Коремът вече се надува, АПРИЛче вътре ще лудува!

• 30 276
  • 783
  •   1
Отговори
# 390
Никол_1189 - мои приятелки ходиха на безплатни лекции в Селена тази седмица и останаха доста доволни. Разбира се ,когато са безплатни тези лекции, има и рекламна част,но не вийдам лошо да се запознаеш с предлагани продукти на параза,да получиш мостри и ако ти допаднат после да си ги закупиш.  Simple Smile Simple Smile

Аз сега гледах в сайта им, но веме съм изпуснала почти всичко...  Sad курса е започнал на 02.09 и на 14 .10 свършва. А е през деня и само във Вторник , а другия за които споменах е дво пъти в седмицата и мисля , че е след 17:00 тъкмо и ММ може да идва .... да свиква  Laughing

# 391
  • София
Фолиевата киселина е най-нужна в 4-та седмица когато се сформира май гръбначето  newsm78 и е с цел преодвратяване Спина Бифида. Помага и за други неща но за това се казва че трябва да се започне по-рано защото действа с натрупване.

Po3uстрахотна идея  Sunglasses трябва да следим часовете особено безплатните. И аз не виждам нищо лошо да ми дават безплатни мостри, доста мами са ми са хвалили че с тия безплатни мостри са изкарвали доста дълго време и така тестваш различните марки. Всички сме наясно че от всякъде ни дебне рекламта ( аз работа в мол и докато стигна до храната минавам през всички магазини си съм се научила да им устоявам  Wink)

Говорих с шефката сега, тя роди наскоро, и каза да не купувам дънки от H&M a от Waikiki, в H&M са около 70/80 лева а в Waikiki по 20/30/40 лева и били доста добро качество  Peace

# 392
Здравейте дами.
Много писане -браво. Аз скоро не съм влизала, че това гадене и спането ме побъркаха, но засега да кажем тихичко -поспира.

Иначе за курсовете аз също съм си заплюла в Селена в Пловдив, и ще попитам другата седмица дали като свърши курса ще има следващ и кога.

The Mum - аз лично ходя при доктор Ненев.Работи в Селена в Пловдив.
.
Доктор  Ненев е страхотен, майтапчия и в същото време ти вдъхва едно спокойствие.

Лек ден на всички мами и работещи и почиващи.  bouquet

# 393
За фолиевата е хубаво да се пие още при планирането на бременността. Най-важна е до 28 ден от зачеването. Ако е непланирана се почва в момента, в който разберете за бебето. Аз първата бременност пиех преди да забременея и после до 4 г.с., защото като почнах да повръщам не ставаше номера ...
Силки, колко си слабичка и какво сладко коремче имаш вече!  Hug
Калитарка, честити гащи!  Hug
Мамче, и аз ще правя ФМ в 15 г.с. - на 13 октомври.  Peace

# 394
Мамче, и аз ще правя ФМ в 15 г.с. - на 13 октомври.  Peace

Да се успокоя и аз, вече се чудех защо само на мен ФМ ми е в 15 седмица, но поне виждам, че явно има и такава практика при някои лекари.

# 395
Didolino- да те помоля ако разбереш нещо за нова начална дата да пишеш  Rolling Eyes
А доколкото за дрехите за бременни на мен не ми харесват, повечето са много грозни и смятам да съм си със клинове и туники  Crazy
И аз се включвам към тези където са измръзници като мен и ММ седи гол и се поти, а аз като се увия с 5 ката дрехи и се завивам и увивам  Joy

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 13:12 от Nikol_1189

# 396
Да да....да се съберем и да идем да се обучим да сме мамита  Joy Joy

# 397
Оффффф момичета,знам че е рано,но си харесах количка....Идеална е....единствено ме тревори и не ми харесва,че е с две дръжки. Вие как смятате,дали е по-трудна за управление.  Rolling Eyes

# 398
Мамче, и аз ще правя ФМ в 15 г.с. - на 13 октомври.  Peace
Да се успокоя и аз, вече се чудех защо само на мен ФМ ми е в 15 седмица, но поне виждам, че явно има и такава практика при някои лекари.
А то при мен не е по препоръка на лекар, от келешлък е повече  Mr. Green

# 399
Здравейте, честито за всички прекрасни новини тук и хубави развития   bouquet  Колко е хубаво да влезеш и да те залее вълна от хубави новини! :*
Аз работя и малко рядко мога да поглеждам, но си струва, за да прочета толкова хубави неща!

# 400
Здравейте,
От вчера много сте изписали.Да се похваля и аз.Вчера бях на ФМ и всичко мина супер.Много време ни обясняват всичко,чак някои неща не ги разбирах и виждах,но това не е важно,защото всичко е ок с бебето.Най-интересното беше,когато попитах за пола.Казаха ми ,че според тях (понеже бяха жена и мъж-лекарите) е момиче.Казвам им,че моята лекарка е предположила на 60%,че е момче,те се засмяха и поискаха да им се обадя като разберем със сигурност,за да знаят.Голям купон.Сега освен количка и др.дребни нещица не мога да гледам друго.Но да е живо и здраво бебето,пък каквото такова.
Силки , и моето коремче е точно кокото е и твоето.
Момичета,предложението за среща е супер,дайте да се организираме да се видим и да се запознаем,а после ще ходим по разни курсове и т.н.Някъде,където ще е удобно на всички ни,може би по средата на София.Simple Smile)

# 401
  • София
Оффффф момичета,знам че е рано,но си харесах количка....Идеална е....единствено ме тревори и не ми харесва,че е с две дръжки. Вие как смятате,дали е по-трудна за управление.  Rolling Eyes

При пробването на доста колички из магазините предната бременност ми се стори, че с цяла дръжка е по-удобна за управление отколкото с 2 дръжки и си взех такава с цяла дръжка и съм много доволна. Но това си е мое мнение. Нека и други мами се изкажат.

# 402
  • София
Здравейте Simple Smile
Снощи беше моята ФМ и съм много доволна и по-спокойна. Не че съм била притеснена за нещо, но все пак като мине този обстоен и вълнуващ преглед е толкова хубаво .....Всичко на бебКА си е наред и можете да ме броите мен с едни розови гащи  stork-girl Бях във Фемина при доц. Димитрова (понеже някой по назад беше питал цената при нея е 90 лв за ФМ без БХС - за него още 60 по желание). Бях се настроила, че няма да каже пол, а тя с това започна и беше много категорична, не каза никакви %, а направо попита дали искаме да знаем пола на бебето. Доволни сме, аз си искам две момиченца Simple Smile а каката също е доволна - тя искаше момиче, защото момчетата много се бутали  Laughing Е, таткото може да е искал малко повече момче (въпреки че не си признава много)... За втората ФМ, която ми се пада средата на ноември мисля при Марков да ходя. И двамата са добри, но Марков повече говории и обяснява Simple Smile
Днес е разкошно време и си направихме една хубава разходка с малката, че утре го дават пак да се разваля Sad Хубав ден от мен!

# 403
Здравейте, момичета Априлки !   bouquet
Аз от около месец хвърлям поглед на вашата темичка и днес реших да се запиша. В 9та седмица на бременността си съм, терминът ми е малко неясен - калкулаторите казват 01.05, а ехографът 29.04. Понеже имам едно секцио вече, сега предолагам пак ще раждам със секцио, а то нали се прави малко по-рано от термина, така че съм убедена, че ще съм априлска мама Simple Smile
Вече се записах при Май - ките, но надявам се да ме приемете и тук Simple Smile
Ще се радвам да споделяме емоции и радости.
Поздравявам ви с това клипче, една мама го пусна при майските мами - много е мило и сладко, просълзи ме  (и тихичко си пожелавам пак дъщеричка  Praynig)

https://www.facebook.com/video.php?v=359317124232057

Последна редакция: чт, 25 сеп 2014, 17:25 от Бамбукита

# 404
  • София
Момичета,предложението за среща е супер,дайте да се организираме да се видим и да се запознаем,а после ще ходим по разни курсове и т.н.Някъде,където ще е удобно на всички ни,може би по средата на София.Simple Smile)
Аз съм съгласна! Само трябва да видим как да се координираме, така че да го видят всички от темата... Може би да направим нова тема, временно?

Бамбукита, писали сме едновременно!
Добре дошла, приемаме те, как!
Точно пуснах и аз това клипче, ама го изтрих, да не пускаме 100 линка.
Разплаках се, докато го гледах!

Общи условия

Активация на акаунт