Коремът вече се надува, АПРИЛче вътре ще лудува!

• 30 298
  • 783
  •   1
Отговори
# 195
мацето85,благодаря за разяснението

# 196
Подаръче можеш да пиеш парацетамол.

# 197
Момичета, аз явно съм се сдобила с гъбички и АГ-то ми изписа кремче Гиназол.Някоя от вас ползвала ли го е и с какви отзиви е?
Мдааа, и аз ги лекувах моите с такова. Докторът ми го сложи само веднъж, има действие една седмица, през която не трябва да имаш полови контакти /сигурно са ти казали, де/. За сега съм се отървала, но не е гаранция срещу повторно появяване. Peace
The Mum, не стряскай момичетата, въобще не е страшно, те ще видят, че ще им дойде отвътре! Пък ако не - здраве да е, ще се поохарчат малко. Peace И аз от личен опит казвам, че въобще не е проблем за момче да се отдели. Общо взето - както си го направиш. Peace Не мисля, че ще ти искат картон от първата бременност. По-скоро ще те питат разни неща ...  Peace
Клео, определено, още ползвам повивалник с дъртото бебе, което още е с памперс! Аз не съм го включила, понеже си беше към сгъваемата ни кошарка.  Peace
И на мен си ми беше много удобен зимния кош, особено вкъщи си го ползвах като портбебе и така малкият си спеше навсякъде.  Peace А и си имаше много хубаво, мекичко матраче!  Peace

# 198
От два дни се мъча да ви настигна! Simple Smile
Ние вчера пак се видяхме с бебо, кръстосъл краката, ръката над главата....  Party абе на негово място да е човек. Така, че на този етап сме ок!
Сега чакам да се видим с доктора, който направи ин-витрото и се надявам вече да ми спира малко от лекарствата и най-вече тоя гаден утрогестан... а и да разреши с милото да се обичаме  Embarassed, че егати въздържанието , егати чудото.... още повече като не се чувствам зле...

# 199
  • Бургас
Аз пък нямам никакъв мерак за секс,ама никакъв. И миналият път бях така. Тогава го правихме веднъж,даже си спомням датата. Simple Smile
Аз пък имам пориви за повръщане. Не повръщам,но ми се повръща. Ужасно е!

# 200
  • София
Добро утро, мили мами!
Някои вече са на работа (аз), а други сладко си доспиват след купон (ММ).
Ех, живот, живот:)

Черпя ви с едно хубаво еспресо, след малко и с едни соленки, хихихи.

Аз толкова се въодушевих след прегледа вчера, че днес цяла сутрин разглеждам детски легълца, разни аксесоари... Трябва да префасонираме спалнята, заради бъдещото легълце и ще купуваме нов гардероб и без това и направо ми се ще днес, след като ММ се наспи, да ходим на огледи по магазините.
Ама май ще устискам поне ФМ да мине, знам ли... Simple Smile

# 201
Аз не знам кога е рано и кога  късно вече.Все си викаме има време ,ама ей го на, декември примерно с нищо няма да мога да се занимавам,празници ала-бала,бързо ще мине времето. Трябва добър план,че и друга работа има,не е само бебо  Grinning Сега обаче нещо нищо не мога да се организирам,като си ида в бг на място е по-лесно,така от разстояние ми е много размито да правя планове  Crazy
На мен като че ли взе да ми отминава гаденето  Thinking

# 202
Да се похваля и аз! Simple Smile И при нас ФМ мина перфектно. Всичко е наред, дай боже до края да е така. Очаква се мързелан/ка, доста трябваше да покашлям докато се събуди и размърда Simple Smile Целият запис от прегледа си го имаме на флашка и съм го изгледала 20 пъти поне Simple Smile
Направих си и всички задължителни изследвания, очаквам резултатите. Пуснах кръв и за хромозомните заболявания. Но това по-скоро ми е за допълнително успокоение, че всичко е ок.
Хубав ден на всички понадути коремчета Simple Smile

# 203
  • Бургас
Бургазлийки,къде ще ходите на ФМ?

# 204
Vaseto29 и Силки благодаря ви за списъците,ще са ми от полза.Весел уикенд на всички.

# 205
  • София
Момичета, я кажете за ФМ - носите си флашка, за да ви го запишат, или дават записан диск?

=)

# 206
Ние си носихме флашка. Даже ни бяха предупредили, че докторът предпочитал нови, неизползвани, за да не му се прикачи на техниката някой вирус. Не знам дали действително е така, но ние решихме да не рискуваме да останем без клипче и си купихме нова специално за това.

# 207
Нашите беболети ги гледахме днес. Перфектни са, лекарката е много доволна, каза, че всичко е нормално. Измери и двете бебета и каза, че са по 15 мм. всяко. Не е ли малко,какво ще кажете? До края на седмицата май няма да стигнат 20 мм, а навсякъде чета, че това уж е стандартът newsm78
Докторката ни въобще не е притеснена, но нали е събота - трябва с нещо да се занимавам  Whistling

# 208
А бе РоЗи, чакам ги аз това кафе и тези соленки  Blush Какво им се случи? И с какво на соленките? Party

# 209
  • София
Ахаха, чакаш ги ти, ама аз докато се наканя да ги снимам и да ги постна, да ви предизвикам слюнкоотделяне, Мм взе че ги хапна до една Simple Smile
Айде, утре може да се реванширам, неделно Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт