Коремът вече се надува, АПРИЛче вътре ще лудува!

• 30 262
  • 783
  •   1
Отговори
# 135
Уау! Ежко е супеер! Аз всъщност исках да споделя, че съм станала ужасно разсеяна и направо изглупявам! Втори ден забравям да платя нета вкъщи, и ползвам мобилния. Тъй като се мотая по цял ден на работа, взех си компа да работя отвкъщи, ама без нет не става...И вие ли сте така?

# 136
amy_lee много хубаво таралежче ,направо суперско.Браво!
Една мама беше написала,че има списък с най-необходимите неща за бебето.Нека го публикува тук,защото мисля,че ще е полезно на много мами.
Да ви се похваля и аз ,вече официално ме записаха на ЖК.Пуснаха ми всички изследвания,дори таткото влезе с мен и видяхме бебенцето колко много рита.Докторката каза,че 60% е сигурна,че ще е момченце,но още не смее да каже.Много беше вълнуващо.Вече е голямо  - 4см.и много ритащо.
Момичета,я кажете как сте с кг,че аз съм с 2 нагоре и се плаша?

Последна редакция: чт, 18 сеп 2014, 21:38 от cvety83

# 137
  • Под кленовите дървета
Не ми се спори за хранителността на кърмата. Но го има и това. Някои хора не обработват добре протеини и калций - като мен. Какво тогава да има в кърмата?

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 01:19 от jasmin_veni

# 138
  • Пловдив
giada on the road - Аз по принцип съм много сериозен и всичко помнещ човек.. е сега все едно не съм аз!  Laughing Постоянно забравям някакви неща и е ужасно. Една приятелка се шегува, че бебето ми изпива от мозъка (защото и то се нуждаело от мозък) и за това съм така изглупяла  Laughing

# 139
amy_lee браво за таралежчето. И на мен това ми е хоби а понякога и не само. И аз с една кукла съм се захванала и така бързо ми минава деня като се занимавам с нея Simple Smile изобщо бързо минава времето като се занимаваш с нещо което ти е приятно, а най хубаво ми е като направя нещо за детето и като видя колко е щастливо.

Аз също съм много разсеяна, а и предният път бях. Постоянно забравям по нещо.

# 140
  • София
Мили момичета, моля ви, само не влизайте в излишни спорове!   Hug
Няма как всички тук да сме на едно мнение, налй затова е форум- всеки казва лично мнение  Peace
За кърменето - аз лично силно се надявам и този път, живот и здраве да успеем. Синът ми го кърмих 6 месеца, за съжаление му додавах АМ.. Купих си помпа, но с нея не изцеждах повече от 3мл., подарих я на приятелка, която си я ползваше 2год.!  Сега се надявам да сме само на кърма  Peace
Зимният кош и аз мисля, че няма нищо общо с топлината, даже не знам защо го наричат така.. Просто бебето е в напълно легнало положение докъм 6-ия месец, затова му трябва такъв кош  Peace
За списъците - наистина са доста претрупани, например стерилизатор не съм купувала, колко му е да извариш 1,2 биберона или 1,2 шишета..
Дрешките - на мен ми бяха най-удобни бодитата и върху тях- гащеризонче с цяло стъпало  Peace 

# 141
Милена, аз имам списък от сина ми, който съм преработила до най-необходимото. Ако искаш ще ти го пратя!  Peace

Да, много ще съм щастлива, ако ми пратиш освен това не знам откъде ми дойде тази увереност, но съм 100% сигурна, че ще е момче. Някакво шесто чувство ли е, не знам.

# 142
  • Под кленовите дървета

Аз съм почти 3 кг. отгоре Simple Smile С предната бременност качих 23-24кг. като най-голямата част от тях до 6 месец. После качих малко, до раждането - 3-4кг., нещо такова. А съм супер активна, не се спирам на едно място. Как ги качвам, никва идея!

# 143
amy_lee, вълшебен е Ежко Бежко! Има толкова завършен вид и симпатична муцунка, че веднага ми се прииска да го погаля Simple Smile)* Браво на теб!  bouquet Искаме да ни показваш още твои кукли  Blush

За протокола - отначало 4 кг. надолу, а сега от тях  2кг. нагоре, но имам ясна представа откъде точно - у дома имаше цяла огромна торта и толкова народ ни беше на гости, а на никого не му се ядеше "бяла Неделя". Познайте - бях на диета 10 дни по едно двойно парче. Сега има още торта, тя е тежка и сиропирана, но аз търпя тежко поражение 1:0 в полза на тортата.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 08:35 от Смехорани

# 144
  • София
Ех, тези торти, и на мен това ми е слабото място Simple Smile

Ейми, много е хубавп таралежчето! Придължавай да шиеш!

Аз казвам добро утро и беж към Кирякова:) И мм много иска да дойде с мен, дано лекарката не се разсърди:) Стискайте палци всичко да е наред, ще се отчета после Simple Smile

# 145

Аз съм с 1 кг надолу, което е направо невероятно имайки предвид, че от 5-6 седмици насам ям двойно по-малко от нормалното ми ядене... Така че сигурно много бързо ще наддам като спре да ми се гади постоянно.

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 08:11 от shmatkofel

# 146
Добро утро, момичета  Hug
Ейми ежчето е уникално! Честно като прочетох, че си качила снимки си представих нещо доста по-раздърпано  hahaha
А то напълно професионална изработка  Peace Сигурна ли се, че сега започваш да се учиш  Laughing
За протокола - с килограмите нито съм нагоре, нито съм надолу. Стоя си на същите килограми, на които си бях преди  newsm78
Влезнах специално да пожелая успех на момичетата, които днес са на ФМ. Стискам палци момичета, всичко да е наред с вас и бебоците ви. И като минете да не забравите бързо да цопнете тук на отчет  Hug
Лек ден на всички  Hug

# 147
Е, момичета, напълнихте ми душата Hug Hug , радвам се, че ви е харесал Ежко Heart Eyes.

За килорамите Очертава се пак да съм дебело бременна hahaha. С повръщането за три седмици бях свалила 10кг Shocked. Излизайки от болницата бях си върнала 5кг от тях и това при положение, че три дни бях само на системи (дори вода не ми даваха да пия)  ooooh!. Сега съм върнала още 2кг, но с режима, който ми препоръчаха от болницата не съм и очаквала друго Tired.

Смехорани Как може на някой да не му се яде бяла Неделя Shocked Laughing. Мога само на нея да живея Grinning

# 148
Хах, Ейми, и аз така си мислех Simple Smile Това беше пълнежът на сватбената ни торта, но вече от дни ям единствено с отчаяние. Останаха 4 парчета, днес съм поканила 1 приятелка и изрично й казах, че ако няма да яде дабъл торта с капучино - въобще да не идва:)) А последното двойно парче се надявам да го пласирам на мъжа си и да се приключва вече с мъката  Mr. Green

Знаеш ли, според мен ако започнеш да правиш щъркели, които носят бебе или бебета, от плат, ще развиеш бизнес. В Etsy със сигурност ще се продават, а и тук:))

Успех, както каза Poison Daisy, на всички на преглед днес!

Последна редакция: пт, 19 сеп 2014, 09:15 от Смехорани

# 149
здр   как сте ... аз още съм в шок от 2 те чертички ... но ще се оправя ... много се радвам че и тази групичка бързо взе да се пълни и ще имаме много бебоци накрая Simple Smile дано всички да сме добре както и малките тупкащи сърчица Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт