Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои препоръчителни кремове за предотвратяване на стрии по време на бременност?
Кои са препоръките за избор на количка за близнаци?
До кога трябва да се приема фолиева киселина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои препоръчителни кремове за предотвратяване на стрии по време на бременност?
Можете да използвате крем против стрии Chicco (Mamma Donna) или български крем и олио за бюст "Kokona i Maita". Някои майки предпочитат крема Rubella и Vichy, като повечето от тях са имали по-добри резултати с Rubella. Важно е да изберете подходящ за суха кожа продукт и да го нанасяте редовно за оптимални резултати.
-
Кои са препоръките за избор на количка за близнаци?
Много майки препоръчват количките на марката Abdor за близнаци, като се споменава моделът Abdor Duo. Тази марка е спечелила доверието на майките поради лекотата, маневреността и здравината на предлаганите колички при достъпни цени. Важно е да изберете количка с позиция на коша с лице към бебето, напълно легнало положение и да бъде маневрена с една дръжка, кош отдолу и големи гуми, което е от значение за удобството при шофиране по неравни улици.
-
До кога трябва да се приема фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на витамини по време на бременност?
-
Кои са препоръчителните продукти за мазане против стрии?
Ама пак не е проблем - аз с предната бременност си бях взела само едни дънки и клин, които си носих и после. И сега пак тях ще нося, пък за блузи и жилетки е лесно - то така или иначе зимните дрешки са по-широки, плетени, пък и ако имате по-едри роднини или приятелки ...
И аз като вас се заглеждам по разни колички,дрешки и тем подобни неща, но мисля да се въздържа колко е възможно от покупки на този етап.Коремчето и при мен вече личи, дънките и панталоните взимат да умаляват и трябва да търся някакъв вариант.
абе здраве да има, все ще се намери нещо, шефката вече ми предложи да ми даде от нейните бременни дрехи, ще чакам
Току що минахме покраи пречиствотелната станция на Пазарджик и беше ужас
с малкия сладур

в тях:))
Мразя такива изпълнения, а това не е за пръв път. При положение, че цените в клиниката му са космически и винаги се чака около час закъснение, това с отмяната на запазен преди 2 седмици час вече откачам. Не е заради спешност, защото той доколкото знам не изражда. Сега ММ само ми говори утре да не се карам с доктора, ама вече много взе да ми писва от това поведение.

иначе е сладък. Изписа ми и някакъв чай на билкова основа, но не мога да го разчета ако някой иска мога като минавам покрай аптеката да помоля за превод
но и това ще мине ..... важното е всичко да е наред