Kayıp - Benim Adım Gültepe, Hicran... новите проекти на актьорите и екипа #5

• 40 784
  • 735
  •   1
Отговори
# 660
Зад кадър Улан Истанбул

Скрит текст:

# 661
Аз пък искам да спрат "Аз съм от Урфа"! Не мога да я гледам Долунай в такава роля!

"Пойраз" не започна ли?

"Уланци" са супер! Само тази мома германка, която е влюбена в Кандемир ме дразни супер много и ми прилича на Каролин от "Времето лети"  Sick

"Мерхамет" съзнателно го избягвам, не искам да се вкарвам в сериала  Joy

# 662
  • София
Не, Пойраз все още не е започнал. Като махнат нещо друго, може би тогава.

За "Урфа" - дали ще го спрат или ще продължи зависело от днешните рейтинги.

Машука  Laughing  мен пък страшно ме кефи. Много е забавна, а и в комплект с леля си  Joy
Супер сериалче е, утрешният епизод ще е много интересен, обаче имам и от него още да наваксвам.

Биге Йонал за Vanity Fair Italia

# 663
Венити феар Италия? Тази да не е от там?

Заранче, т.е тази Машука още се подвизава в дизито, така ли?

# 664
  • София
Ами така пишеш Венити феар Италия, а дали има нещо общо с Италия самата актриса нямам представа. Търсих повече инфо, но не успях да открия, а и с италианския хич не се разбираме.  Laughing

Машука си е траен герой в дизито. В интерес на истината в началото като се появи и мен малко ме дразнеше, но беше за малко, като цяло ми е много забавна.

# 665
  • София
Днес споменахме Машука, и тя взе че се появи в пресата.  

Скрит текст:

# 666
  • София
Kanal D - убиецът на сериали!
Прекратиха и "Урфа" като си измислиха ниските му рейтинги, да се готвят следващите.
Не ме е яд, но ми е мъчно, че по този гаден начин съсипват труда на талантливи хора.

Поздрав с нещо много весело и зареждащо ...

# 667
 Hug Hug Hug

Kanal D - убиецът на сериали!

ooooh! ooooh! ooooh! Как пък не се намери, някой да вземе да "убие" тоя Kanal D.  ooooh! ooooh! ooooh! Аджеба пък, така ли нищо не можа да го удовлетвори. Whistling

Зарани,    bouquet благодаря за поздрава.

# 668
  • София
Като няма ново и старото е ново.  
Много гадно съсипаха един от най-добрите мъжки образи от сериалите, този на Сонер. В трети сезон на Времето няма и помен от Сонер, такъв какъвто беше в първите два сезона.  

# 669
  • София
TOKYOPhONLINE ‏@tokyophonline  6m6 minutes ago
Güncelleme: #UrfalıyamEzelden kesin olarak Kanal D'de olmayacak ve perşembe veya cuma günü sete çıkıyor. YUPPİ!

Снимките на "Аз съм от Урфа", които бяха прекратени преди няколко дни, ще се подновят в четвъртък или петък. Най-важното от тази новина е, че сериалът (засега) ще продължи, но вече няма да се излъчва по Kanal D.

# 670
Проблема явно не е във филмите на КАНАЛ Д, ами в неговото началство, управа, така да се изразя. Там има някакви проблеми, спънки.

# 671
Нямахме късмет и Кайп да продължи по друг канал. Пък и Гюлтепе.

Тази русокоска е много хубава на снимките.

# 672
TOKYOPhONLINE ‏@tokyophonline  6m6 minutes ago
Güncelleme: #UrfalıyamEzelden kesin olarak Kanal D'de olmayacak ve perşembe veya cuma günü sete çıkıyor. YUPPİ!

Снимките на "Аз съм от Урфа", които бяха прекратени преди няколко дни, ще се подновят в четвъртък или петък. Най-важното от тази новина е, че сериалът (засега) ще продължи, но вече няма да се излъчва по Kanal D.
Добро решение, разрешаване на въпроса. Дано има успех! Не се знае след време каква популярност извън Т-я ще направи. Аз лично нямам време да го загледам
 Русата дама е симпатично  и мило същество.
Управниците на канал Д имат доста Хард  стратегия,ама всичко си има край, след като има начало.

# 673

Русата дама е симпатично  и мило същество.

smile3521

# 674
  • София
Кайъп и Гюлтепе нямаше как да бъдат преместени по друга телевизия, защото са сериали продуцирани от Kanal D. Но пък сега имат шанс да бъдат продължени по някакъв начин, като игрални филми например. За Гюлтепе ми е все тая, но ако решат да направят нещо подобно с Кайъп (имат материал за продължение и то доста) никак няма да сбъркат.

Дано "Урфа" имат късмет с новата телевизия, която и да е тя. Все още не е ясно къде правят трансфер. На негово място в неделя вечер пък отива Şeref Meselesi с Керем Бюрсин.

Някой от най-известните актьори, сред които Айча Бингьол, Фарах Зейнеп Абдуллах, Фахрие Евджен, Къванч и Берен са взели решение да се оттеглят от сериалите за известно време.

http://gecce.com/magazin/foto-galeri/unlu-oyuncular-ekrana-kustu

Айча например след Гюлтепе е получила нови предложения, но е решила да не се снима в сериал до септември 2015. За Фарах пък не става ясно дали и кога ще се снима отново в сериал, но пише че е решила да се отдаде на игралното кино. Добро решение според мен, и на двете.

Общи условия

Активация на акаунт