Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #5

• 40 818
  • 735
  •   1
Отговори
# 585

Хаха, това толкова съм го и разбрала  Mr. Green   Hug

И ти ли?!   Joy Joy Joy Тука може да поспорим   Hug Hug Hug не се знай, знай ли са.  Mr. Green

# 586
Дам, така трябва! Гюлюмсер е мъжко момиче, няма да се предава и оставя в ръцете на смотаните мъже!
Явно е била доста ядосана, за да убие любимия си. Трябва да го гледам.

# 587
  • София
Аааа, ще спорим  Laughing  каквото такова, то вече значение няма.  Mr. Green

Обърках се сега дали въобще този последен 8-ми епизод ще бъде излъчен, или вчерашният е бил такъв. Понеже тук пише - 'Benim Adım Gültepe' Yayından Kaldırıldı!  че всъщност "финалът" е бил вчера. Влязох в сайта на Kanal D да проверя, но там нищо не пише.

Urfalıyam Ezelden 3. Bölüm Fragmanı 2

# 588
Аааа, баща й на Селва на знаеше, че това дете е негов внук. Нищо, разбра.

Пък брат й Четин го простреля 4 пъти в гърдите, а той няма никъде рана, жичките на болничната апаратура са на мястото на раните  Sad. Нещо не са го домислили. Като роклята на певачката миналата серия.

Джемал тъкмо да я утеши и не посмя! Глупак!

# 589
  • София
Тоя Джемал наистина голям глупак! Ама то изведнъж няма да стане, ако ще се променя по отношение на Селва. Но все си мисля, че ще започне постепенно да гледа с други очи на нея. Сериал е все пак, трябва и тук редовния любовен триъгълник.  

Е, 8-ми епизод ще си го има, сега пък от телевизията махнаха часовете на другите два сериала. И те не знаят какво правят.
От Клюкаря:
Dedikoducu Çocuk @dedikoducucocuk
Benim Adım Gültepe 8.bölüm çekimleri cumartesi bitiyormus. Onuda artık gece verirler herhalde...

Снимките на Гюлтепе приключват в събота.

Между другото попаднах преди дни на информация за финансова криза в Доан Холдинг, част от които са Kanal D и D Yapim. Та там пишеше, че кризата "ударила" най-вече D Yapim и голяма част от служителите на продуцентската къща били съкратени. Не знам до колко е достоверна, четох я във форум, но предвид факта, че вече рейтинг 4 не ги топли, то може и да има нещо вярно. Досега например сваляха при рейтинг 2.

Последна редакция: чт, 23 окт 2014, 21:17 от zarani

# 590
  • София
aycabingol1
7 minutes ago

mesela bu güzel insanları tanıdım...işler biter geçer, kalanlar bizimdir...

# 591
  • София
Poyraz Karayel 1. Bölüm Fragmanı - 2
http://video.kanald.com.tr/poyrazkarayel/1-Bolum-Fragmani-2/26815

Poyraz Karayel Teaser Fotoğrafları

# 592
# 593
# 594
  • София
Да, ще го почват. Слуховете са за началото на ноември, да видим.

Женска вечер за Аслъ.  Simple Smile  На въпроса на журналистите къде е съпругът й Биркан Сокуллу (  ooooh!  Аман от тия!!! Това е все едно "Поиска ли му разрешение, Аслъ?" ) тя е отговорила, че е останал вкъщи да гледа мач, а с приятелката й решили да излязат по женски.

# 595
Аслъ и на мен  ми харесва с руса коса повече.Този цвят сякаш не е за нея.

Иначе е свежа на снимките, тя винаги е усмихната.

Пойраз вече има свободна,,линия,, за екран. 
Да идва следващият ,,гилотината,, на рейтинга  чака Joy Joy Joy Joy

Раздвижили са се и са пуснали повечко кадри,но какво говорят.
Нещо за пари подхвърлят или ми се струва на мен така.И този малкия май ще е в центъра на събитията

# 596
# 597
  • София
Раздвижили са се и са пуснали повечко кадри,но какво говорят.
Нещо за пари подхвърлят или ми се струва на мен така.И този малкия май ще е в центъра на събитията

Hug  Тук го има на руски - http://vk.com/turk_dizileri?z=video-28597347_170538744%2Fad908282bd03b9f72d
И още един вариант ако не се отваря - http://inserials.net/turkey-serials/6900-anons-k-1-serii-novogo- … oyraz-karael.html

Poyraz Karayel 1. Bölüm Tanıtım'dan...

Скрит текст:

# 598
На мен пък ми е тъжно, че Гюлтепе завърши!

# 599

Общи условия

Активация на акаунт