Коремът вече се надува, АПРИЛче вътре ще лудува!

• 30 262
  • 783
  •   1
Отговори
# 585
Никол, при рубеолата придобитият имунитет е до живот ... При изкарана варицела рискът е единствено от поява на херпес зостер при спаднал имунитет /само на определени участъци от тялото/ ... Срещу морбили също се придобива имунитет, така че не знам какви шарки си карала по няколко пъти, само херпес или скарлатина може да е било ...  ooooh! Thinking

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 16:50 от Vaseto29

# 586
  • Варна
Момичета, не се вживявайте толкова, това е просто един форум ! Аз не съм съгласна със Смехорани, гледам да чета форума когато имам време, не пиша много, защото не съм компетентна по повечето теми, не искам да спамя. Не съм денонощно във форума и не мога да запомня толкова много хора какви са им болежките. По-скоро влизам за справка, ако има нещо с което мога да помогна пиша, ако няма предпочитам да си замълча

Maya*the*Bee, и аз съм така с носа, запушен е почти по 24 часа, ужасно е, каквото и да пия или ям няма вкус. Нищо не знам за нос, така че някой знае нещо за нос ще бъде полезен Simple Smile Единствено се сещам за стеримар, но той едва ли ще успее да го отпуши

Аз миналата седмица бях на ФМ , всичко е наред, за пола също ни каза, че е много рано дори за предположения. Тази седмица трябва да излезнат резултатите от БХС

# 587
mishelin и моя не си дава вид, че мисли,но явно не е така. Просто мъжете не обичат да плямпат като нас и да обсъждат всичко  Crazy
Смехорани това за "номерирани части на пособията" нещо не го разбрах  Crazy
franseto сърби ме и корема и гърдите  Grinning

# 588
Александра Cry Каквото и да кажа няма да е достатъчно Cry. Пожелавам ти скоро пак да си в отчетните и този път до финала Hug
Смехорани В предната отчетна имаше две мами с близнаци и на двете им бяха казали в началото на девети месец да са в очакване. Според мен е индивидуално, с напредването на времето лекаря ще ти казва на къде вървят нещата.

За тези, които се чувстват пренебрегнати: Не мисля, че някой съзнателно пропуска нечии пост или влиза само да си излее неговия ден и да си излезе. В повечето случай (говоря за мен) като влезна на края на деня и имам да чета над 50 мнения, докато изчета всичко и съм забравила на кой какво ще пиша. Освен това не искам да се натрапвам с километрични постове. Много от нещата, които обсъждаме се повтарят и потретят през няколко страници и за това не винаги пиша за тях. В случая на Bobarka нямах представа какво да кажа, не съм имала проблем с бъбреците и за това си замълчах. Тепърва ще ставаме повече и по активни, ще бъде още по трудно да следим всичко и да пишем персонално на всички. Казвам всичко това с най-добри чувства, надявам се да няма обидени Hug Hug

# 589
Бобърка, не се обиждай!  Hug Най-вероятно не сме отговорили, защото сме нямали отговор или пък сме забравили ...  Rolling Eyes

# 590
Никол, при рубеолата придобитият имунитет е до живот ... При изкарана варицела рискът е единствено от поява на херпес зостер при спаднал имунитет /само на определени участъци от тялото/ ... Срещу морбили също се придобива имунитет, така че не знам какви шарки си карала по няколко пъти, само херпес или скарлатина може да е било ...  ooooh! Thinking

Да чукам на дърво- херпес през живота ми не съм имала, а може би е било скарлатина. Бях малка, но са ми казвали, че някоя ме е повторила и затова го казвам  newsm78

franseto и The Mum И мен ме сърби и корема и гърдите, мажа се вече с комплекта на "Maternea"

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 17:36 от Nikol_1189

# 591
  • Под кленовите дървета
Момичета, нап.авете си срещи по градове. Тогава нещата стават лични. И да се чувствате пренабрегнати и да не, това е само форум. С предишната отчетна толкова приятелства завързах, толкова близки бяхме...с раждането и отглеждането на децата отдавна не сме. Просто няма опорни точки...ако отсега се впечатлявате бая нерви ще изхабите в този форум

# 592
bobarka, съжалявам за проблема ти! А кога трябва да си на лекар? Не можеш ли да му се обадиш и да споделиш? Веднъж само ме заболя когато пишках и веднага си купих от новите тестове Cherto  за установяване на пикочни инфекции в домашни условия, не са скъпи. Защо не си направиш един?
hf_f, не си разбрала, но сега ще обясня. Не е обидно да не те коментира някой, който не може да ти помогне, обидно е да се коментира един въпрос и когато ги попиташ нещо, което очевидно знаят - нали с него се хвалят именно в момента - да си седнат на ушите. За това говорим, че е грубо. Казусът беше в другата тема, тук само се оплаках Simple Smile))
Ако не знае нищо по този  въпрос, няма как да дадеш съвет, но можем да сме съпричастни пък, не е малко.
the Mum - частите на прахосмукачката ми иде да номерирам  Mr. Green

# 593
Не ме мързи единствено да ям....като се замисля понякога хладилникът ми се струва доста далече от дивана.....не мога да се позная,но ми е добре   newsm08 newsm22 newsm22 newsm22 newsm22
 П.С. знам,че отдавна мина темата с мързела,но сега дочетох постовете.....до одеве ме мързеше  Joy Joy Joy

# 594
bobarka  Разбирам,че си се почувствала пренебрегната, но не смятам,че някоя от нас би се наела да даде каквото и да е мнение за болки в бъбреците. Не се обиждай. МИсля,че никоя от нас не е искала да пише общи приказки и догатки. Аз лично не бих се ангажирала да те посъветвам каквото и да е,прекалено несериозно и безотговорно би било от моя страна. Единствено бих ти казала да отидеш на лекар,но ти запазен час вече си имаш. Ще стискаме палци. Ако те заболи пак,не чакай петък. Поне аз не бих чакала. Лек ден  Simple Smile

# 595
Гледам повечето от вас имат голям апетит ......... а аз никакъв, даже съм отслабнала с 1-2 килограма  newsm78
 Някой друг има ли такъв проблем ???

# 596
Аз бях свалила близо 4, но върнах 2 от тях съвсем наскоро...

# 597
Не ме мързи единствено да ям....като се замисля понякога хладилникът ми се струва доста далече от дивана.....не мога да се позная,но ми е добре   newsm08 newsm22 newsm22 newsm22 newsm22
 П.С. знам,че отдавна мина темата с мързела,но сега дочетох постовете.....до одеве ме мързеше  Joy Joy Joy
Ц,ц,ц.. та чак боли,нали  Joy Joy Joy

bobarka от носно бъбреците и аз не взех отношение,просто защото нямам какво да кажа. Знам, имаш чувството,че поста ти е останал там някъде, невидян и непрочетен ,но не е така.    bouquet

# 598
Аз свалих 5 и още нищо не съм качила!  Whistling

# 599
Аха, значи не съм само аз  Whistling

Аз да попитам, newsm78  някой може ли да направи новата тема, че аз не мога  Blush

А какво става с момичетата от Пловдив, нещо ми се губят ???

Последна редакция: вт, 30 сеп 2014, 18:28 от Nikol_1189

Общи условия

Активация на акаунт