Коремът вече се надува, АПРИЛче вътре ще лудува!

• 30 262
  • 783
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Гледам повечето от вас имат голям апетит ......... а аз никакъв, даже съм отслабнала с 1-2 килограма  newsm78
 Някой друг има ли такъв проблем ???

изчакай още малко, от както започна 13-та седмица съм като звяр. Само ръфам нещо от гадене нито помен все съм гладна, на една велика среща на работа сега ръфах солетки, след като бях яла преди час пилешка супа+ пиле с ориз, са изядох една ябълка, пак съм гладна.

А за сърденето даже и няма да коментирам. amy_lee ти знаеш поне в другата тема колко се оплакваха от същото нещо  Embarassed

Мен пък ме мързи само вкъщи, на работа съм доста дейна да му се невиди, ще взема дете работохолик ще родя  newsm78 hahaha

# 601
  • Пловдив
Nikol_1189 аз в началото нямах апетит, след това си хапвах нормално, после имах едни моменти в които си ям нормално и изведнъж ми става тежко, чак гадно и сега от 2-3 дни пак ми се губи апетита. Шантава работа  #Shocked  Иначе ето ти една Пловдивска - аз  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 602
Здравейте!

И аз се записвам при вас с термин 9- ти април. Simple Smile Това ще ми е второ детенце и този път се чувствам много спокойна, знаейки какво е да си бременна. За сега всичко е чудесно, първите седмици минаха леко. Корема расте с часове и вече хората сами си забелязват и ме поздравяват. Мажа се, но въпреки това ме сърби коремчето, защото доста си расте.

doly_dog И моята дъщеря държи, че бебето трябва да се казва като нея. хихи

Шльоки_Пльоки С яденето и аз съм така, но е същата история като при първата бременност. Или постоянно ми се яде или хич не ми се яде. Килограмите са ми същите от началото.

Хубава вечер и леко бременеене!

# 603
Ехеееййй отсъствах известно време, но нямах нет Sad
Писали, писали....докато прочета ...малеее.
Хващам последните постове щото иначе става каша Laughing
Аз от началото до сега съм с 3 кг, 2 от които загубих преди това с гадене и повръщане. Сега съм 63 кг и вече влизам в четвърти месец, но нямам голям апетит, ям по на често и по малко, че като прекаля,  Sick
Мислех че с гаденето е свършено в 4 месец, ама не ме пуска още...има дни в които както казва моя мъж "..дра котки пак ли".
Лесно им е на тях.... #2gunfire
Това е засега утре съм на преглед и ще пиша след това...
Никол тук сме, споко....
Приятна вечер на всимчки мами...
Роси, добре дошла  bouquet

# 604
Ейййй изчетох всичко.Много сте писали бе........ Simple SmileИ аз не мога да запомня всички,на които искам да пиша,дори един път си писах на едно листче на кой какво искам да кажа , но това не си е работа.Не ми се сърдете,но нямам много време а ми е интересно с вас.
Та сега по същество.
Franseto нещо си объркала размерите на бебето,т.е.не си разбрала.Няма как да е 4.75мм,по-скоро 4,75см.Не че е много важно де,аз те разбрах,нали се занимавам с мерки и веднага ми направи впечатление.
Смехорани и още някой беше писал,че е свалил кг или не е помръднал.Блазе ви.Благородно ви завиждам.Аз съм с 4кг нагоре,а не ям чак толкова много,но какво да се прави.Иначе и аз за протокола съм 63,5кг.
Корема и гърдите и мен ме сърбят,но някоя мама беше писала за Перкуталфа и аз си го поръчах ,сега се мажа.Може ли ,ако някой има наблюдения върху този продукт да ми разясни.На опаковката пише,че може да се използва и за мазане на гърдите по време на кърмене,но не пише по време на бременността.Дали означава ,че може?
И още един въпрос.Боли ли ви корем още?Мен беше спрял,но от днес пак започна да ме поболява,въпреки,че пия нош па.Да звъня ли на лекарката според вас или не е нещо смущаващо?

# 605
  • Под кленовите дървета

doly_dog И моята дъщеря държи, че бебето трябва да се казва като нея. хихи

Pozdravlenia, Rosi Simple Smile
Doly_dog, Rosi, pak ste kasmetliiki, che moyat sin iska bebeto da se kazva Dinozavur i ne, nyaaama drug variant, vidish li, Dinozavur trqbva da e Laughing

Sorry za latinicata, v collega sum, a neshto ne vijdam Kredor

# 606
И аз не мога да запомня всички,на които искам да пиша,дори един път си писах на едно листче на кой какво искам да кажа , но това не си е работа.
Можете да си отворите нов подпрозорец /или прозорец/ като отговор и така си четете и отговаряте на когото искате!  Wink
Добре дошла, РосиPeace
Моят племенник пък държеше бебето им да се казва Питър Паркър и добре, че вуйчо му /ММ/ го разубеди ...  hahaha

# 607
И аз не мога да запомня всички,на които искам да пиша,дори един път си писах на едно листче на кой какво искам да кажа , но това не си е работа.
Можете да си отворите нов подпрозорец /или прозорец/ като отговор и така си четете и отговаряте на когото искате!  Wink
Добре дошла, Роси!  Peace
Моят племенник пък държеше бебето им да се казва Питър Паркър и добре, че вуйчо му /ММ/ го разубеди ...  hahaha
Благодаря много.Аз не съм писала кой знае колко и не ми беше дошло на ум.

# 608
  • Sofia
Здравейте момичета! Добре дошли на новите мами! Аз нямах възможност да ви чета поне седмица, защото бях много зле, имах и лека настинка, но сега съм много по-добре.
Наистина сте изписали света и аз като cvety83 си мислех да си записвам разни неща за всяка,ама много сложно ще стане. Много ми е трудно да запомня всички, а ми се иска да съм в течение с всичко, което се случва, а ставаме все повече и повече  Grinning
Nikol_1189 и аз не съм качила никакви кг, даже съм свалила 2, а съм прекалено слаба и понякога се притеснявам, но докторът каза, че има време и по нататък съм щяла да си наваксам  Laughing А хич не ми се яде  Cry Аз също съм от Пловдив
AleksandraNikolova прегръщам те, бъди силна  Hug
Напълно съм съгласна със  Смехорани ама и мен в началото като се представих никой не ме отрази  Laughing Но няма смисъл да се сърдим за тези неща
jasmin_veni идеята ти е супер. Те мамите от София започнаха да се организират, така че ако искате и ние от Пловдив може да си спретнем среща  Grinning
kalitarka Мен също много ме мързи и съм като парцал. Днес като се прибрахме от работа с моя приятел, легнах на дивана в 6 и спах до 8 и 30 и досега не можех да се наканя да мръдна  Laughing
Съжалявам за дългия пост, рядко пиша. Желая ви спокойна вечер   bouquet

# 609
Здравейте!
Ех, че , хубаво - някои от вас вече имат предоложения за пола на бебето Simple Smile Нямам търпение и аз вече да разбера, но още около месец ще трябва да имам търпение.
И аз имам чувството, че коремът  ми расте адски бързо и само се гледам в огледалото. С предишната бременност ми пролича чак в 5ти мес, сега сигурно до месец и да се крия и да не се крия всички ще са наясно  Thinking
А пък ям безразборно каквото ми падне - току що изядох един банан, преди това ядох ябълка, пуканки, тост, домат, грозде......спирам, че гроздето беше към 18ч, а да не се връщам назад до началото на деня  Joy Много ми се промениха вкусовите възприятия, искам пак да си хапвам нормално, а не така каквото ми щукне и да нагъвам ooooh! Поне не качвам килограми засега, слава богу.
Мен отвреме навреме ме придърпва корема и като усетя пия но шпа. Така ще карам до 12 седмица, после ще се консултирам да го спирам, че ми е много гаден.

# 610
Ето затова мислех да си премълча, за да няма излишни нападки и разбиране от друга страна. Радвам се, че поне разбрах че нямате такива проблеми и няма как да ми отговорите. Извенете ме ако съм ви ядосала с мрънкането си, но едва ли само на мен ми бошуват хормоните. С ММ например напоследък доста се караме и то точно защото не успявам да се сдържа и да премисля какво говопя.
А по въпроса с яденето и аз много си промених вкусовете и чак се учудвам какви неща ми се прияждат, че даже вече готвих някакви манджи, които попринцип хич не обичам. Но пък го има и момента, че понякога много ми се хапва, а понякога изобщо не ми се близва нищо.

# 611
Момичета, ставам сега, отивам в тоалетната и гледам на тоалетната хартия кръв  Cry не чисто червена, розово едно такова. Много ме е страх  Cry Ще звънна на лекаря ... Мамка му,влязох в четвъртия,какви са тия простотии точно сега  #2gunfire

# 612
Момичета, ставам сега, отивам в тоалетната и гледам на тоалетната хартия кръв  Cry не чисто червена, розово едно такова. Много ме е страх  Cry Ще звънна на лекаря ... Мамка му,влязох в четвъртия,какви са тия простотии точно сега  #2gunfire

The Mum, да нямаш някоя малка външна раничка, която си разчесала? Да не е след правене на секс? Според мен се обаждай на доки или направо в спешното...

# 613
The Mum На мен миналата седмица ми се случи и се оказа, че съм се порязала. Взимай огледало,оглеждай положение,ако няма раничка,звъни на доки. Дишай!!! Няма да ти казвам да не се тревожиш,знам,че няма как. Ако имаш и най-леки болки,пий нош па. Имаш ли утрогестан у вас? Hug

# 614
аз не бих отишла в спешно,трябва ти АГ. Там не са специалисти по бременност. Каквото могат да ти кажат те,тва мога да ти го кажа и аз. Гинеколог ще ти каже най-добре

Общи условия

Активация на акаунт