Коремът вече се надува, АПРИЛче вътре ще лудува!

• 30 263
  • 783
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте!
Аз от днес съм обратно на работа и противно на очакванията ми, чувствам се много зле Confused Имам чувството, че съм отсъствала цяла вечност и всичко тотално се е променило Crazy Дано скоро вляза в час, че така ми е много гадно, натоварвам се излишно и психически, и физически...
И да се похваля, че мисля, че снощи усетих човечето. Почти 100 % сигурна съм, че беше тя (вече започнах да си я приемам като "нея, тя" и т.н., нищо, че потвърждението за пола е само 80 % сигурно засега Grinning). Рано е, но аз Теодор го усетих в 16 г.с., а с всяка следваща бременност нали уж по- рано се усещало...
AleksandraNikolova, надявам се, че днес си потърсила и открила свестен лекар, да ти пусне изследвания и да се установи какъв е проблемът. Надявам се, че всичко е наред и стискам палци! Praynig
Колички съм харесала няколко модела и най- вероятно ще бъде някоя от тях, ако, разбира се, не се появи и някой нов модел, който да ми хареса. Засега съм се спряла на тези:
Скрит текст:

И тази, която е нов модел и ще бъде пусната другия месец
Много ми хареса и количката, която Мацето е показала. Но май най- много клоня към тази на ABC, но все още не знам каква ще бъде цената й, когато я пуснат и това ми е единственото притеснения, иначе отговаря на всичките ми изисквания...
Ейми, радвам се, че сте добре.. Тъкмо от няколко дни се чудих къде изчезна.. Hug

# 541
Привет от мен!

И аз се позагубих, но сама съм си виновна! Прецаках се да опитам една дъвка миналата седмица, на празен стомах от нея цяяяла вечер  Sick, та още не мога да се захраня и да се повъзстановя!  #Cussing out Тъкмо се бях постабилизирала от хомеопатията и ... направо съм си бясна!
Днес съм на преглед ( след почти месец) и ако се чувствам ок, ще ви драсна едно редче довечера!
Да ви кажа, че и при мен това е всичко на всичко 2-ри преглед, но може би и заради лошото ми състояние и хилядите ангажименти в работата и вкъщи въобще гледам да не мисля, за бебо и се надявам всичко да си е наред  Peace Явно с тази бременност не си го слагам така присърце, както с каката  Blush.
За мързела - ами при мен и това го има , но съчетано с много отпадналост, та няма да разправям! Вчера съм се учудила и възхитила на ММ - направи ни закуска, изми всички съдове, изчисти с прахосмукачка, с парцала, подреди кочината на целия етаж , изтупа килимите и ги зкара да ги мият, пусна и просна 2 перални....! Гледаше малката, а за вечеря ни върна и една домашна пица(с малката месиха тестото)! Еми до сега НИКОГА, не е вършил толкова домакинска работа! Хем съм страшно щастлива, че ме отменя толкова, хем  ми е супер криво, че съм като някоя гостенка у дома, която не само, че не си мърда пръста ами само мизерии създава!  Embarassed
Да ви кажа, вчера сутринта започнах да се давя и малката като викна: "Легeна, бързо легена!"...до къде стигнахме, детето да ме обслужва! Ама то и няма къде да се скрия от нея, тя все при мен иска... ooooh! Баща й доста се посмя, ама на мен си ми стана криво..
Ох, наоплаквах ви се...
Бобарка, какво става с теб и бъбреците? Аз също имам олки, но предполагам, че е заради обезводняването. Аз знам, че не е много подходящ спазмалгона, но щом са ти го слагали в болницата... newsm78 Аз съм с хроничен пилонефрит и от дете съм по болниците с проблемни бъбреци. За съжаление се предава по женска линия и съм го лепнала и на малката. Да чукна на дърво след раждането , не съм имала кризи и много лекари твърдят, че именно раждането е помогнало. Надявам се да нямам скоро изненади (че то само това остана!)

Аз имам голямо желание да се видя, със софийските мами, но на този етап ще избягвам пътуванията, защото не се чувствам много добре, та ще се включа по-нататък  Hug

Хайде стига ми толкова, пък тези дни пак!  bouquet

# 542
Калитарка, ех, че съжалявам!!! Виж какво намерих за теб - доста обнадеждаващо е. Поне можеш да провериш тези антибиотици. Хубавото е, че всички описани истории са с много хубав финал - освен това се радвам, че инфекцията е хваната навреме и няма да имаш усложнения, hopefully!
Стискам палци от сърце за леко и безпроблемно развитие!!!
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=38657.0

# 543
  • София
Ох, да се оплача, че не съм писала отдавна - и моите изследвания не са напълно чисти.
Имам гъбички - стандартните. Имах ги още след морето, мазах се с Клотримазол, сега се върнаха и лекаркатта според изследването ми даде едни свещички да си слагам в продължение на три вечери.

Дано мине бързо, че и на мен ми е притеснено.

Иначе и аз имам толкова грижи в момента, че забравих тотално да се притеснявам. Дори ММ още не съм го пратила да си изследва кръвната група. Явно ще ми е така забързано, само вечер преди лягане ми става малко некомфортно и ми се гади все още леко. Но едвам спя!
Легнах си към 12, днес в 5 се разсъних и като почна едно въртене, отвиване-завиване и така до 7 и нещо и не издържах и станах...
Ние сме на ФМ на 8-и, нямам търпение вече!

# 544
Мамче, говори ми за мързел ...  hahaha Добре, че мама е наблизо да ми помага.  Whistling
На мен никой не ми помага,тънем си в мизерия тука...   Outta Joint  Whistling
Майтап де  Mr. Green  не е чак толкова зле,днес даже се боядисах.
Чудих се много,ама не мога да ходя като вещица,руса с израснали 4см. черно и бяло  Crazy (пу,пу,убавица..)
Та разшавах се малко,пека едни хлебчета сега  Grinning
Мисля да направя една прическа с машата,ама да видим,дали няма да ме застигне дългата ръка на мързела..  hahaha

# 545
  • Под кленовите дървета
Привет Simple Smile Аз днес съм на втори преглед от началото на бременоста и той е първа ФМ Simple Smile Онзи ден ми пристигна домашния доплер - бях го купила с Ники и го давах на приятелки да го ползват Simple Smile Много е хубава тая машинка, особено за такива като мен, дето са им ограничени прегледите Simple Smile

При мен гаденето отмина и сега пък ми пада кръвното Sad Ние сме вирусни в нас, за разкош, насред циганското лято и 26 градуса, бааш сме с хреми Sad

# 546
Смехорани БЛАГОДАРЯ  Hug  bouquet

# 547
Момичета, току що прочетох една новина. Не я четете, ако не се чувствате в добра прихическа форма, става дума за това, да се помогне за едно лечение. Няма да казвам повече, който иска, нека прочете. Извинявам се, ако не е мястото тук, просто в това си състояние явно съм доста емоционална, и ми се иска да направя нещо.

Скрит текст:

# 548
Giada наистина според мен не е тук мястото, аз преди това си го споделих в Фейса , хубаво е да се помогне на това малко сладко момченце ....

# 549
Ауу,гадните настинки наистина започват, дано се опазим здрави  Praynig
Одеве забравих да се оплача,че доста кихах преди 2-3 дена,явно съм изкарала нещо на крак,
та ми излезе един огромен херпес на горната устна който се разпространи почти до носа,
и сега приличам на Хитлер!  Crossing Arms

Момичета тия бели течения са гадна работа  #Cussing out да видим и при мен какво ще излезе..  Rolling Eyes

# 550
Аз вече подивявам и с нетърпение чакам Четвъртък и аз да отида на истинската ФМ  smile3506 разбрах от изследванията и от моя док. че за сега всичко е наред с бебко, но пак ми е леко притеснено макар да няма причина, но и искам ако може да се види и пола  Blush  интересно ни е с ММ и да се ориентираме за покупките.  Joy Ние вече сме си избрали име за момиченце, тъй като  много искаме  stork-girl , но и на  stork-boy ще се радваме само да е живо и здраво и всичко да е наред. Започнахме и да мислим име и за момченце  .

Момичета пазете се, че има гадна вирусна епидемия , аз я прекарах след като и ММ я мина Sad , но сега сме добре радвам се, че аз успях само с чай и мед да се оправя, но ММ нямаше същия късмет и пи антибиотик  ooooh!   

# 551
  • София
Аз пия Биозин Мама, дано да има ефект, плюс фрешове и витамин Ц , че при мен е като инфекциозно отделние вече има 20 болни...

# 552
Девойки,аз се завърнах от доки с шепа хапчета и нов вагинален секрет. Секретът утре ще занеса в друга лаборатория. Там,ако отново открият тази гад,ще ми направят антибиограма с разрешени за използване през бремеността медикаменти,а не такива,които увреждат плода. Дотогава ще приемам вагинални таблетки,които да пречат да се получи възпаление и спонтанен аборт. Кофти работа ,ама какво да се прави.

# 553
Съжелявам, че не писах поо-рано. Все още едва се сдържам.  smile3518 за мен радостта приключи днес, както и всички надежди. Бях в Щерев, попаднах на д-р Андреева - жената търпеливо ми обясни всичко, нещо което генеколога ми не е правил до сега. Обясни ми за сърдечните пулсации и за липсата им. С две думи бременността не се развива и ще трябва да бъде прекратена. Взе ми секрет за изследване и ми даде още куп изследвания за утре. В сряда иска да ме види пак, за да прецени какво ще се прави. Тя използва думите"да видим как ще се развие плода", но за мен няма надежда вече. Сега седя, рева и чета как се прави прекратяване на бременност, с какво и колко струва, ако не е по желание, а е по медицински причини.  Cry
На всички ви пожелавам всичко най-добро и ви благодаря много за подкрепата.

# 554
  • София
AleksandraNikolova  Hug  аз минах през същото миналата година. На добър лекар си попаднала, но понякога съдбата е сурова

Слагам го в скрит текст :

Скрит текст:
Имаш два вариянта единия е кюретаж, под пълна упойка за 15-тина минути те изчистват, нови опити след минимум 3 месеца,  другия вариянт е с хапчета, отнема няколко дни, с много болки понякога, но нови опити от следващия месец, мой съвет ако се стигне до това е най-добре първия вариянт. Моя беше абослютно безплатен в 1 АГ (Тина Киркова) ако имаш нужда от лекар за там ми пиши на лични

Общи условия

Активация на акаунт