Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #5

• 40 828
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Benim Adım Gültepe 7. Bölüm Fragman - 3
http://video.kanald.com.tr/benimadimgultepe/7-Bolum-Fragmani-3/26752

Urfalıyam Ezelden 3. Bölüm Fragmanı

# 556
Мерси за фрагмана!

Селва май ще направи някоя лудост.

Баща й се загледа по детето. Но не заслужава да му дадат да го види.
А Селва, според турските традиции, може ли да си вземе детето и да си тръгне от семейството? А Джемал може ли да се ожени за певачката и да има две жени? То със сигурност може, де. Но по-добре да се раздели със Селва и да има само една жена.

# 557
Т.е благодаря за двата фрагмана!  Grinning

На мен започва да ми харесва двойката Селфи-русата. Тя не е толкова отвратителна когато се държи добре. Ето, и на брат му ще се извини. Нещо Суна и забранява май отношения със Селфи, но тя ще й се противопостави  Simple Smile. Дано имат хубави отношения, без драми!

А Суна измисли план как да контактува повече с Ешреф-възложи му обзавеждането на магазина си.  Sick

# 558
  • София
А Селва, според турските традиции, може ли да си вземе детето и да си тръгне от семейството?
Нямам представа, но Джемал със сигурност може да има две жени. Интересно ми е дали след време ще започна да изпитва нещо към Селва, или цял живот ще я приема като дълг.

Ето още един фрагман, на сериала на Каан Ташанер Diriliş. Ауууу, Енгин Алтан  Heart Eyes  но иначе фрагманът изобщо не ми хареса.

Говори се, че сериала Emanet, в който играе Бекир от Кайъп (все не мога да му запомня името на актьора) също приключва без финал.

Малко встрани от темата, има вече превод на руски на първи епизод на Реакция. Но то всъщност не е далеч от темата нали режисьор му е Онур Тан, съпругът на Зейнеп Гюнай Тан.
http://vk.com/turk_dizileri?z=video-28597347_170510198%2F651e531c9f37fcf06a
http://vk.com/turk_dizileri

И във vbox, ако някой има интерес, но няма регистрация във VK.
http://vbox7.com/play:ae61a147c9

# 559
Съмнявам се Джемал да изпита чувства към Селва.  Cry Сега след като убиха брат й или поне го раниха, интересното ще е ако Селва покаже някаква реакция, чувства и реши да предприеме действия за "освобождение" от семейството на съпруга си. Щото тя не е щастлива там. Никой не я уважава и обича, освен бабата, но тя може би от женска солидарност се държи добре с нея. Или пък актрисата си е такъв човек-винаги да защитава онеправданите жени, докато те не се мобилизират и станат самостоятелни и независими!  Grinning /справка: Джемиле "Времето лети"/.

Иначе историята на къде ще се развива- ще се стрелят още двата рода, в което не съм много сигурна, щото освен Четин другите братя са миролюбиви. Джемал и певачката ще вият всяка серия на нечия сватба. Тя ще има и още един ухажор, който ще я преследва и ще им прави проблеми. То тя вече има един такъв, който я гони да я убива. 

Единствено тук ми е интересно бъдещото поведение на Селва. Т.е надявам се да има някакво развитие, а не само да бърка манджи.

# 560

Видях фрагмана  с Каан Ташанер и Енгин, залагат на исторически сюжет, кръстоносци видях.
Заприлича ми на западна история Thinking  нещо подобно на Робин Худ

# 561
# 562

Много ми хареса бащата на Хиджран

# 563
# 564
Фотосесия на Аслъ от времето на Сускунлар

# 565
# 566
  • София
Единствено тук ми е интересно бъдещото поведение на Селва. Т.е надявам се да има някакво развитие, а не само да бърка манджи.
И на мен ми е много интересно това, и дано има някаква промяна у нея.

Ето го пак Каан.

И красивата Аслъ с мъжа си Биркан. Двамата са били на рождения ден на сценаристката Едже Йоренч. Много е хубава, разхубавява се непрекъснато. Липсва ми единствено русата й коса, надявам се и на нея, че да си върне скоро стария цвят.  Laughing

# 567
Как си ходят на рождените дни- с маратонки, неглиже. Ако е тук ще е най-малко с 20 см. ток и роклята с гол гръб без предник.

Много хубави снимки и от Хиджран и от другото време  Simple Smile.

Каан Ташанер изглежда възмъжал  Grinning.

Аз довечера няма да мога да гледам Гюлтепето. Така че, няма да пълня темата с коментари по сцените  Grinning.

# 568
# 569

Хубава двойка са Синан и Долунай, гледам косите му са вече посребрели тук там. Laughing
Харесвам го като артист, излъчва невероятно спокойствие , дали е така Долунай си знае Laughing
Сега и зад камера се справя успешно

Общи условия

Активация на акаунт