Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са някои препоръчителни кремове за предотвратяване на стрии по време на бременност?
Кои са препоръките за избор на количка за близнаци?
До кога трябва да се приема фолиева киселина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са някои препоръчителни кремове за предотвратяване на стрии по време на бременност?
Можете да използвате крем против стрии Chicco (Mamma Donna) или български крем и олио за бюст "Kokona i Maita". Някои майки предпочитат крема Rubella и Vichy, като повечето от тях са имали по-добри резултати с Rubella. Важно е да изберете подходящ за суха кожа продукт и да го нанасяте редовно за оптимални резултати.
-
Кои са препоръките за избор на количка за близнаци?
Много майки препоръчват количките на марката Abdor за близнаци, като се споменава моделът Abdor Duo. Тази марка е спечелила доверието на майките поради лекотата, маневреността и здравината на предлаганите колички при достъпни цени. Важно е да изберете количка с позиция на коша с лице към бебето, напълно легнало положение и да бъде маневрена с една дръжка, кош отдолу и големи гуми, което е от значение за удобството при шофиране по неравни улици.
-
До кога трябва да се приема фолиева киселина по време на бременност?
-
Какви са препоръките за избор на витамини по време на бременност?
-
Кои са препоръчителните продукти за мазане против стрии?

Изпробвано е тази сутрин от мен - работи 
, което вчера риткаше с краченца и не искаше да се обърне с гръб, та лекарят да измери нухалната транслуценция
много хубава новина,дано другите неразположения бързо да преминат
. За сега нямам оплаквания за да искам други изследвания, само може да си направя за токсоплазмоза понеже имам домашни любимци
Kalitarka
Иначе и аз месец по-рано имах чиста микробиология. Ще си изпия антибиотика чинно, пък да видим
накря след много ръчкане с ехографа успя лекарката да му прегледа сърчицето ,нослето и НТ.от онзи ден знаехме,че всичко друго е наред-стомах,черва,ръчички,краченца и.н.ноооо...на въпроса ми за пола,лекаркара чак се разсмя и каза,че изобшо няма начин да види има ли нещо м-у крачката или не
и БХС ми ок.от съпоставката на двете излезе минимален риск за всички заболявания.отдъхнах си.за пол се надявам да видим на следващия ни преглед на 16.10.дано тогава това инатче се рокаже!
И днес не е ден, общо взето.
Голяма съм шамандура, дано в понеделник да не забравя. Освен това ми се засили бялото течение, и при мен пак започнаха болките ниско долу. Предполагам обаче че е защото се натоварвам повече в последно време....трябва да взема да се спра вече
.Чак не можех да повярвам ,защото се готвихме за Инвитро .