Коремът вече се надува, АПРИЛче вътре ще лудува!

• 30 262
  • 783
  •   1
Отговори
# 150
amy_lee, аз си мисля, че май тая работа с килограмите не зависи особено от нас. Така като гледам организмът си наваксва даже и да не ядем много-много (познавам и обратните случаи). С две думи природата си знае работата и няма какво да го мислим Wink

# 151
килограмите са много относително нещо .. с 1 си бременност качих 25 а с 2-рата 8 .. и те са момчета ... по един и същ начин се хранех и 2 те са  родени 02 месец ... така че .. всяка бременност  си протича по различен начин Simple Smile

# 152
  • София
Ехх, тортите са и моята слабост! А при нас отвориха нова сладкарница със страхотни торти. Сега, докато не ги опитам всичките, нямам да се кротна Laughing

В тоя ред на мисли - чували ли сте нещо по въпроса за шоколада по време на бременност? Някъде четох, че не се препоръчва. Миналата бременност колко шоколад съм изялаааа...

amy_lee, супер таралежче. Имаш ли линк, откъде вземаш моделите? Искам и аз:)

Успех на всички, които днес са на ФМ!!!

# 153

В тоя ред на мисли - чували ли сте нещо по въпроса за шоколада по време на бременност? Някъде четох, че не се препоръчва. Миналата бременност колко шоколад съм изялаааа...

споко 2 те се бременности съм яла по 2  черни шоколада на ден .. умирах за сладко и имам 2 живи и здрави деца Simple Smile така че ... няма за какво да се притесняваш Simple Smile

# 154
Знаеш ли, според мен ако започнеш да правиш щъркели, които носят бебе или бебета, от плат, ще развиеш бизнес. В Etsy със сигурност ще се продават, а и тук:))
Ехее чак за бизнес надали ще са подходящи моите творения, но за допълнения към подаръци за приятели може и да се пресрамя някой ден.
amy_lee, супер таралежче. Имаш ли линк, откъде вземаш моделите? Искам и аз:)
На компа съм си запазила много идеи за такива ирачки - Ежко всъщност е направен от два чорапа, памук и прежда Mr. Green. Като отворите линка ще разберете защо ми се смеят вкъщи - моя няма нищо общо с образеца    http://www.pinterest.com/pin/70439181646569622/

И аз не знам нищо за шоколада, никой не ми е споменавал такова нещо Flutter

# 155
Здравейте момичета не ви пиша често, но редовно ви чета.
Относно кърменето мисля, че всеки сам преценява за себе си и най-важното кое е най-полезно и здравословно за бебчето,  аз лично кърмих първото си дете и до 8 месец не е опитвал нито сок нито пюре, а иначе продължих да го кърмя до година и половина.
Искам да ви питам какво мислите за  подстригването по време на бременност.

# 156
  • Варна
Аз смятам да си се подстригвам.

# 157
amy_lee, таралежът от линка ми се вижда висш пилотаж. Твоят си е супер!  Peace Всеки би се зарадвал на такъв подарък Simple Smile

# 158
за кърменето да си каза моя опит като ветеранка  в тази  група Simple Smile  големия го кърмих няма и 1 месец и след като спрях коликите изчезнаха детето стана спокойно и си направи сам режим на спане и т.н ... за малкия бръмбар  бях решила да го кърмя  изкарах до 3 тия месец и после ми спря рязко кърмата и добре че стана защото се родих после ... колите и тук изчезнаха и малкия почна да спи спокойно и спря да хленчи постоянно и т.н ....

за бебефона   е нещо  необходимо  дори и апартамента да е 2 стай   оставяш бебето само да спи и отиваш в др стая  да си вършиш  работата или каквото и да е там ... а както се случи при мен баткото  ми  беше  5 месеца в къщи и коко спи много леко  няма как да оставя врата  отворена защото се събужда много лесно а няма как на 2 годишно дете да му кажа стой тук мирно и пази тишина защото брат ти спи Simple Smile

за  подстригването  съм за ... и за боядисването Simple Smile има си бой специални и т.н ...  това че сме бременни не означава че  сме болни и трябва да се занемаряваме Simple Smile

# 159
  • София
amy_lee - таралежчето ти е жестоко! И честно казано твоят много повече ми харесва от другия в линка. Продължавай да се занимаваш с това! Аз не знам дали ще имам търпение. Макар че преди години шиех гоблени, ама имам 1 завършен и 1 половин така си и остана... Сега нямам никакво време за гоблени.

За подстригването - аз вече се подстригах, гледам да не робувам на суеверия.

За бебефон -твърдо мисля да си взема сега. Предния път не бяхме взели, щото си мислехме, че като сме в малък апартамент не ни трябва. Да,ама не. Аз не смеех да мръдна от стаята, само притичвах до другата стая за секунди.

Ох, колко обичам тортички по принцип, а сега не мога и да си помисля за тях, ама по-натам....

# 160
Момичета, извинете невежеството ми, но...какво ще стане, ако се подстригваме?  #Crazy
Досега май само това не бях чувала...
И това ли не може/не трябва да правим или са поредните бабини деветини?  newsm78

# 161
Момичета, извинете невежеството ми, но...какво ще стане, ако се подстригваме?  #Crazy
Досега май само това не бях чувала...
И това ли не може/не трябва да правим или са поредните бабини деветини?  newsm78

поредните бабини дивeти ...  ако е момче и се подстрижеш  може да му отрежеш достойнството ....

а аз да попитам кой ще прави фацебоок група ??

# 162
  • София
Здравейте момичета! Хайде петък е, следват три почивни дни, супер е нали?
За кърменето аз пък да ви кажа бях решена на всяка цена да кърмя. Много съм доволна, че го постигнах, ако не бях толкова твърдо решена сигурно лесно щях да се откажа и щях да кърмя няколко дни. Бях чела доста по въпроса, но естествено реалността е съвсем различна и пак се оказах неподготвена. При мен имаше трудности свързани с количеството в началото, поспаливо и нелакомо бебе и съответно по -малко лактация. Нямах близки, които да ми дадат адекватни съвети (освен тогавашната група майки от отчетната). Пеадиатрите и лекарите в родилното (повечето) си нямат и хабер от кърмене и само могат да задълбочат проблема (ако има такъв). Въпреки това нямах нито шишета нито АМ вкъщи. Слагах колкото се може по-често на гърда, ползвах услугите на НАПК - имах посещение от консултант вкъщи и до средата на втория и началото на третия месец всичко се нормализира и настана рай на земята Simple Smile Не ме разбирайте погрешно - детето не е стояло гладно - напротив, беше супер спокойна и наддаваше по 1 кг първите месеци.
За мен си смятам, че си заслужаваха всичките трудности, през които съм преминала. Не искам да натрапвам мнение, споделям моя опит.
amy_lee много сладко таралежче, пази  го да не бъде разчленено и то Simple Smile

# 163
  • София
Момичетаааа връщам се от доки:) записа ме, пусна ми изследвания, имаме си здраво, мърдащо бебешоче Simple Smile Разплаках се от вълнение:)
Другата седмица само трябва да Отида на гладно за кръв.
И сега ще си запиша час за фм:)
Терминът ми окончателно е 22 април, може да ме смените на заглавната:)
Първоначални впечатления ит Кирякова - уникална! Усмихната, обяснява всичко много подробно. Харесва ми!

П.с  Заговорихте за подстрижки и да се похваля - за да запълня максимално почивния си ден с хубави емоции, след 2 часа съм на фризьор. Как обичам да ми правят косата, лелее... Simple Smile

# 164

поредните бабини дивeти ...  ако е момче и се подстрижеш  може да му отрежеш достойнството ....

hahaha hahaha Joy Joy smile3532
Извинявам се за спама, не се стърпях  Joy

Общи условия

Активация на акаунт