Коремът вече се надува, АПРИЛче вътре ще лудува!

• 30 262
  • 783
  •   1
Отговори
# 570
Смехорани аз имам спомен,че повечето близнаци се раждат 37-38 седмица, но може и да те излъжа.  newsm03
Терминът си е на 40тата седмица,но на бебенцата им е тясно и обикновено се появяват на бял свят по-рано

# 571
# 572
Смехорани, напълно съм съгласна с това, което казваш, но хора всякакви... Така че по-добре да не се впечатляваме  Sunglasses Относно въпроса ти за близнаците и термина - за пръв път чувам Simple Smile Явно съм в пълно неведение Grinning

# 573
  • Бургас
Няма разлика дали е едно или две бебета. Но близнаците рядко изкарват до термин и затова така се "радват" майките им.

# 574
  • София
Смехорани не се ядосвай, ще загубиш част от красотата   bouquet

Аз не мисля че би трябвало да има разлика в термин за близнаци, но мисля че дават някакави календари по-ранни дати. Лекаря какво казва?

# 575
Привет и от мен !

Да се отчета след прегледа вчера. Всичко е наред макр и на допотопнат техника. Измери ни 4,75мм , но да ви кажа, много не съм ги разбирала тези размери и щом док е спокоен, не мисля, да се ровя да проверявам дали е в норма и т.н. Просто му имам доверие Wink

Смехорани идея си нямам как се смятат тези термини за близнаци, успех  Peace

Гледам , че на доста от вас ви поминава гаденето, за което искрено ви завиждам!

Аз да ви питам, вас посърбяват ли ви коремчетата вече? Защото моя вече ме посърбява, което означава,че трябва да започвам да се мажа( ама така да ми се гади от всичко, хич не знам как ще се справям)  ooooh!

Александра... много ми е мъчно за теб! В такъв момент, човек не знае как да реагира...Пожелавам ти всичко скоро всичко да е наред и скоро да се похвалиш с хубава новина!  Hug Hug Hug

Ох, за предпазването на нас и семейството от вируси, проучвам от известно време и все още не съм се спряла на конкретно лечение, освен че сега моите хора наблягат на здравословното хранене( а а з се опитвам да ям въобще) и така. Няма да бързам да си купувам витамини за мен, а по-скоро на малката ще давам профилактично някакви детски или пак , като миналата година клеева тинктура  Peace

Doly-dog  и ние не сме карали шарките, а в града върлува до колкото чух от други родители и сега вече почвам да се притеснявам .... ooooh!

Друго май не се сещам! Пожелавам ви хубав и спокоен ден!  Hug

# 576
Благодаря ви, момичета и Карина   bouquet Много ми е приятно, като науча нещо ново от вас и честичко се случва Heart Eyes Маце, лекарят не казва нищо, защото забравих да го питам, каквато съм отнесена, затова сега тормозих всички ви, но поне научихме отговора BlushSimple Smile

# 577
Момичета искам да се оплача,че вече ме мързи и да мързелувам,не знам какво е това чудо,но това не съм АЗ   smile3511
Що се отнася да вирусите,аз и мъжът ми ги изкарахме,за мене беше по-тежко,понеже се въздържах от лекарства и действах с бабини рецепти.
Времето е чудесно и съм твърдо решена да напусна апартамента за няколко часа,но... Joy

# 578
  • София
AleksandraNikolova  Hug
doly_dog ако си карала варицела със сигурност няма от какво да се притесняваш. Боледувалите от Варицела придобиват доживотен имунитет и бременна не можеш да предадеш на плода. За да се зарази плода трябва да боледува майката. Все пак ако не вярваш и за лично спокойствие (защото ще чуеш различни мнения по въпроса) можеш да си пуснеш изследвания за антитела.
Между другото за тези които възнамеряват да ходят на втората ФМ в Марковс: запазих си час за втората Фетална 18-22гс при Димитър Марков (уточнявам защото има и брат Петър:) )за 17,11 и това е най-ранния свободен. Бяха ми казали, че графика ще излезе този петък и ако не се бях обадила днес сигурно за въпросната седмица щяха да са се свършили часовете  #Crazy И работи само преди обяд - ще правим гимнастики за да присъства и ММ...
Смехорани не им се връзвай...Иначе аз знам, че повечето близнаци се раждат по-рано (както и доста, които не са близнаци)...

# 579
Аз съм карала шарките, но нали казват, че това нямало значение и дори да си в контакт е опасно до 20 седмица....  Praynig Дано не се случи

Щом си ги карала, няма място за притеснения за теб /освен, че детенцето ти ще е болно/.  Peace Аз пък не съм карала нито една, затова и не пуснах малкият на ясла. Не, че е сигурно, че ще хване нещо, но все пак ... Догодина ще му е позволено да кара всичко на градината. И зимните вируси ще предотвратим така.  Whistling

# 580
  • Враца
AleksandraNikolova бъди силна  Hug.
Чета, че говорите за вируси и настинки, аз вече си лепнах нещо  Sad. Някой може ли да препоръча нещо ефикасно за хрема, много ме мъчи този запушен нос?
На ФМ като че ли всичко е много относително с познаването не пола, зависи от позицията от бебето и май и от това в коя седмица я правиш. Но аз не бързам, искам момиче, но в крайна сметка каквото дойде  Hug на всички.

# 581
  • София
Смехорани не съм запозната как се изчислява термина при близнаци, но не ми се вярва да е различно.

estelitka, Vaseto29 много ви благодаря за информацията  Hug На мен ми бяха казали, че дори и аз да съм карала шарката вируса влиза в организма и може да увреди плода и затова се бях притеснила толкова. Иначе със сигурност съм я карала, защото си спомням как заради тая варицела ми се опропастиха доста приятни приключения през онова лято  Laughing

# 582
За всички  Hug Hug Hug
Момичета и аз също съм карала шарките, даже са ме и повтаряли.... така че според мен си е до организъм  newsm78
Смехорани и аз не мога да ти помогна, но и според мен няма разлика... мисля , че пишат така тъй като много от нас с едно бебче не издържаме  до последно и може би затова се  очаква и при близнаците да е така, ако ме разбра какво исках да кажа  Hug

# 583
Здравейте и от мен. Александра много съжелявам, имай вяра мила и сили Sad
Franseto , радвам се, че поне ти си забелязяла оплакването ми от бъбреците. Положението май поотихва, дано да нямам вече такива болки. Тези дни и аз съм на преглед и щепитам доки.
Смехорани,мислех да си мълча, но след като ти се оплака от съфорумки, и аз ще споделя, че се почуствах точно толково пренебрегната от всички вас тези дни. Споделих с вас нещо немаловажно ( за болките в бъбрецити и яйчниците) , а останах без отговор. Само вчера франсето е питала и това защото лично се познаваме. Така и аз останах доста разочарована и убидена, дори обмислях дали да продължавам да пиша.

# 584
Здравейте и от мен. Александра много съжалявам, имай вяра мила и сили Sad
Franseto , радвам се, че поне ти си забелязала оплакването ми от бъбреците. Положението май поутихва, дано да нямам вече такива болки. Тези дни и аз съм на преглед и ще питам доки.
Смехорани,мислех да си мълча, но след като ти се оплака от съфорумки, и аз ще споделя, че се почуствах точно толкова пренебрегната от всички вас тези дни. Споделих с вас нещо немаловажно ( за болките в бъбреците и яйчниците) , а останах без отговор. Само вчера франсето е питала и това защото лично се познаваме. Така и аз останах доста разочарована и обидена, дори обмислях дали да продължавам да пиша.

Мила  Hug не се ядосвай  Hug

Общи условия

Активация на акаунт