Коремът вече се надува, АПРИЛче вътре ще лудува!

• 30 269
  • 783
  •   1
Отговори
# 435
Е, да, мамите без деца може да си стоят вкъщи, ама ние с малкия зимата сме всеки ден навън.  Whistling Ама пак не е проблем - аз с предната бременност си бях взела само едни дънки и клин, които си носих и после. И сега пак тях ще нося, пък за блузи и жилетки е лесно - то така или иначе зимните дрешки са по-широки, плетени, пък и ако имате по-едри роднини или приятелки ...  Crazy

# 436
Чудесни новини чета за всяка една от вас, нека така да продължавате и занапред.И при нас всичко е наред, за сега не мога да се оплача Simple Smile И аз като вас се заглеждам по разни колички,дрешки и тем подобни неща, но мисля да се въздържа колко е възможно от покупки на този етап.Коремчето и при мен вече личи, дънките и панталоните взимат да умаляват и трябва да търся някакъв вариант.  Hug

# 437
  • Варна
 Без покупка на дрехи не мога да мина - работя в офис и никак няма да е приятно да се мотам по анцунг примерно  Mr. Green Мисля другата седмица да пообиколя магазините. Една приятелка ми даде 2 панталончета, но те са за малко по-нататък като порасне още тумпака. В момента карам с 1 панталон и 1 клин, и определено гардероба се нуждае от подмяна Simple Smile Всички дънки си ги прибрах с надеждата отново да вляза в тях някога - да видим дали ще се получи.

# 438
  • София
mishelin така е, аз пък винаги съм имала коремче, и винаги съм купувала рокли които го закриват, миналата година някъде 5 такива си купих, мисля най-много в един клин/дънки да инвестирам, но пък живот и здраве идват коледни партита, н.година ще ми трябват и роклички  newsm78 абе здраве да има, все ще се намери нещо, шефката вече ми предложи да ми даде от нейните бременни дрехи, ще чакам Simple Smile

# 439
Как сте , момичета??? Ние с ММ решихме да си направим лека почивка на Велинград  в това лошо време Thinking  Току що минахме покраи пречиствотелната станция на Пазарджик и беше ужас  Outta Joint 
Сладоледче успя да ме разсмееш  Joy  с малкия сладур  Hug
 Добре дошли и на новите момичета !!! Успех на всички  Hug   Praynig 

# 440
  • Варна
 Проблемът е, че съм много слаба - дрешките ми са ХС и реално спряха да ми стават малко след като разбрах , че съм бременна.  С второто дете пак рано ми изхвръкна коремчето, но този път бие по скоростен растеж. Целият офис вече разбра, просто защото си личи Simple Smile Уикенда съм планирала шопинг, да видим дали ще си харесам нещо.

tikvi4kata - честито ви возило. Лека и безаварийна употреба  Hug Аз съм с Ланчия Зета - 7 местна, купихме я преди 3 години с идеята да има къде да сложим още едно дете. После обаче купихме апартамент и идеята за 3то поодпадна - ето че то обаче е било на друго мнение Simple Smile Ще бъде забавно - 3 деца, куче и котка...цял катун  Laughing

# 441
  • София
mishelin така е, аз пък винаги съм имала коремче, и винаги съм купувала рокли които го закриват, миналата година някъде 5 такива си купих, мисля най-много в един клин/дънки да инвестирам

И аз съм горе-долу така.
Нося предимно рокли и то от тези тип "балон", ама сега като ми порасна и бюста не влизам в доста от тях Sad
Та ще инвестирам сигурно в още 2-3 роклета и това е.
Ходих тези дни до аутлета на Бенетон, съвсем случайно, имаше зимни дънки, еластични, по 20лв. АКо ви се разкарва проверете, може да има още останали, доста са хубави. И са разтегателни в колана.

ИНаче има ли смисъл от клиновете за бременни?

# 442
Здравейте, мами! Идвам и аз да се присъединя.
Това ще бъде втора бременност за мен. От първата се сдобих с едно прекрасно момиченце, което в момента е на 1 годинка. Тази бременност е непланувана и си е чиста случайност и съдба. Отначало много се стреснах, но пък всичко има и хубави страни. Всичко с отглеждането ми е прясно, имам всичко необходимо за бебето, което дори няма да има време да излезе от мода Simple Smile))))) Децата ще са с малка разлика и надявам се ще се разбират  Heart Eyes
Термина ми е 24.04.2015

# 443
Честито на всички за хубавите новини - видяно бебенце, ново возило и ...жалко за запека. Някой търсеше домашно сладко от рози. Баба ми подари специално за този проблем и мога да изпратя едно бурканче, ако сте сигурни, че помага. the Mum, ти ли беше - пиши ми на ЛС?

Относно дрешките за бременни в офиса - поглеждам с едно око към тези - http://bg-look.com/%D0%BC%D0%BE%D0%B4%D0%B0-%D0%B7%D0%B0-%D0%BC% … D0%B0%D0%BC%D0%B8 . Най-много ми хареса, че внимание - моделите се шият по поръчка!:) Аз също трябва да спазвам дрескод и си заплюх 2 модела оттук - за тежката зима ще са те, няма как. Хареса ми, че са много елегантни и няма да се чувствам   261uu    в тях:))

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 16:52 от Смехорани

# 444
Е това със запека много гадно, аз тия дни на тестяното наблегнах и нямам такъв проблем, ама и килограмите пак нагоре тръгват, а и без това съм със затлъстяване, ама като ми се яде само тестяно и супи  Sad
Днес пак се видяхме с бебо набързо и направо ми взе акъла - така се блъста в стените на плацентата, чак е нереално. Иначе е 6.4 см и отговаря на 12 седмица и 6 дни, а по разни  сметки сме 12 и 2 дни.
Днес бях и на училище за родители организирано от болницата в града. Рекламната презентация беше за стволовите клетки. Толкова далечно ми се стори. Раздадоха и разни мострички - много приятно, вече имаме нещо за бебо, а и аз без друго обожавам козметиката.  Само дето очаквах повече мами. А бяхме само 4, като другите 3 ще родят до 2 месеца и ми беше малко странно.
Утре сме при доктора който направи ин-витрото, за по-обстоен преглед. Трябваше да е вчера, но в последния момент ми отмени часа. Супер много откачих!!!  #Cussing out Мразя такива изпълнения, а това не е за пръв път. При положение, че цените в клиниката му са космически и винаги се чака около час закъснение, това с отмяната на запазен преди 2 седмици час вече откачам. Не е заради спешност, защото той доколкото знам не изражда. Сега ММ само ми говори утре да не се карам с доктора, ама вече много взе да ми писва от това поведение.
Така похвалих ви се, оплаках се, за момента май това е основното!

Аз едва ли ще се радвам на коремче като вас заради излишните кг,но вашите са много мили .Wink

Последна редакция: пт, 26 сеп 2014, 17:46 от welinity

# 445
Здравейте момичета   bouquet
И аз съм със страхотен запек, но от както се помня, а сега е страшно. Лекарката ми изписа ''Дуфалак'' сиропче, но го почнах чак днес тъй като ми прилича на олио и ми се гади  Sick  иначе е сладък. Изписа ми и някакъв чай на билкова основа, но не мога да го разчета ако някой иска мога като минавам покрай аптеката да помоля за превод  Simple Smile
Момичета аз от една седмица съм на вълна ''албум-дневник за бебе'' има много сладки, но все ми се виждат малки. Иначе видях един с много подробности за преди раждането като например между кои имена сме се колебаели и какъв пол сме искали и място за първата снимка от ехограф, но пък той нямаше място за отпечатък от краченце  Sad
Имайте ме в предвид за събирането на мамите в София, оглеждам е и аз за курсове за бъдещи мами.
Nikol_1189 Идеално сте го решили в това лошо време, приятна почивка на Велинград  Hug

# 446
Много внимавайте с медикаментите при запек, особено в това състояние...Бях си докарала страшен проблем, но пиша от телефона, и ще бъда кратка. По-назад в темата обсъждахме проблема, и момичетата ми препоръчахо ленено семе, една смляна лъжичка, разтворена във вода. Не съм пробвала, защото още не се е наложило, но преди да прибягна към лекарства, бих опитала първо това.

# 447
Nikol_1189 Идеално сте го решили в това лошо време, приятна почивка на Велинград  Hug

Искрено благодаря!!!  Беше ми нужен такъв релакс  Crazy  Най- гадно е , че всички ме гледаха доста странно, като в джакузито си топнах само краката  Crossing Arms  но и това ще мине ..... важното е всичко да е наред  Praynig
Tikvi4kata - Честита кола и безаварийно! 

# 448
Аз днес съобщих на началника, че няма да се връщам и направо ми падна камък ... Той пък го прие страхотно!  Whistling
Щях да ви питам дали лененото олио върши същата работа, обаче после прочетох, че не се препоръчва при бременни и кърмачки, понеже не съдържа фибри, за разлика от лененото семе и съдържа фитоестрогени, които могат да объркат нивата на естрогена в организма ...  ooooh!

# 449
  • София
Здравейте Simple Smile
Добре дошли на новите   bouquet
Леле тези два дни при мен беше голяма лудница и сега докато ви изчета ooooh! Сега да се отчета Simple Smile Вчера бях на преглед, бебчето е добре, напълно си итговаря на седмиците и вече е цели 6 см Mr. Green Голямо връткане падна, не застана на едно място и не пожела да си покаже "гащиите" Laughing Здраве да е. Махаше с ръчички, видяхме си пръстчетата и на двете ръце Simple Smile Сега вече съм малко по-спокойна. В понеделник съм на ФМ, стискайте ми палци и там всичко да е ок.
За дрехите за бременни - аз също вече имам проблем с дрехите, защото и попринцип съм по-пълничка. Надявам се другата седмица да имам време да се разходя да разгледам за някоя бременна дрешка.
Относно проблемите със запека аз също бих ви посъветвала да хапвате доста плодове и зеленчуци и също така овесените ядки правят чудеса, но трябва да се хапват всеки ден.
Ооох още доста неща исках дя кажа, но забравих  Embarassed
Лека и спокойна вечер Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт