и това е нещо.

# 582
  • София
Suede  Hug Желе друг път! Но това да се "ядосаш на себе си" заедно с инатът за мен са двете главни задвижващи сили  Laughing
~Би~, уау! 5 кг гири не е шега работа  Shocked
Люба, и аз мисля като Ljoli - наслади се на къщата смело и безотговорно  Hug

# 583
Suede, Simple Smile Как е ципурата?

Явно съм изпуснала нещо. Къде видяхте колената на Люба?

Днешният ми спортен ден включваше сайклинг, гребане, йога и масаж.

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 22:19 от Фея Кръстница

# 584
Здравейте! Не пиша , защото нямам какво да отчета. Нямам време за тренировки - излизам в 7 сутринта и се връщам в 7 вечерта. Тренирам предимно само пре почивните дни. Дано скоро се оправят нещата при мен , че ми липсвате и вие , и тренировките.
Лека вечер и приятен уикенд от мен!

Общи условия

Активация на акаунт