Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #5

• 40 820
  • 735
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Да, хубава двойка са Синан и Долунай. Него съм го гледала само в един игрален филм, хареса ми тогава. И като сценарист се справя перфектно за сега, напипали са средата. Не знам дали съм споменавала, но историята на "Аз съм от Урфа" е измислена от него и Бюлент Инал.

Сложих по-рано снимки на Долунай, но нещо натиснах и май не се публикуваха. Правя втори опит, дано да е успешен. Много красива жена е!

# 571
СТРАХОТНА!!!!

Мъжа й какво снима сега?

Аз се прибрах. Някой гледа ли филма?

# 572
  • София
Хелънчо, аз не го гледах, отказах се от Гюлтепе. И съдейки от случилото се в епизода (единственото от него, което си позволих да гледам) не само аз.  Wink  Benim Adım Gültepe'de Şok Ayrılık!

Мъжа на Долунай в момента не се снима в нищо, този сезон е само сценарист.

Селен Йозтюрк с колеги, всичките мухтешемни.  Laughing

Скрит текст:

# 573
Аз го гледах, ама днеска.  Grinning
Сцената в началото, ще те срелям - няма, много зле. Двамата мъже се сбориха на земята, децата отстрани гледат, Гюлюмсер вика дур... ooooh! Накрая въдвори ред с патлака  #2gunfire застреля любовника си на земята и взе да премрежва очи с надеждта, че ще отпътува и тя с него, ама не би.  Whistling Рефик пое вината, и го вкараха в затвора за още 40 години.  Mr. Green
Сцената "Извинявай мило другарче, повече няма да правя така" даде резултат.  Peace Брата на Сейфи се полуусмихна та чак и се влюби в провиненото другарче. Следваха едни гривни, китки, подаръци това-онова  Whistling Sick...Голяма тъпня. Къде го чукаш, къде се пука.  Crossing Arms
За сон, бяха спретнали двете посестрими да се дърлят пак за Ешреф бей зад вратата, а пък той самия да слухти пред нея.  Mr. Green Естесетвено всичко си чу, на кого бил,  защо бил.  Mr. Green Laughing Laughing
И за уплътняване на времето не струва филма.

# 574
  • София
И за уплътняване на времето не струва филма.
Е това е истината!  Peace  Добра режисура, добри актьори, супер музика, но сценарият като не струва не става работата.

TOTAL
8   BENIM ADIM GULTEPE   KANAL D   19:59   22:29   3.93   9.58
AB
5   BENIM ADIM GULTEPE   KANAL D   19:59   22:29   4.27   11.39
20+ABC1
4   BENIM ADIM GULTEPE   KANAL D   19:59   22:29   4.80   11.55

Лекарският Hayat Yolunda минава 5% в последната група. Това мисля, че е добре. Дано да му дадат шанса да продължи.  Praynig 

TOTAL
14   HAYAT YOLUNDA   KANAL D   22:29   00:35   3.41   10.86
AB
3   HAYAT YOLUNDA   KANAL D   22:29   00:35   4.50   14.33
20+ABC1
3   HAYAT YOLUNDA   KANAL D   22:29   00:35   5.29   14.50

http://www.ranini.tv/reyting

# 575
  • София
Докато напиша, докато публикувам, докато се завъртя и тя дошла новината за .... финала.
Ами, да ни е честито. Не стана и този път, ще чакаме следващия.  

ranini® ‏@raninimanini  12m12 minutes ago
Sekiz final.. Vay AMK!

raninitv ‏@raninitv  7m7 minutes ago
#BenimAdımGültepe Sekizinci bölümde final yapıyor.

Ауууу, чак Едже Йоренч си изказа възмущението. Тя и за Хиджран между другото го направи.  Peace

ece yörenç ‏@eceyorenc  5m5 minutes ago
"BENİM ADIM GÜLTEPE"  bitmiş!!!!! Yazık.. Yazık.. Yazık... Çok üzüldüm.

# 576

Сори, Майкъл!  Rolling Eyes Да се надяваме следващия път да бъде повече и по-добре.  Peace

# 577
Какво, спират Гюлтепе, така ли?

Селен Йозтюрк с колеги, всичките мухтешемни.  Laughing

Скрит текст:

Ма моя мюхтешемн, е най-хубав!  Heart Eyes Той каква роля изпълнява в това дизи?
Скрит текст:
Сарп, имам предвид

# 578
  • София
Да, Гюлтепе приключва с 8-ми епизод. Не знам само кога ще е той, понеже Kanal D върнаха Hayat Yolunda от 20.00 следващата сряда, а от 23.00 сложиха Yalan Dünya. Те хубаво го връщат, но дано това не му изиграе лоша шега, че именно благодарение на по-късния мина процентите за оставане. Е, според мен поне, той дано продължи все със същите цифри, че и по-високи и занапред. Много е приятно сериалчето.

Сарп не знам каква точно роля изпълняваше във ВВ, 4-тия сезон не го гледах. Но май беше нещо като пазител на принцовете, първо на Мустафа, после и на Баязид. И така ги опази, че и на двамата им фръкнаха главите.  Mr. Green

# 579
Еее още един сериал под гилотината.
Така и не ме накара да го загледам.

Сарп в момента се вихри по ТВ 7  във ВВ от 16 часа. Точно като бодигард го раздава от миналите векове.Не съм гледала тези серии с възрастната и сменена Хюрем. Тия дни имам възможност та го поглеждам.
Сарп влезна в шаблона с пистолета и все такъв го играе, сега размахва дълга сабя и аха да посече който се изпречи на пътя му.

# 580
Сарп не знам каква точно роля изпълняваше във ВВ, 4-тия сезон не го гледах. Но май беше нещо като пазител на принцовете, първо на Мустафа, после и на Баязид. И така ги опази, че и на двамата им фръкнаха главите.  Mr. Green

Способен ми е той  Heart Eyes  Sunglasses

Т.е Гюлюмсер уби Халил? И е щяла да се самоубие, но не е успяла? Т.е. ще си зареже детето заради някакъв тъпак!!!!!!/ Халил е тъпак, не че Рефик е по-умен!/

# 581
Сарп влезна в шаблона с пистолета и все такъв го играе, сега размахва дълга сабя и аха да посече който се изпречи на пътя му.[/b][/i]

Joy Joy Joy

# 582
  • София
Т.е Гюлюмсер уби Халил? И е щяла да се самоубие, но не е успяла? Т.е. ще си зареже детето заради някакъв тъпак!!!!!!/ Халил е тъпак, не че Рефик е по-умен!/
За първото да, за второто не. Рефик щеше да убие Халил, после навярно и Гюлюмсер, но Гюлали се обърна и с Февзи ги видяха. Извика баща си, онзи се разсея, Халил се възползва и му изби пистолета, започнаха да се бият. Гюлюмсер крещеше ту на тях да спрат, ту на Гюлали да не се приближава, а Февзи едвам го удържаше. В боя Халил взе надмощие и започна да души Рефик, щеше да го убие. Гюлюмсер му се развика да престане ( ех, страхотна Айча  Heart Eyes ), но кой да чуе. Все пистолета от земята и стреля в Халил. Уби го след което даде пистолета на Рефик и му каза да се погрижи  Laughing  Рефик тихо и кротко пое вината й. Естествено цялата махала за нула време дотича до местопрестъплението, а Рефик каза на Гюлали да си мълчи, че майка му е убила бате му Халил. Той се върна в затвора, онова диване Гюлали продължи да се сърди на майка си, този път задето е убила Халил и е оставила баща му да поеме вината.
Това е.

# 583

Т.е Гюлюмсер уби Халил? И е щяла да се самоубие, но не е успяла?

Hug
Рефик имаше оръжие и искаше да застеря Халил. Последва борба м/у тях и пистолета падна на земята. И понеже Гюлюмсер не успя да си умири мъжОвете с викове,  Laughing грабна пистолета и стреля в Халил (дали умря не разбрах, просна се на земята и повече не го дадоха Mr. Green). Тогава се приближи до втрещения си мъж и му подаде пистолета за да убие (накаже) и нея. В този момент цялото село Гюлтепе се нареди да гледа  Mr. Green Пред тях Рефик каза, че той го е застрелял и пое нейната вина.  Peace

зарани
  Hug  Peace bouquet

# 584
  • София
Тогава се приближи до втрещения си мъж и му подаде пистолета за да убие (накаже) и нея.

зарани
  Hug  Peace bouquet
Хаха, това толкова съм го и разбрала  Mr. Green   Hug

Общи условия

Активация на акаунт