Коремът вече се надува, АПРИЛче вътре ще лудува!

• 30 262
  • 783
  •   1
Отговори
# 555
Александра,  Hug и от мен... Няма какво да се каже, изтръпнах. Няма да влизам вече в баналностите на "да видим в сряда"... аз винаги вярвам в чудеса някъде дълбоко в себе си. Браво на Мацето за полезното инфо, ако се стигне дотам, сполед мен в Майчин дом са си професионалисти хората. Прегръщам те.

# 556
И аз бих искала да вярвам, но фактите не са много добри. Преди две седмици 7 мм, сега 4 мм. От 3 седмици насам само слушам, не се развива, не расте. Sad Благдоря ти Смехорани  Hug
Маце писах ти на лични.

# 557
Много съжалявам. Hug

# 558
Aleksandra   Hug Hug Hug миличка и аз нещо подобно преживях миналата година  Cry мога само да ти кажа да не се предаваш и след 3-4 месеца с  ново начало. Аз също ти препоръчвам вариант 1-ви вместо 2-ри. 2-ри е нежелан за психиката  Praynig моля се за теб и стискам палци всичко да мине бързо, безболезнено и скоро да се похвалиш с ново  preggo

# 559
# 560
  • София
Aleksandra   Hug Hug Hug  и от мен

Ако се стигне до там аз също ти предлагам вариант 1, макар да не съм минавала по тоя път да чукна на дърво. Но моя приятелка го прави - мина първо с хапчета, умря от болка и накрая пак се стигна до вариант 1.

Успех и ако все пак се стигне до там - чакаме те с нови сили!

# 561
Aleksandra и от мен много  Hug , аз също до последно се надявам, че всичко ще бъде наред. Бъди силна и вярвай, вярата е много силно нещо.  Hug  Hug  Hug

# 562
  • София
Ех, Александра, как се надявах да се включиш с добри новини... Кураж!  Hug  Ако искаш сподели в сряда какво е станало, каквото и да е, щом споделяш с някой е по-леко  Hug
Кво става с тва гадене.... Край няма  Tired

# 563
  • Под кленовите дървета
Ех, Александра....все едно слушам себе си преди 2 години...думи нямам миличка, много съжалявам Cry

Аз се връщам от преглед - отлично е бебето, но не ми казаха пола Sad тук не го казват преди 20 седмица от съображения за сигурност - да не го махнеш. още ми е трудно да повярвам, че някой ще махне бебето заради пола, ама тук ги има всякакви. Дълги сме почти 8 см. от главата до опашката и е активна (аз още си мисля, че е момиче пък Heart Eyes) Иначе се регистрирах в болницата, в която ще раждам и сега ще сядам да видя какви тестове ще правя. Сега ми взеха кръв за проследяване на аномалии (тукашния БХС) и след две седмици пак за същото. Следващата ми среща с бебето е на 20,10, не толкова далече, а Simple Smile

# 564
Добро утро,момичета! Александра,кураж,сили и много вяра ти желая,не спирай да вярваш,че нещата може да потръгнат в добра посока!  Praynig Praynig Praynig
 jennq   bouquet добре дошла!

# 565
AleksandraNikolova  Cry Cry Cry плача наравно с теб,да знаеш. Направо ми се обърна всичко като прочетох,полкова мъчно ми стана  Cry Cry Cry Cry
Дръж се,момиче!  Tired  Cry

Аз днес влизам в четвъртия месец.  Blush
ММ вчера ми каза,че трябвало да направим част от двора на детска площадка.  Heart Eyes Много мило ми стана,не съм предполагала че си мисли чак такива подробности за бебчо и то за в бъдеще  Heart Eyes

# 566
  • Варна
AleksandraNikolova - кураж миличка  Hug Аз има спонтанен от преди повече от 14 години, но все още ми е тъжно като си спомня Sad Всичко ще се нареди с времето си  Peace

jennq - добре дошла   bouquet
jasmin_veni - хич да не те учудва, моя позната направи 4 аборта един след друг, защото бяха все момичета, а тя искаше момче. Хора всякакви  Rolling Eyes
kalitarka - дано бързо се реши проблема  Peace

При мен нищо ново. Студено ми е, цял ден седя в офиса - имам чувството, че задника ми е приел формата на стол вече. Добре че живея наблизичко и си правя разходка в обедната почивка да нагледам големите деца - едното го изпращам, другото го посрещам от училище - хапвам с тях и се връщам обратно Simple Smile Хубавото е, че неистовият глад отшумя, да кажем че нещата влизат в релси. Не ми се гади, не ми става лошо и не съм нон-стоп гладна  Mr. Green За момента въпреки, че имам коремче и вече всички ме разконспирираха, не съм качила килограми.

The Mum - направо ти завиждам за ентусиазираният мъж. Моят въпреки, че най-много настояваше за малкото човече, като го гледам никак не се е замислил за по-нататък. от сега ми създава грижи наравно с големите диванета  Laughing

# 567
Александра, много съжалявам!  Sad Знам колко ти е мъчно, въпреки че аз лично не съм минавала през това, но зълва ми има два такива аборта /първият път беше с естествено заченати близнаци/ ... Сега пък си има две страхотни момченца!  Flutter  Така, че не се отчайвай, скоро ще ви зарадва друго човече!
Женя, добре дошла! С теб сме сътерминички.  Whistling

# 568
  • София
Привет, привет Simple Smile

Александра много съжалявам за това което ти се случва  Hug Стискам ти палци следващия път да нямаш никакви проблеми  Praynig  Hug

Аз да ви се похваля вчера мина ФМ и съм много щастлива  Grinning Всичко с бебчето е ок, НТ е 1,2 и каза, че ще си имаме още едно здраво бебче като първото. Каза че пишка не вижда, но било рано да се каже  Mr. Green  Crazy Аз оставам в неведение за пола за сега Simple Smile
Излезе ми контролната микробиология и съм щастлива, защото сме изчистили гъбичките. Само не успях да се чуя с док за ПКК защото беше в операция. Надявам се днес да се чуем.

Нашия батко много се впечатли от 4Д клипчето на бебето и реакцията му беше "Мамо ама ние наистина ще си имаме бебче"  Heart Eyes След това остана малко разочарован като му обясних, че няма как да кръстим бебчето на него  Mr. Green

Аз имам леки притеснения че съм хванала някое вирусче, защото от вчера ми е много студено и една хрема ме мъчи....дано се размина леко  Praynig В тази връзка да ви споделя една моя голяма тревога.....баткото не е карал нито една шарка и доста се притеснявам. Дано не вземе да ми се разболее точно сега, да изчака поне още 8 седмици /то не че зависи нещо от нас ама  Praynig/ Аз съм карала шарките, но нали казват, че това нямало значение и дори да си в контакт е опасно до 20 седмица....  Praynig Дано не се случи

Стана малко дълго  Blush
Прекрасен ден ви пожелава и  Hug на коремчетата   bouquet

# 569
mishelin, а пък моят мъж изгуби накрайника на прахосмукачката:)) The Mum, как се оправяш с твоя, номерирани части на пособията ли му даваш, за да не ги губи из къщи:))

А мен ме ядосаха в близнашката тема. Пишат разни жени - "имам 4 дни до термин, много съм щастлива, че ги износих дотук!" , после пише една друга жена - "родих на термина си, много съм щастлива", третата - "и аз родих на термин, много съм доволна!!" а като ги попиташ - какво означава термин за близнаци, същото ли е, като едно бебе, или се смята нещо друго - мълчат. Направо не го разбирам това и да го напиша и тук - много са ми антипатични пишещи, които влизат и пишат само за себе си, не обръщат внимание нито въпрос като им зададеш, нито се трогват от нечия история, нито считат за необходимо да отразят факта, че са прочели нещо, с което си им помогнал - нищо. Влизат, за да си водят онлайн блог и да ги четат хората. Ами не ми се четат такива, пък! Искам да комуникирам с нормални хора, които коментират и въпросите на другите, а не - извинете за определението - самогъзници.

Simple Smile Та  hahaha - като се оплаках тук - да попитам - поне тук знае ли някой дали има разлика между термин за едно бебе и термин за близнаци?Simple Smile)) Благодаря предварително, ако някой се разрови и открие нещо.

Общи условия

Активация на акаунт