Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #5

• 40 834
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Дори Сарп ли не позна?  Grinning  Последият, с шапката и очилата. Иначе до него е Бурчин Терзиоолу партньорката на Илкер, затова и сложих линка, а другите двама са Енгин Йозтюрк (играе сега в Hayat Yolunda) и Джансу Дере от Езел.

Да, Хиджран няма как да го продължат с други актьори, целият смисъл ще се изгуби. Варианта да продължи по друга телевизия е добър, но пък зависи от това дали някоя от другите телевизии ще прояви интерес към него. Вторият вариант е да го продължат сезон - два по-късно. Нещо, което отчаяно се надявам да направят с Кайъп. На фона на всички турски актриси ми се струва, че Аслъ е една от най-подценените.  Sad

Историите на Уланците наистина са леко глуповати (по скоро тези, в които се правят на маймуни, понеже има и сериозни), но за ужасно забавни за гледане. Няма епизод, на който да не се хиля с глас. Ярен / Шебнем Бозоклу и аз мисля, че преиграваше в началото, но после стана по естествена. Шехрибан е номер 1!

# 541
Дори Сарп ли не позна?  Grinning 

Не бееееее, пепел ти на клавиатурата!!!!!!!!!  bishop

Тая мацката, която е била с Каан и бившото й гадже!

# 542
  • София

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 20:01 от zarani

# 543
Аууу, и тази в Улан ли ще участва? Много яка. Защо я вкарват?

# 544
  • София
Аууу, и тази в Улан ли ще участва? Много яка. Защо я вкарват?
Да, в 11-ти и 12-ти епизод. При тях във всеки отделен епизод влизат едни от най-известните турски артисти. В последният 17-ти, и този който ще излъчат утре е Йозге Йоздер, а в 4-ти гост беше и Йълдърай Шахинлер. Феновете на Аслъ искат и тя да вземе участие в Ulan Istanbul.

Аслъ гледа Долунай и шие гоблени.

Последна редакция: нд, 19 окт 2014, 21:56 от zarani

# 545
Четин влиза в къщата с огромна червена цицина, среща снаха си на вратата има малък кафяв белег на мястото на цицината, влиза в стаята си, излиза и вече няма никакъв белег! Магията на дома!

Долунай отново ще играе поддържаща роля в сериал!Детето има повече реплики от нея!

Имам чувството, че гледам мюзикъл! Пък девойката как вие! Идва ми и аз да завия!

# 546
Една от публиката в заведението е облечена с турско синята рокля, която беше на лелята и не стана на девойката!

Тази пък, много е нервна!

# 547
Май само аз гледам Урфанците  Sad. Четин уби брата на Селва.

# 548

Благодаря за превода! Къде може да се гледа с БГ субтитри?
Едва ли ще продължи ,обаче

Тук  Peace 1 част  Peace 2 част

# 549
  • София
Май само аз гледам Урфанците  Sad. Четин уби брата на Селва.
Тия ще се изтрепят един друг докато не останат само жените  Sick

И аз гледах, но след втората реклама започна много да ми насича и го спрях. Утре ще се поправя. Лелята ми хареса, а певицата ме дразни. И актьорската й игра е доста слаба.

# 550

Благодаря за превода! Къде може да се гледа с БГ субтитри?
Едва ли ще продължи ,обаче

Тук  Peace 1 част  Peace 2 част

Благодаря за преведените епизоди.
Изгледах 4 епизод с руски субтитри два пъти, та да се насладя .  Laughing
Жалко ,много жалко какво толкова не му харесват, че го спряха.
Може би, че Мурат целуна Хиджран на улицата,  Embarassed какъв позор  Mr. Green  публиката ще се възпитава лошо, пък и едно бедно момиче е повод да се развали годежа в престижно семейство.
 Жалко !  #Cussing out  Гледаше ми се още  истинската история и разбира се да се насладя на играта на актьорите

# 551
  • София
Ели, не е до харесване, а до интереси. Не знам защо все още се обвинява Kanal D? В никакъв случай не искам да им ставам защитник, даже напротив още съм им набрала от миналата година, но в случая исканата от тях промяна в сценария може би щеше да е за добро. Все пак не са поискали от Джошкун да промени целия, а само някой неща, и то с цел да дадат на сериала шанс както дават сега на Гюлтепе. Който съвсем скоро също може да приключи, но вероятно няма да е спрян по средата на нищото. Вярно е това, което се пише, блогърката Ранини го потвърди, конфликта между сценариста и телевизията е причината за спирането.

Надникнах в Аси и видях, че е преведен филм с Мете и Илкер Къзмас - Nefes: Vatan Sağolsun. Потърсих го и на друго място, но за жалост го няма.
http://asi-bg.net/details.php?id=14295

Рейтингът на "Аз съм от Урфа". Почти 6% в последната група!  Grinning  Ако ги мине и се качи още ще си е осигурил пълен сезон. Сериалът на Селма Ергеч също си вдига процентите.

TOTAL
1   URFALIYAM EZELDEN   KANAL D   20:33   23:16   5.69   13.98
AB
3   URFALIYAM EZELDEN   KANAL D   20:33   23:16   4.84   13.17
20+ABC1
1   URFALIYAM EZELDEN   KANAL D   20:33   23:16   5.92   14.09

http://www.ranini.tv/reyting

Поразрових се в сайта и попаднах на статия за най-добрите предложения за брак от сериал. И понеже тези дни съм на тема Айлин - Сонер, споделям го. Наистина е едно от най-добрите предложения за брак. Ето и останалите - Teklif ediyorum, benimle evlenir misin?

# 552
  • София

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 20 окт 2014, 20:01 от zarani

# 553
Ауууууууууууу, АШК!!!!!!!! Ще бъде чок романтик болюм, само с един труп  Joy

# 554

Общи условия

Активация на акаунт