Тренировки в домашни условия и здравословно хранене - Тема 56

• 32 979
  • 744
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Ох, Фея , разсмя ме. Ставаше въпрос, че вчера мрънках,  че се контузих, а днес при подскачаща Плиометрична тренировка се оказа, че не  ме болят,  ама хич. Laughing

# 586
Вкусна.  Crazy След една почивка в Гърция се влюбих в тая риба и при първа възможност си я приготвям. С розмарин и резенчета чесън.  Heart Eyes Днес с гарнитура зелен боб на пара.
Скрит текст:

Любче, да не вземе да ти хареса сама вкъщи.  Laughing

# 587
  • Пловдив
Суеде, Страхотна ципура! Ох Прияде ми сееееее.  И гарнитурата обожавам. Жалко, че почти никога не се сещам за ципурка вкъщи. А иначе,  о, да, аз обожавам да съм сама и то затова господ ме уреди Никога да не бъда. Crossing Arms

# 588
Любче какво да ти кажа не си падам по доктори и т.н. От 15 години не се лекувам с традиционна медицина. Такава съм си, не намирам логика в това да ме гледат на части, защото аз не съм. Едно цяло тяло съм, което всичко е свързано. Един пробле,  за да се реши трябва да се намери причината, а не да лекувам симптоми. Това е моето мнение. Също така не съм от тези хора дето мислят най лошото. Аз вярвам, че ще се оправят нещата. И така. Не ми се карайте. Стига ми това, че сама трябва да се справям с това - майка ми не знае.

Хайде стига драми от мен

Лека вечер!

# 589
Ох, Фея , разсмя ме. Ставаше въпрос, че вчера мрънках,  че се контузих, а днес при подскачаща Плиометрична тренировка се оказа, че не  ме болят,  ама хич. Laughing

Embarassed

Радвам се, че си добре. Така и да си останеш!

# 590
  • Пловдив
Момичета, чета ви вече повече от час, за да наваксам пропуснатото.
Много интригуващи теми сте подхванали. Интересно ми стана за домашно приготвената козметика.
Скрит текст:
Аз съм с много чувствителна кожа ( с АД съм). Когато се изпотя, кожата на лицето ми буквално започва да "гори".

Любче, наслаждавай се на моментите, в които си сама. Заслужаваш си почивката  Hug!
От сега мисля за новата програма на Шон - на терасата няма как да я правя, ще видя в коридора дали ще се получи, ако ли не, ще очаквам отново включване от съседката под нас  Wink

Вики, бързо да се оправяш!

И аз се присъединявам към рибната вечер , но със сьомга и салата от домати.

Иначе си тренирам - добавям към дневната тренировка и 100 клека със собствено тегло. Сега експериментирам с хранене и тренировки, ще споделям резултатите за мнение и препоръки.

Хубава и спокойна вечер!

# 591
  • Sofia
Успях да прочета последните 4-5 страници, напоследък все не мога а намеря време да чета  и пиша, а коментирате супер интересни неща. През уикенда дано да мога да наваксам с четенето.
Vici,  притесни ме много с твоя пост. Как си, мила? Надявам се, че оплакванията ти са се дължали на вирус и че вече си по- добре. Почивай си и се лекувай, после ще наваксаш с тренировките. Желая ти бързо оздравяване Hug
Днес правих само лицеви опори, клекове и една 5 минутка на Шон, която Вивката беше постнали във фейса  bouquet, защото нямах никакво време.
Днес обаче като станах със задоволство установих, че една пола ми хлопа, което беше добър старт за деня.
Отивам да си напълня една чушка с извара, за да съм в тон с модата в групата Laughing

# 592
Само за отчет-сутринта правих кръгова тренировка за гръб,бицепс,рамо и трицепс. От вчера съм с МТ на краката. И аз съм от тези с тракащите кокали.  Mr. Green
Много интересни теми сте захванали.
Кари, как да не ни липсваш. Hug
Вики, да се оправяш бързо. Hug
Люба,поздравления и тук!   bouquet
Лека вечер!

# 593
  • някъде в орбита...
Здравейте момичета,

Чета ви, тренирам, и се опитвам да ям добре  Blush
Много се дразня, че Тае-бо все още ме изморява и изпотява. Надявах се до сега да съм преминала това ниво  Confused Но ще продължавам, няма как  Wink

# 594

Ягодка, опитай се да не ползваш толкова много измиваща козметика, наистина 1-2 пъти седмично е достатъчно. Ако нямаш възможност за душ непосредствено след тренировка, то поне си изплаквай лицето с вода. Солта, която изпотяваме също може да "прегори" кожата ако тя е чувствителна. Гримираш ли се, ползваш ли фон дьо тен? За мен е адски нелогично от потенето да ти се запушват порите.

Благодаря за споделеното мнение! Ами, веднага след тренировка си взимам мирно халатчето и се отправям към банята. Грим - никакъв не използвам (рядко спирала, ама при специални случаи). По принцип имах много чиста кожа, та не ми се е налагало да се замаскирам. От два дена не съм ползвала ексфолианта ще кажа, ако има резултати по-напред. Но, честно казано не знаех, че не трябва да се ползва толкова често, а аз сутрин и вечер така си го втривах в лицето, че ще кажеш, че ми е за последно ..  newsm78 #Crazy Sick Grinning

Днес се събудих рано, направих си кафенце, овесени ядки с кисело мляко, мед и банани. Взех си покрай вас оня ден от един супермаркет насипна извара - харесва ми, ще се яде. Преди години как я тачех в баниците тая извара, нЕма ви разправям.. Crazy
Планирала съм чистене, велоергометър и Кардио 2 от Джил Whistling

Лек уикенд на всички Hug

# 595
Отчитам Chalean Extreme - Lean 3 Еййй супер се кефя как съм си подобрила лицевите.

Хайде приятна почивка, аз отивам да се трудя  Simple Smile

# 596
За сутринта отчитам 4 км бягане на открито, след малко отивам за силова в залата  Peace
успешен ден на всички   bouquet

# 597
  • Sofia
Отчитам Upper focus с любимия ми Шон.
Хубав уикенд от мен.

# 598
Така... Аз отчитам 30 минути велоергометър + 100 клека със собствено тегло.

По ваша препоръка разгледах сайта на Руми и смятам да започна с нея. Започвам с тренировките за начинаещи и постепенно ще преминавам към следващите по трудност. Надявам се да стегна тялото. Като цяло съм с нормално за височината си тегло, но месото по краката и дупето ми се клати и искам да се стегна.

Искам да ви помоля, ако имате време и желание, да споделите колко време ви беше необходимо, за да се стегнете, колко често тренирахте, спазвахте ли някакъв специален режим. Ясно ми е, че това е до тип тяло, но ще ми е интересно да прочета. За мен е много важна психическата настройка  Simple Smile  Всъщност целта ми е не само стягане, но и създаване на навик да спортувам ежедневно с цел по-добро здравословно състояние. Темата за начина на хранене ме интересува много, тъй като съм чувала, че за да се стегне тялото, трябвало да се хапват определени неща, а други да се избягват. Проблемът при мен е, че съм голям чревоугодник  Laughing

# 599
Отчитам 48 мин цяло тяло с Румяна. 3 дни не съм тренирала, надявам се да не ме хване мускулната треска. Утре обмислям йога и от понеделник в предизвикателствотооооо  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт