Коремът вече се надува, АПРИЛче вътре ще лудува!

• 30 263
  • 783
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Хм аз съм харесала тази

https://www.aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=54&pid=84769

С надуваеми гуми е обаче, но и ММ много я хареса и много ги хвалят тези колички напоследък. Няколко мамчета си купиха и токущо родиха ще чакам отзиви от тях Wink

Момичета усещате ли нещо в коремчетата? Аз усещам някакво балбукане, гъделичкане, не знам въообразявам ли си или не?  newsm78

# 526
  • Перник
Здравейте, мами! И аз се включвам към клуба на мързеланите  Blush аз да ви кажа моя лекар ми каза да правя чак втората фм в някоя клиника, а сега за ранната той ще ми направи измерванията, а аз ще отида с тях в МДза БХС,  чак се очуди защо го питам за ранна фм.  Само да уточня, че за мен той е най-компетентния в нашия град и му имам пълно доверие. Следващия път като ходя ще си пусна май и аз една МБ, че имам някакво бяло течение, няма миризма, нито сърбеж, но ме дразни. Дали мога да се мия със смрадлика сега? Хубав и слънчев ден за сега от мен!  Hug

# 527
Аз съм се спряла на Coletto,S-line i Zippy. И трите много ми харесват на външен вид,не знам коя би била най-подходяща за мен и бебо. Мъжо определено е за S-line

# 528
                                                                                          Моята последна дата на цикъла е 09.07 (и аз съм с нередовен цикъл)в момента съм в десета седмица с термин 15.04.2015. И миналата седмица чухме пулса на бебето.Дано при теб всичко да е наред и да чуеш и ти твоето бебче.

Аз само да те питам как така си изчисли, че си в 10 г.с , тъй  като и моя последен цикъл е 09.07 и термин 15. 04 , а по моя календар за бременни съм в 11 с.  и 4 д.  А по екограф съм 12 и 2-3 дена  newsm78

Аз също се включвам към мързеливите  момичета Hug 
По  мойте изчисления и аз трябваше да съм в 11-12 седмица,защото ми потвърдиха бременистта в 5 седмица,и мина доста време преди да отида пак на преглед но пo екограф показа 10 седмица и 3 дни.
[/quote]

# 529

temitu  - ами щом така ти го показва, значи може и да е така  Hug

Маце и аз като теб усещам едно гъделичкане ниско долу или под пъпа, по принцип с втора бременност се усещало по- рано, аз съм сигурна, че не си внушавам , а е малкото детенце  Praynig Praynig Praynig особено след като го видяхме с ММ какви салта правеше  Joy

Момичета, гледам много от вас вече са се насочили към колички, аз все още не смея  даже да ги гледам  Sad

# 530
Изпуснах ви дирите за няколко дни, но като гледам хубавите новини преобладават Grinning. Днес бяхме на среща с бебо и разбира се той/тя спеше през цялото време с гръб Crossing Arms. Поне се видяхме де, всичко е наред, вървим няколко дни напред и така Heart Eyes. Това е отчета от мен, оставям ви, защото подготвям малката от утре ще е "ученичка", а майка й от сега изпада в тиха лудост Crazy

# 531
  • София
Nikol_1189 отпускай душичка и ти леко, то да не мислиш че аз гледам, но ония ден отидох до H&M и се насладих на бебешките дрешки, хвърлям окце на колички.

amy_lee супер за хубавите новини, ох как искам времето бързо да мине и да дойде време за моя преглед  Crazy

Някой ползвал ли е домашен доплер? И знае ли от къде мога да намеря такъв? Намерих под наем в OLX  но не ми отговарят. Благодаря!  bouquet

# 532
определено 1 ... но и тук  да кажа  не се хвърляйте на кой знай какви колички ...  ще ги смените много бързо ... тези ще почнат да ви стават тежки и ще минете на  тези тип чадър Simple Smile
Аз имам скорошен опит - синът ми още го возя в "танка" /две години свалям гума при всяко качване в асансьора/ без да сме купували друга количка.  hahaha  Peace Освен това съм против комбинираните - с един кош, иначе за другото съм съгласна.  Peace
Аууу, Маце, и твоята е много хубава!  Whistling Раничко е за усещане ми се струва /иначе е подобно/.  Peace
Ейми, успех на "ученичката", дано мине леко!  Hug

# 533
наи- хубавото на късното ставане след безсънна нощ,е че вие сте изписали цели фермани Grinningизпих си кафето във вашата компания.

# 534
Да ви се оплача....излязоха резултатите от вагиналния секрет...този меец-изненадааа! Лепнала съм си E. Coli,да му се невиди! Ама че късмет! При това като гледам антибиограмата няма нито един антибиотик на които гадинките да са чувствителни и аз да мога да пия през бременността. Звъннах на доки,казах му тревожните новини и в 3,30 съм при него да обсъдим какво може да направим....А този секрет бе контрола,трябваше да е напълно чист..Доста съм разочарована,ядосана и лекинко,май не много лекинко попритеснена.  #Puppy dog

# 535
Здравейте, момичета. Мислех, че само аз съм толкооова мързелива. Има дни, в които цял ден си лежа, а днес (спах почти 12 часа) не ме свърта на едно място.  Laughing

*карамел* - на мен докторът ми каза, че вече е късно (миналия вторник) за ранна ФМ, направо втората, ако съм искала да правим.

И да питам, някъде бях попаднала на линк за всички изследвания (извън тези по здравна каса). Всички бяха описани по седмици, но сега нищо не откривам. Някой може ли да ми даде линк? Предварително благодаря!   bouquet

# 536
  • София
kalitarka Хубаво виж резултата, моя приятелка миналата седмица имаше същия проблем на профилактичен секрет излиза Е Коли, но имало една дума "контаминант" което означавало, че самата проба е замърсена..на антибиограмата нямало АБ. Тя понеже ходи и на частно и тази док и еказала, че пробата е замърсена. Сега пак си пусна нов секрет за всеки случай в друга лаборатория, но ако беше слушала само док на ЖК щеше да пие АБ и да слага глобули. Идеята ми е да го провериш хубаво това!

# 537
Привет на всички мързеланки,и аз съм в групата,откровено много ме мързи-това не съм аз  #Crazy само ми се спи,а през деня не мога,но стане ли 21:00-21:30 съм заспала отраз. Времето ми се струва супер за разходка,а мен ме мързи и до хладилника да стигна  Joy
  Това с усещането на бебчовците ми се струва още рано,по-скоро го отдавам на газове  newsm78
  За количките...и аз вече съм се спряла на една Adbor - количка за близнаци Duo Galiani
   А...да,да попитам мамите чакащи близнаци,тези бебоци в едно креватче ли ще ги слагате или в отделни  newsm78

# 538
Александра, надявам се да си отишла днес на преглед и да пишеш с добри новини, както и най-после да са ти пуснали изследвания.

От тук нататък силно ти препоръчвам да си намериш добър лекар - такъв на който да можеш да имаш доверие; да не се отнася снизходително с теб; да ти даде телефона си, за да можеш да се свържеш с него в случай на проблем; да ти пуска изследвания, вместо да гадае дали имаш повод за притеснение или не. За съжаление има лекари, които дори и да са добри специалисти, се отнасят високомерно към пациентите си, от което често качеството на лечението страда неимоверно. Доктор Хаус е само сериал, в реалния живот, адекватното отношение на лекаря към пациента е много важно. От постовете ти виждам, че се чувстваш объркана и че ти е трудно да възразиш на лекар, тъй като го приемаш като авторитет. Да, лекарите са авторитети, защото имат медицинско образование, но ти и само ти си майката на твоето бебе, затова е твое право и задължение, да получаваш пълна и изчерпателна информация за бременността си. В общи линии още от сега си най-големият му адвокат, така че не се страхувай да задаваш въпроси, а ако ти отговарят омаловажително и обиждащо, прецени дали това е твоя лекар. За съжаление има ситуации, в които изборът на лекар определя успешността на бременността, затова събери смелост, заради теб и детето.

Да ви се оплача....излязоха резултатите от вагиналния секрет...този меец-изненадааа! Лепнала съм си E. Coli,да му се невиди! Ама че късмет! При това като гледам антибиограмата няма нито един антибиотик на които гадинките да са чувствителни и аз да мога да пия през бременността. Звъннах на доки,казах му тревожните новини и в 3,30 съм при него да обсъдим какво може да направим....А този секрет бе контрола,трябваше да е напълно чист..Доста съм разочарована,ядосана и лекинко,май не много лекинко попритеснена.  #Puppy dog
Много неприятно Sad Може да опиташ да пуснеш още един тест, за да потвърдите резултата. Понякога се случва замърсяване на пробите и т.н., дано случаят да е такъв.

# 539
Не е замърсена,за мое съжаление.Ще видим какво ще измисли доки после. Каквото дойде,не искам да се притеснявам,поне доколкото мога. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт